4:0
(3:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

29.08.2015 17:00

2.kolo, Jihočeský | České Budějovice | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Jankovský Ježek sestřelil Borek!


Branky


6. M. Ježek , 14. D. Rut , 40. M. Ježek , 72. M. Ježek
0

Záložní tým Jankova přivítal v Dubném oslabený Borek. Přestože bylo hřiště velmi tvrdé, domácí tým předváděl parádní fotbal se spoustou krásných akcí, které byly čtyřikrát zakončeny brankou. Hattrickem se blýskl Ježek, kterému na všechny góly přihrál kapitán Rut, přičemž jeden gól sám vstřelil. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První půle jasně v režii domácích

Od začátku utkání tahal Borek za kratší konec, což bylo také dáno sestavou, ve které oproti minulým kolům chybělo pár hráčů. Naopak Jankov nastoupil se dvěma dorostenci – Maurerem a Jirkovským. Ob patří k velkým talentům a druhý jmenovaný má víkendový program hodně nabitý. Odehraný sobotní zápas za B tým, nedělní dopolední zápas za dorost a večer si ještě půjde nejspíše sednout na lavičku jankovského A týmu. To už je hezký anglický ne týden, ale víkend. Jakým způsobem se bude zápas odvíjet, ukázala hned 6. minuta. Chybu v rozehrávce Borku vystihl Rut, poslal míč do náběhu Ježkovi, který jako zkušený kanonýr obstřelil vybíhajícího Vítka. Neuběhlo ani deset minut a domácí vedli již 2:0. Rychlou akci po pravé straně táhl Hejda a jeho centrovaný balón odrazil obránce Borku pouze na kapitána Ruta, který uklidil míč k levé tyči. Těsně před odchodem do kabin viděli diváci ještě akci, kterou vídávají v televizi při utkáních evropských pohárů. Řezníček na půlce hřiště vybojoval míč, který poté putoval na jeden dotek po ose Černý – Maxa – Ježek – Rut – Ježek, který celou akci i zakončil – 3:0. A to ještě neproměnil velkou příležitost Jirkovský. 

Ježek zkompletoval hattrick

Druhý poločas začal stejně jako první. Hezkou akci Maurera však bohužel pro domácí "zazdil" Rut. Následně trenér Bürger vystřídal oba dorostence, aby byli čerství na neděli. Nutno podotknout, že oba odehráli velmi dobré utkání. Zhruba do 70. minuty se zápas odehrával celkem v poklidu, bez větších šancích na obou stranách, než střídající Kudláček rychle vhodil míč do hry na Ruta, který utekl po levé straně a předložil míč Ježkovi. Ten už si s přihrávkou věděl rady – 4:0. Ježek zkompletoval hattrick, Rut ke třem asistencím přidal i gól.  Zbytek zápasu už moc šancí nenabídl a rezerva Jankova si tak v prvním letošním klání v Dubným připsala pohodové vítězství a napravila nepovedený utkání v Mladým. Borek bude muset zabrat příští týden v domácím prostředí s Lokomotivou.



Ohlasy k zápasu


SK Jankov B
Martin Kudláček (hráč Jankova): V první půli jsme byli jasně lepší a po krásných akcích jsme vedli 3:0. Druhý poločas se již spíše dohrával, když jsme prostřídali sestavu, přesto Ježek stačil dokončit hattrick. On a Rut byli našimi tahouny a asi nejvíce se zasloužili o naši výhru v tomto utkání.




Sestavy


SK Jankov B
L. Hejníček [-] - L. Simandl [-] , J. Honner [-] , M. Řezníček [-] , F. Černý [-] (78. J. Dobeš [-] ) - O. Maxa [-] , V. Jirkovský [-] (51. L. Formánek [-] ) , D. Rut [-] , R. Hejda [-] - M. Ježek [-] , M. Maurer [-] (48. M. Kudláček [-] )

FK Borek
J. Vítek [-] - M. Šulista [-] , J. Litvan [-] , L. Kolouch [-] , M. Šulista [-] - V. Krejza [-] , P. Vajgel [-] , M. Hučík ml. [-] , O. Vaník [-] - D. Janíček [-] , K. Krupka [-]

ŽK: 38. R. Hejda - 61. M. Šulista .
Hráči zápasu: M. Ježek , D. Rut .
Místo: Dubné. Počet diváků: 60.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.