S. Budík 38. (p.)
Z. Vrátil 54.
2:0
(1:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

19.09.2015 16:30

5.kolo, Jihočeský | 1.B třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Rozhodčí Ovčáček sahal ve druhém poločase hned desetkrát pro kartu


Branky


38. S. Budík (p.) , 54. Z. Vrátil
0

Vypjatý duel týmu z horní části tabulky gradoval ve druhém poločase, když už domácí vedli po proměněné penaltě a brzkém gólu z druhé půle z kopačky Vrátila o dvě branky.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Budík se nemýlil

Frymburk měl před sebou jasný úkol - připravit vůbec první porážku sezóny Lhenicím. A do soupeře se pustil od podlahy. V prvním poločase se v pravé frymburské atmosféře, vytvářené místními fanoušky, hrál pohledný fotbal s mnoha šancemi. Lheničtí střelci ty své nevyužili, no ale o poznání nebezpečnější byli domácí. Jenomže ani Dvořák v bráně Lhenic dlouho ne a ne inkasovat, dvakrát gólmana dokonce zachránila tyč. A tak se skóre měnilo až ve 38. minutě. Z penalty. Frymburk házel aut, hráči sbíhajícímu pro míč brnkl o paty Beran a pískala se desítka. Provedení se chopil frymburský sniper Budík a proměnil - 1:0.

Víc diskuzní kroužek, než fotbal

Frymburští spoléhali ve druhé půli na defenzivu a rychlé kontry do otevřené obrany. A poměrně rychle se dočkali úspěchu. Stejně jako před týdnem, i tentokrát vstřelil důležitý gól žolík z lavičky Vrátil - 2:0. Micák míč zatáhl a přes celé vápno prošel centr právě až k úspěšnému střelci, který ho uklidil přesně k tyči.  Pak už se toho ale mnoho neodehrálo. Sudí patrně po konzultaci od přítomného delegáta začal krotit vášně na hřišti kartami. Zatímco v první půli se neudělila jediná, ve druhé létala jedna karta za druhou. A účinek to mělo spíše opačný, než uklidňující. Nakonec se dohrávalo dokonce o deseti na obou stranách. Rozháraný průběh hrál do karet Frymburku, Lhenice už se nedokázaly dostat do hry a Vítka ohrozit. Domácí tak slavili cenné tři body.

 

SLEDUJTE NÁS NA FACEBOOKU: FOTBALUNAS - JIHOČESKÝ KRAJ



Ohlasy k zápasu


FC Šumava Frymburk
Vlastimil Mertl (trenér Frymburku): "Konečně jsme se sešli tak, jak bych si to představoval, i když někteří klucí ještě nejsou na 100% fit. Mohli jsme ale rozložit síly a to bylo v tomto náročném zápase důležité. Přijel k nám totiž tým, který je hodně silný a sebevědomý. Bylo to na hřišti vidět a hrál se velice kvalitní a líbivý fotbal. Obě mužstva chtěla hrát a to se muselo divákům líbit. My jsme si vytvořili hodně tutových šancí, ale cinkaly tyčky a zbytek pochytal výborný brankář Lhenic. První gól jsme dali z penalty, která byla pro hosty hodně krutá, ale jasná. Určitě jsme byli v první půli lepší a tak jsme do kabin šli se zaslouženým, i když hubeným vedením. Do druhé půle jsme šli s tím, že se pokusíme navýšit vedení, což se povedlo díky hráčům, kteří přišli z lavičky.Pak už na hřišti kraloval jen rozhodčí, který rozdával karty, jako kdyby byly kreditní. Pochvalu zaslouží celý tým za výborný kolektivní výkon. Poklonu musím složit i soupeři, který předváděl také výborný výkon a určitě přispěl ke kvalitě zápasu. My jsme však na rozdíl od nich dokázali vstřelit góly a tak je naše vítězství určitě zasloužené."

SK Lhenice
Pavel Hodina (trenér SK Lhenice): "Věděli jsme, že Frymburk má dobrý tým, zejména vepředu, věděli jsme, že je tam vždy specifické prostředí. Hráče jsme na to upozorňovali, ale nebylo to nic platné. Chtěli jsme hrát ze začátku odzadu na jistotu, jenže první poločas byl fotbal nahoru dolů, což domácím vyhovalo a byli v prvním poločase určitě lepší. Měli i více gólových příležitostí. My jsme své dvě tři tutovky bohužel nedali, pak jsme ke konci poločasu inkasovali z úplně zbytečné penalty. Ve druhé půli jsme chtěli více kombinovat a držet balón, jenomže už se nám nedařilo dostávat do šancí. Domácí se zatáhli a hráli na brejky, jeden využili. Za stavu 2:0 se přitvrdilo a už se víc diskutovalo, než hrálo. Rozhodčí to měli těžké, ale zápas nijak výrazně neovlivnili. Potvrdilo se, že z Frymburku se body jen tak body vozit nebudou, budou to tam mít všichni těžké, jak soupeři, tak rozhodčí, na které je vyvíjen neskutečný tlak ze všech stran. Domácí vyhráli zaslouženě, když se sejdou ,tak jsou silní, no a zrovna se sešli…"



Sestavy


FC Šumava Frymburk
M. Vítek [-] - M. Janáček [-] , J. Ribár [-] , J. Grohman [-] , D. Račák [-] (56. J. Micák [-] ) - M. Račák [-] , T. Kaňa [-] (78. K. Malák [-] ) , J. Šisler [-] , R. Mertl [-] - E. Koršala [-] (54. Z. Vrátil [-] ) , S. Budík [-] (85. L. Matúš [-] )

SK Lhenice
J. Dvořák [-] - V. Pilát [-] (54. J. Růžička [-] ) , L. Kopf [-] , K. Muška [-] , J. Prenner [-] - P. Prenner [-] , J. Beran [-] , J. Schön [-] , M. Bednár [-] - J. Mrkvička [-] (60. R. Iliev [-] ) , R. Pořádek [-] (78. M. Mahák [-] )

ŽK: 47. D. Račák , 48. J. Grohman , 74. Z. Vrátil , 82. K. Malák - 66. L. Kopf , 76. R. Iliev , 83. J. Prenner , 85. J. Dvořák . ČK: 70. M. Janáček - 68. L. Kopf .
Hráči zápasu: J. Ribár - J. Dvořák .
Místo: Frymburk. Počet diváků: 120. Rozhodčí: Ovčáček Josef - Kemény, Velechovský.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.