0:0
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

16.08.2020 10:15

2.kolo, Divize D, 2020-2021


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Na Zbrojovce se body dělily


Branky


6

Lanžhot ani ve druhém zápase nedal branku, zároveň znovu neinkasoval a bere druhý bod.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V prvním poločase branka nepadla

Do úvodní domácí bitvy nové sezóny na trávníku v Bystrci vstoupili fotbalisté Zbrojovky aktivně. Jako první zahrozil svým průnikem Mach, který se protáhl do vápna, ale svým přízemním centrem do druhé vlny nikoho v červeném nenašel. Na opačné straně se prezentovali hosté z Lanžhota rychlým brejkem, nicméně pas Sablera skvěle přečetl na poslední chvíli stoper Žalud. Po dvaceti minutách dostali domácí k dispozici přímý kop, jehož exekuce se ujal Ševčík, nicméně jeho kroucená rána přes zeď mířila zhruba metr nad břevno.

 

Z hostujících řad nejvíce zlobil útočník Sabler, který se po kolmici protáhl do šestnáctky, místo střely však ještě nahrával spoluhráči a celou situaci defenzíva Brna pokryla. Další útok béčka Zbrojovky rozjel Lhotecký, který rychle vysunul Macha, ten ale ranou z úhlu po zemi orazítkoval pouze tyč. Hosté poté bleskově otočili hru a na tři přihrávky se dostali vpřed, načež se za obranu protáhl opět Sabler, ale tváří v tvář Markovi neuspěl – domácí brankář podržel skvělým zákrokem svůj celek.

Ani po přestávce branka nepadla

Po bezbrankové první půli vstoupila domácí družina aktivně i do druhého poločasu. V jeho úvodu si vypracovala několik zajímavých centrů a sérii rohových kopů, ale ani z nich úvodní branka ne a ne přijít. Po necelé hodině hry pálil z hranice vápna Šmid, jeho prudká rána se ale mezi tři tyče nevešla. Podobně to zkoušel o chvíli později z ještě větší dálky Jambor, tentokrát tečovaná rána zamířila taktéž nad břevno branky Lanžhotu.

 

Zhruba dvacet minut před koncem mohli otevřít skóre zápasu hosté. V brejku získal míč Sabler, který vyzval ke skórování střídajícího Bartoše, ten však z hranice vápna osamocen levačkou branku minul. Závěrečné minuty přinesly aktivní fotbal, na hřišti se místy přiostřilo a rozhodčí byl nucen několikrát vytáhnout ze své kapsy žlutou kartu. V závěru převzala otěže zápasu Zbrojovka, která soupeře zmáčkla, obrana hostů však působila kompaktně a neprostupně. V poslední šanci duelu po centru Purriniho zasáhl brankář Klimeš a při následném odkopu jeden z hostů nastřelil Rogožana, od nějž se míč odrazil o centimetry vedle levé tyče.



Ohlasy k zápasu


FC Zbrojovka Brno B
Martin Maša (trenér): Směrem dozadu to bylo dobré, ale chyběla nám lepší finální fáze. Chybí nám lehkost z přípravy. Zdá se, že na mladém týmu leží tíha soutěžních zápasů.

TJ Sokol Lanžhot
Jozef Dojčan (trenér): Chybí nám klid v koncovce, před brankou domácích jsme byli zbrklí. Postupem času jsme změnili hru a místo vysokého napadání jsme spíše čekali na brejky. I přes oslabený kádr jsme odehráli solidní zápas.



Sestavy


FC Zbrojovka Brno B
V. Marek [-] - V. Šmíd [-] (70. L. Rogožan [-] ) , M. Ševčík [-] (66. M. Kroutil [-] ) , D. Jambor [-] , M. Mach [-] (64. F. Matula [-] ) , D. Slunský [-] (83. D. Purrini [-] ) , M. Pyš [-] , C. Lhotecký [-] , M. Kamenský [-] , Š. Žalud [-] , M. Papež [-]

TJ Sokol Lanžhot
J. Klimeš [-] - J. Krejčíř [-] , N. Včelka [-] (89. A. Pidruchnyi [-] ) , T. Bartal [-] , V. Bárta [-] , R. Kleiber [-] , R. Sabler [-] , R. Ciprys [-] , P. Simandl [-] (68. J. Bartoš [-] ) , J. Hílek [-] , E. Otrísal [-]

ŽK: 62. M. Mach , 73. L. Rogožan , 76. D. Jambor - 28. T. Bartal , 75. J. Krejčíř , 85. E. Otrísal .
Hráči zápasu: V. Marek - R. Sabler .
Počet diváků: 350. Rozhodčí: GALÁŘ Jakub - GASNÁREK Michal, BUDOVIČ Pavel.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Martin Mužátko

Expert: Michal Najman
Tip experta: výhra domácích

Šlágr kola, dva top týmy, Lanžhot dostal dvě červené v derby s Hodonínem, Brno to doma urve.

Tip: remíza

Tip: výhra domácích