Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

13.09.2015 17:00

4.kolo, Jihočeský | České Budějovice | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

V souboji rezerv přestřílela Hluboká Rudolfov


Branky


0

Do podzámčí přijela v nedělním podvečeru rezerva Rudolfova. V krásném prostředí a na vynikajícím trávníku se hrál útočný fotbal z obou stran, což se muselo divákům líbit. Spokojenější byli nakonec domácí.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Čtyři góly, skóre nerozhodné

Oba týmy potřebovaly body jako sůl, především pak do té doby nebodující Rudolfov. Ten přijel na Hlubokou bez brankáře a tak musel zaskočit hráč z pole. Ostudu určitě neudělal a se svojí rolí se vypořádal slušně. Hned v 11. minutě zaskočil hlubockou obranu Jan Sukdol, který vystihl nepřesnou rozehrávku domácích a svoje sólo zakončil přesně – 0:1. Další velkou možnost měli hosté v 16. minutě, kdy míč zatáhl Sukdol a jeho nahrávku nezužitkoval Sládek – trefil pouze břevno Jíšovy branky. Otřepané pravidlo nedáš - dostaneš, platilo opět neomylně. Hned protiútoku se totiž domácím podařilo srovnat Ambrožem. Rudolfovští propadli ve středu hřiště, a přestože první střelu Kroufek vyrazil, na dorážku už byl krátký - 1:1. Ve 26. minutě to byli však znovu hosté, kteří se hnali dopředu. Jan Sukdol přesně zakončil kombinační akci svých spoluhráčů v záložní řadě – 1:2. Hosté jakoby si vedení nevážili a netrvalo ani deset minut a Jankovský z dobré pozice nedal brankáři šanci 2:2. Gólu předcházela zbytečná ztráta balónu rudolfovských ve středu hřiště. Divoký první poločas skončil smírně a všichni byli natěšení na poločas druhý.

Hluboká zápas proti unavenějším hostům otočila

Z toho neuběhla ani minuta a Rudlofov již potřetí vedl. Spolupráce Sládka se Sukdolem v tomhle zápase klapala velmi dobře. Sukdol tentokrát centroval a Sládek střílel – 2:3. V 65. Minutě mohli jít hosté do možná rozhodujícího vedení. Po rohovém kopu se nejlépe zorientoval v pokutovém území střídající Tušl, hlavou ale orazítkoval pouze tyč Jíšovy svatyně. Ten odražený míč se štěstím chytil. Vedení mohl pojistit také na hattrick útočící Sukdol, ale Jíša jeho střelu nohama vyrazil. Mladým hráčům hostí pak začali docházet síly a na střídačce neměl trenér Krýdl již žádné hráče, které by mohl poslat do hry. To byla voda na mlýn domácím. V 70. minutě vystřelil Jankovský a naposledy v zápase dotáhl vedení hostů – 3:3. Pomyslný hřebíček do rakve hostů přidal z brejkové situace Lukáš Valenta, který poslal Hlubokou poprvé v zápase do vedení – 4:3. Ta si již náskok vzít nenechala a potvrdila tak bod z Boršova. Rodolfov B na svůj první bodík stále čeká a v příštím kole se Čtyrákem musí již bezpodmínečně vyhrát. Pochvalu zaslouží za svůj výkon i hlavní rozhodčí Šafránek, s jehož výkonem byli velmi spokojení, jak domácí, tak hosté.   



Ohlasy k zápasu


TJ Hluboká nad Vltavou B
Vít Voleman (hráč Hluboké): Utkání bylo vyrovnané, obě mužstva měla spoustu šancí, kdy jich bylo ještě hodně nevyužito. My jsme nakonec dali o gól víc, takže jsme si doma připsali tři body. Nejlepšími hráči od nás byli Jonáš s Jankovským.

SK Rudolfov B
Petr Krýdl (trenér Rudolfova B): Bohužel, na body jsme znovu nedosáhli, protože jsme udělali několik taktických chyb. V závěru zápasu nám pak již docházely síly. Výborný zápas za nás dnes odehrál Tomáš Koranda.



Sestavy


TJ Hluboká nad Vltavou B
J. Jíša [-] - J. Procházka [-] , D. Ambrož [-] , K. Vácha ml. [-] , M. Kovařík [-] (32. K. Jonáš [-] ) - J. Rubick [-] (57. T. Adam [-] ) , L. Povišer [-] , J. Hrouz [-] , V. Marek [-] (74. V. Voleman [-] ) - L. Valenta [-] , M. Jankovský [-]

SK Rudolfov B
A. Kroufek [-] - V. Dvořák [-] , A. Bajer [-] , D. Hlavatý [-] , M. Sládek [-] - T. Kubů [-] (34. D. Říha [-] ) , V. Brom [-] (52. J. Tušl [-] ) , M. Pfleger [-] , D. Nguyen Ngog [-] - T. Koranda [-] , J. Sukdol [-]

ŽK: 29. T. Kubů .
Hráči zápasu: K. Jonáš , M. Jankovský - J. Sukdol , T. Koranda .
Místo: Hluboká. Rozhodčí: Šafránek Josef - .

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.