0:4
(0:3)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

18.10.2015 15:30

9.kolo, Jihočeský | Jindřichův Hradec | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Klikov si pohrál s domácím mužstvem


Branky


0

Klikovští fotbalisté šli od začátku cílevědomě za svým cílem. Vstřelili dva rychlé góly a když do přestávky přidali další, bylo o osudu zápasu prakticky rozhodnuto. Stráž bez nemocných snajprů Zdeňka Mládka a Daniela Přílepka nebyla schopna docílit ani čestné trefy, byť příležitostí k tomu měla poměrně dostatek.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Po prvním poločase bylo rozhodnuto

Stráž přivítala na svém hřišti Blesk Klikov a podle postavení týmů v tabulce se dal se očekávat vyrovnaný souboj, jenže hosté jednoznačně přejeli domácí mančaft. Začátek zápasu se hostům opět povedl, již ve druhé minutě se ujali vedení brankou kanonýra Václava Čapka. Do poločasu Klikov přidal ještě další dvě branky, o které se postarali o deset minut později Oldřich Podojil a chvíli před poločasem David Melichar. Hosté byli lepší v kombinaci i v zakončení. Domácí tým si též vypracoval několik šancí, ale neproměnil je. Do kabin se tak šlo za jednoznačného stavu 0:3 pro hostující mužstvo.

Hosté si výhru nenechali vzít

V druhém poločase se dalo očekávat, že bude chtít Stráž z nepříznivým výsledkem něco udělat a snažit se to hostům, alespoň trochu znepříjemnit. Ale druhá polovina zápasu byla plně v režii hostujícího týmu, vítězství si zkušeně pohlídali a nedovolili domácím hráčům vstřelit ani čestnou branku v zápase. V závěru zápasu klikovští přidali ještě další branku Martinem Mužíkem a po zásluze zvítězili. Klikov si tak až velice snadno došel ve venkovním zápase pro vítězství. Zápas řídil sudí Jaromír Chlaň.

SLEDUJTE NÁS NA FACEBOOKU: FOTBALUNAS - JIHOČESKÝ KRAJ



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Stráž nad Nežárkou
Vlastimil Šicner: Hostující tým šel od začátku utkání cílevědomě za vítězstvím, rychle vstřelil 2 branky a po skončení první půle bylo o výsledku prakticky rozhodnuto. Naše mužstvo hrající bez nemocných snajprů D. Přílepka a Z. Mládka a navíc opět bez náhradníků nebylo schopno vstřelit ani čestnou branku, byť gólových šancí mělo poměrně dost. Za perfektní přípravu hřiště je nutné poděkovat Františku Čurdovi, Jaroslavu Palkovičovi a Karlu Šenkýřovi.

TJ Blesk Klikov
Milan Bušta - vedoucí mužstva: Začátek zápasu se nám opět povedl, již ve druhé minutě jsme se ujali vedení brankou Čapka. Do poločasu jsme přidali další dvě branky, byli jsme lepší v kombinaci i v zakončení. Domácí tým si též vypracoval několik šancí, ale neproměnil je. Druhý poločas byl plně v naší režii, vítězství jsme si zkušeně pohlídali. V závěru zápasu jsme přidali ještě další branku a po zásluze zvítězili.



Sestavy


TJ Sokol Stráž nad Nežárkou
J. Jedlička [-] - J. Kollár [-] , A. Irschik [-] , J. Jančura [-] , M. Zvára [-] - J. Kozel [-] , J. Čada [-] , V. Čurda [-] , P. Chmelař [-] - T. Koudelka [-] , P. Přílepek [-]

TJ Blesk Klikov
D. Wollner [-] - R. Plucar [-] , R. Hynek [-] (76. R. Fruhauf [-] ) , M. Rezek [-] , P. Voborský [-] (31. J. Němec [-] ) - D. Melichar [-] , O. Podojil [-] (63. T. Špulák [-] ) , V. Čapek [-] , M. Mužík [-] - M. Zavadil [-] , J. Lochman [-]

ŽK: 40. M. Rezek , 60. J. Lochman .
Místo: Stráž nad Nežárkou. Počet diváků: 70. Rozhodčí: Chlaň Jaromír - .

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.