1:1
(0:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

11.10.2015 16:00

8.kolo, Jihočeský | České Budějovice | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Domácí vyrovnali minutu před koncem


Branky


0

Utkání dalších rezervních celků bylo k vidění na Hluboké. Tam zavítali hráči z nedalekých Hrdějovic a po většinu utkání drželi svůj těsný náskok. O ten nakonec přišli až v závěru utkání a oba celky si tak rozdělily po bodu. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Vedení hostů zařídil Pimienta

Na to že se jednalo o rezervní týmy, hemžilo se to v obou jedenáctkách mnoha zkušenými borci. Proto nenabídl zápas nijakou strhující podívanou nahoru, dolu. Bohužel nenabídl ani potřebnou kvalitu a tak pár diváků se co se v neděním podvečeru sešlo na Hluboké, vidělo průměrný okresní fotbal. Jako první zahrozily Hrdějovice, když Pimientova střela trefilo pouze břevno Jíšovy branky. Na druhé straně byl hodně aktivní mladý Rubick, který se dostával i do zakončení. To ovšem nebylo přesné. Šanci měl na hlavě také hostující Filípek, ale nedal. Se stejným výsledkem se potázal i domácí Sedlický. Jeho šance po góle ale volala. Samostatný nájezd na Fajtla nezužitkoval kvůli váhání v koncovce. Trest přišel tedy ve 36. minutě, kdy po dlouhém nákopu Filípka zahrál bek Hluboké svému brankáři, který dostal míč pouze k osamocenému Pimientovi, který již neměl problém zakončit – 0:1. Stejným výsledkem skončil i první poločas.

"Za minutu dvanáct" srovnal Sedlický

Po poločasové přestávce se logicky tlačili dopředu domácí hráči. Jejich snahu ale často mařila nepřesnost v kombinaci. Možná i proto to zkusil Rubick individuálně, ale Fajtl předvedl v brance Hrdějovic velmi dobrý výkon. Spoluhráčům často pomáhali při centrovaných míčích, které s jistotou sbíral. Krátký byl až v úplném závěru na střelu Sedlického mezi nohy – 1:1. Tomu míč předložil Karel Jandera, jenž ho našel svým pasem z levé strany hřiště. Oba týmy si tak připsaly po bodu a i nadále mají stejný bodový zisk – oba zatím získaly 10 bodů. 

 

SLEDUJTE NÁS NA FACEBOOKU: FOTBALUNAS - JIHOČESKÝ KRAJ    



Ohlasy k zápasu



TJ Slavoj Hrdějovice B
Zdeněk Filípek (hráč Hrdějovic B): Většinu zápasu jsme vedli a inkasovali až v samém závěru utkání, kdy tam měla Hluboká i některé další šance. Pochvalu zaslouží náš brankář, dobré utkání odehrál i Bárta s Pimientou.



Sestavy


TJ Hluboká nad Vltavou B
J. Jíša [-] - D. Ambrož [-] , F. Brom [-] , M. Kovařík [-] , M. Čáp [-] - L. Povišer [-] , J. Rubick [-] , J. Hrdý [-] , M. Jankovský [-] - M. Sedlický [-] , J. Beneš [-]

TJ Slavoj Hrdějovice B
J. Fajtl [-] - J. Beran [-] , M. Kolár [-] , M. Votruba [-] , J. Jeřábek [-] - P. Pimienta [-] , M. Nálevka [-] , Z. Filípek [-] , M. Čírkov [-] - M. Bárta [-] , M. Vaniš [-]

ŽK: 60. M. Bárta , 83. Z. Filípek .
Hráči zápasu: P. Pimienta , M. Bárta .
Místo: Hluboká. Počet diváků: 25. Rozhodčí: Pileček Josef - .

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.