2:2
(2:2)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

10.10.2015 16:00

8.kolo, Jihočeský | Jindřichův Hradec | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Klikov remizoval doma s Popelínem


Branky


0

Po sedmnácti minutách svítil na ukazateli stav 2:0 a Blesk si vytvářel i další šance, takže se zdálo, že skóre bude utěšeně narůstat v jeho prospěch. Najednou však nastal obrat a Popelín dokázal do přestávky vyrovnat, když nemilosrdně potrestal hrubé chyby soupeře. Po změně stran měl Klikov převahu, hosté se pouze bránili, ale další gól už nepadl.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Nerozhodný stav po prvním poločase

V osmém kole zavítal Popelín na hřiště Blesku Klikov. Začátek zápasu hostům opět utekl, stejně jako v předchozích zápasech a než se na hřišti rozkoukali, už prohrávali a to když se již v sedmé minutě trefil domácí útočník Daniel Jirsa. Domácí byli lepší, svojí herní převahu potvrdili po čtvrthodině hry druhým gólem, kdy se trefil domácí kanonýr Václav Čapek a zdálo se, že hostující mužsvo odjede domu z výpraskem. Ale Popelínu vyšla druhá polovina poločasu, když po krásném pasu za obranu snížil Kristián Tolkner. O tom, že se do kabin půjde za nerozhodného stavu se postaral tři minuty před koncem poločasu Pavel Pacholík, když pěknou střelou nedal domácímu brankáři šanci. Do kabin se tak šlo za stavu 2:2.

Druhá polovina bez branek

Ve druhém poločase domácí přidali, vetšinou se hrálo na polovině hostujícího týmu, ale Popelín se atakům soupeře ubránili a několik vyložených šancí domácích pochytal skvěle chytající Ondřej Kadlec. Zápas tak skončil dělbou bodů.

SLEDUJTE NÁS NA FACEBOOKU: FOTBALUNAS - JIHOČESKÝ KRAJ

 

 



Ohlasy k zápasu


TJ Blesk Klikov
Milan Bušta - vedoucí mužstva: Na domácí půdě se nám začátky daří, po dvaceti minutách jsme vedli 2-0 a vypadalo to na pohodový zápas. Hráli jsme v pohybu,dobře jsme kombinovali, soupeře k ničemu nepustili. Jenomže přišla hrubá chyba v obraně, soupeř snížil a najednou jsme začali chybovat. Výsledkem bylo vyrovnání stavu necelé tři minuty před koncem poločasu. Druhý poločas byl o hře na jednu bránu,ale bohužel se nedokážeme prosadit v koncovce. Několik šancí pochytal výborný brankář soupeře, jindy nám nevyšla finální přihrávka a tak byla na světě, myslím si, že nezasloužená remíza. Byli jsme lepší, ale fotbal se hraje na góly. Zbytečně jsme ztratili dva body, ale takový je fotbal.

SK Popelín 1932
Dominika Maršíková: Po čtyřech prohraných zápasech jsme chtěli už konečně pobrat nějaké body. Povedl se a přivést alespoň bod ze hřiště Klikova. Který byl už potřebný. Musíme se od tohoto zápasu odrazit a věřit, že to bude lepší a lepší.



Sestavy


TJ Blesk Klikov
D. Wollner [-] - R. Hynek [-] , P. Voborský [-] (46. J. Němec [-] ) , J. Lochman [-] , M. Rezek [-] - D. Jirsa [-] , V. Čapek [-] , M. Mašek [-] (73. D. Melichar [-] ) , O. Šetka [-] - M. Mužík [-] (88. L. Michal [-] ) , R. Plucar [-]

SK Popelín 1932
O. Kadlec [-] - L. Ešner [-] , T. Mach [-] , P. Valek [-] , J. Zeman [-] - K. Tolkner [-] , V. Princ [-] , J. Ištok [-] , M. Šimánek [-] - O. Vlásek [-] , P. Pacholík [-]

ŽK: 29. J. Ištok , 45. P. Pacholík , 50. T. Mach , 77. O. Kadlec , 84. M. Šimánek .
Místo: Klikov. Počet diváků: 75. Rozhodčí: Švec Bohumil - .

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.