4:1
(2:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

26.09.2015 16:30

6.kolo, Jihočeský | 1.B třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Hrubka gólmana pomohla Plané ke třem bodům


Branky


11. J. Zedek , 40. P. Petscher , 68. T. Pintér (p.) , 75. T. Řehoř - 27. L. Rapčan
0

"Vyšák" se v Plané déle rozkoukával, ale následně hrál v prvním poločase s domácím favoritem výborně. Jenomže jeho akcie klesly po chybné rozehrávce Mayra, domácí už si druhou půli pohlídali...

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Rozhodující branka po chybě

Domácí tým nastoupil proti nováčkovi odhodlaně a rozhodně soupeře nepodcenil. Ostatně výsledky Vyššího Brodu podobný přístup ani nepovolují. Planá se jako první dočkala branky, po rychlé rozehrávce Řehoře do křídla postupoval sám z úhlu k bráně záložník Lexa, jenž adresoval přihrávku podél malého vápna k Zedkovi, který už uklízel skoro do prázdné brány – 1:0. Hosté posléze mohli prohrávat dokonce o dvě branky, Petscher šel sám na gólmana Mayra, ale jeho lob nebyl dost důrazný a hostující stoper kop na poslední chvíli odvrátil z brankové čáry do bezpečí. To jako kdyby Vyšák nakoplo, že takhle to tedy dál nepůjde. A ve 27. minutě po jeho aktivnímu přístupu ke hře bylo zaslouženě srovnáno, když se prosadil Rapčan. Jenomže snaha hostů dostala kaňku ve 40. minutě. Mayr vyrobil minule při rozehrávce, když míčem trefil jen Petschera, který měl rázem jednoduchou práci – utíkal sám na nebohého gólmana, nasadil na něho kličku a uklidil míč do prázdné – 2:1.

Dva nejstarší Plaňáci dodali pojistku

Zkušený plánský tým sehrál druhý poločas na jedničku a hosty prakticky nepouštěl k ohrožení Nováčkovy branky. V 68. minutě padl do Mayrovy sítě třetí gól.Po Petscherově průniku z křídla fauloval ve vápně Klíma a Tomáš Pintér následnou penaltu v poklidu proměnil – 3:1. Poslední  branka zápasu padla po domácím centru ze strany. Kubíček dorážel do odkryté brány, ale trefil jen tyč. Odražený balón si ale našel nohu Řehoře, který ho z deseti metrů nekompromisně napálil do sítě - 4:1. Vyšší Brod tak padl po týden staré porážce s Nemanicemi stejným poměrem i s dalším favoritem soutěže.

 

     SLEDUJTE NÁS NA FACEBOOKU: FOTBALUNAS - JIHOČESKÝ KRAJ



Ohlasy k zápasu


SK Planá
Jan Pintér (záložník SK Planá): "Do utkání jsme vstoupili velmi dobře. V 10. minutě jsme se po rychlém brejku dostali do vedení a utkání jsme měli pod kontrolou. Pak ale hosté zabrali, bylo ho plné hřiště a zaslouženě vyrovnali. Ve 42. minutě udělal vyšebrodský brankář fatální chybu při rozehrávce a Petscher trestal. Druhý poločas si troufnu říct, že byl jednoznačně v naší režii a utkání jsme si pohlídali až do konce. Přidali jsme další branky, utkání se v klidu dohrálo. Nejlepší hráč se tentokrát vybírá složitě, vyzdvihnu výkony Petschera, Kneyse a Čertíka."

FK Dynamo Vyšší Brod
Jan Straka (vedoucí FK Dynamo Vyšší Brod): "Máme za sebou po minulém zápase s Nemanicemi druhý souboj s jedním z favoritů celé soutěže. Průběh byl i tentokrát velmi podobný, herně jsme vůbec nepropadli, ale vlastními chybami jsme se připravili o možnost bodového zisku nebo alespoň lepšího výsledku. Domácí do utkání vlétli a rychle se ujali vedení, problémy nám dělali především jejich rychlí křídelní hráči. Po chvíli jsme se ale do zápasu dostali. Byli jsme velmi aktivní a domácí jsme přehrávali, díky čemuž se nám podařilo vyrovnat po pěkném sólu Rapčana. Je škoda, že jsme neudrželi vyrovnaný stav a těsně před pauzou po chybě inkasovali. Úvod druhého poločasu byl vyrovnaný, hrálo se mezi šestnáctkami bez větší šance ani na jedné straně. Dle mého názoru byla rozhodujícím momentem penalta, která byla naprosto jasná, domácí díky ní odskočili o dvě branky a poté už si utkání pohlídali a do ničeho nás nepustili. Hráč zápasu: Lukáš Rapčan; po celý zápas byl velmi aktivní a byl tahounem vyšebrodského týmu. Na své pozici štítového záložníka svedl mnoho vítězných osobních soubojů. Navíc byl velmi dobrý i směrem dopředu, velká většina akcí Brodu začínala právě u něj."



Sestavy


SK Planá
J. Nováček [-] - M. Turek [-] , T. Pintér [-] , D. Kneys [-] , R. Kubíček [-] - Z. Lexa [-] (50. L. Balogh [-] ) , T. Řehoř [-] (81. P. Vobořil [-] ) , M. Beran [-] , F. Čertík [-] - P. Petscher [-] (85. M. Sodomka [-] ) , J. Zedek [-] (70. L. Fujdiar [-] )

FK Dynamo Vyšší Brod
L. Mayr [-] - M. Sosna [-] , F. Klíma [-] , V. Pomije [-] , P. Prochaska [-] (59. M. Vančura [-] ) - K. Krauskopf [-] , A. Jirkal [-] , L. Rapčan [-] , R. Bäuml [-] (63. T. Dibďák [-] ) , F. Kročák [-] - J. Gondek [-]

ŽK: 52. M. Beran , 58. P. Petscher - 68. F. Klíma , 70. L. Rapčan .
Hráči zápasu: P. Petscher , D. Kneys , F. Čertík - L. Rapčan .
Místo: Planá. Počet diváků: 80. Rozhodčí: Bumba František - Ernst, Bezpalec.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.