0:2
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

28.08.2015 19:30

2.kolo, Jihočeský | Jindřichův Hradec | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

V derby byly uspěšnější Novosedly


Branky


0
Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Místní derby se hrálo večer pod umělým osvětlením a nenechala si jej ujít ani početná divácká obec.  Derby se vyznačovalo enormním nasazením již od samého začátku. Už v 5. min. se hlavami srazili Kreim a domácí Petr Šauer. Zatímco hráči Novosedel byla ošetřena rána na hlavě přímo na hřišti a mohl dále pokračovat ve hře, tak domácí hráč musel odjet s roztrženým obočím na šití. Z této nezaviněné srážky vyvázl s pěti stehy. V 10. min. utekl po lajně Fryš, jeho zpáteční přihrávka našla na malém vápně Mazance, Který tvrdou ranou orazítkoval břevno domácí branky. Poté zahrozili také domácí, Markova střela ale minula hostující branku. Ve 27. min. vystřelil po zemi Doktor a jeho střelu tečoval domácí golman na roh ze kterého se volejem trefil nehlídaný Hladílek. Po poločase měli velkou šanci domácí, ale Migel zázračně tento pokus zneškodnil.V 74. min. Migel vykopl na Fryše, ten se zbavil dvou obránců, přičemž ten druhý ho fauloval na hranici velkého vápna a mohl být rád, že dostal jen žlutou kartu. Z následného přímáku nastřelil Poborský zeď domácího týmu. Za dvě minuty se ale Poborský už trefil, kdy centr zleva hlavou přetavil na druhý a zároveň uklidňující gól hostujícího týmu. Pak ještě kopal přímý kop Hadač, ale brankář Malý s klidem jeho pokus vyboxoval. Pět minut před koncem utkání musel hřiště po dalším střetu hlavami opustit obránce Čuta. Hráči Novosedel tedy utkání zvládli a po zásluze dovedli tento duel k vítězství.



Sestavy


FK Stará Hlína
P. Rychlý [-] - M. Anichober [-] , R. Jičínský [-] , R. Chmátal [-] , S. Kadlec [-] (46. R. Kopet [-] ) - P. Šauer [-] (8. V. Marek [-] ) , V. Hadač [-] , M. Šauer [-] , J. Šimkovský [-] (84. I. Nadberežný [-] ) - O. Šrom [-] , P. Makovička [-]

SK Novosedly n. Než
M. Malý [-] - D. Šmíd [-] , M. Visčur [-] , P. Šafránek [-] , M. Čuta [-] (86. L. Voldřich [-] ) - M. Hladílek [-] , J. Mazanec [-] , R. Poborský [-] , P. Kreim [-] - P. Fryš [-] , J. Doktor [-] (69. T. Nohava [-] )

ŽK: 40. P. Makovička , 74. M. Anichober - 18. R. Poborský , 24. M. Čuta .
Místo: Stará Hlína. Počet diváků: 90. Rozhodčí: Nedvěd Petr - .

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.