Roztoky se s podzimem rozloučily vítězně v Kolešovicích


Branky


19

V roli mírného favorita zajížděl celek od Berounky na hřiště Kolešovic. Domácí chtěli svého prostředí využít a favorita soutěže obrat o body. Začátek zápasu patřil hostujícím fotbalistům, kteří si během úvodní desetiminutovky vytvořili dvougólový náskok. Roztoky se gólově činily i ke konci zápasu a dvě branky domácích byly málo.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Roztoky na nic nečekaly

Roztoky na nic nečekaly a na svého soupeře vlétly. Po pár minutách nechali domácí trestuhodně velký prostor Hruškovi, který ze střední vzdálenosti napřáhl ke střele, která skončila přesně za tyčí - 0:1. V 9. minutě se hosté předvedli s další rychlou akcí, na jejíž konci uklízel do poloprázdné branky Čumpelík - 0:2. Roztoky své vedení držely a Kolešovice nemohly najít na svého soka recept. Hosté do kabiny udeřili potřetí, když se po půl hodině hry mezi střelce zapsal Krůta - 0:3.

Povedené střídání Vrábíka

Druhá polovina nabídla jiný scénář hry, alespoň její začátek. Kolešovice byly vyrovnaným soupeřem a dostávaly se více do hry. A také do šancí, ale ty byly bohužel pro domácí nevyužity. Kromě penalty, kterou proměnil D. Polánek - 1:3. Velkou nepříjemností pro Český Lev bylo podklouznutí bránícího hráče a následná penalta, kterou ovšem Hornof zlikvidoval a udržel svůj tým v naději na zisk bodů. Kolešovice svého soka přehrávaly a vytvořily si několik gólových šancí, ale koncovka domácích byla žalostná. Domácí střelci nechali Glosera vyniknout nebo neměli přesně srovnaná mířidla.

 

Nedáš, dostaneš. Toto pořekadlo platí už dlouhá léta a platit také bude. Po hodině hry přišel na hřiště Vrábík a byl to právě on, který střeleckou impotenci domácích potrestal jako první - 1:4. V tento moment domácím docházely síly a hra byla opět v rukou hostujícího celku. Minutu poté navýšil Pudil - 1:5. V závěru zápasu dokázal snížit Roubík, ale ani to nebylo poslední gólové slovo zápasu - 2:5. To si přichystal dvě minuty před koncem svým druhým zásahem Vrábík, který stanovil konečné skóre - 2:6.



Ohlasy k zápasu


Český Lev Kolešovice
Jakub Hornof, brankář: Zápas byl ze začátku dost rychlý a Roztoky hrály dost kvalitně a technicky. Věděli jsme, že to nebude lehký soupeř a snažili jsme se mu vyrovnat. Nechytili jsme začátek zápasu a za to jsme byli potrestáni. Ve druhém poločase jsme se soupeři vyrovnali a kdybychom proměnili šance, které jsme si vytvořili, tak je zápas úplně jiný. Po naší penaltě nastal takový zlom, kdy to našemu obránci uklouzlo, když chtěl zastavit a bohužel sebou vzal nechtěně i protihráče, takže se na mě kopala penalta. Tu jsem chytil a náš tým dostal úplně nový náboj a přehrávali jsme je, vytvořili jsme si i tutovky, ale bohužel nic jsme neproměnili. Poté jsme odešli fyzicky a Roztoky nás potrestaly.




Počet diváků: 30. Rozhodčí: Novotný Josef - ŠMAT David, COUFAL Jaroslav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
5. 11. 2019 06:51
Hodnocení zápasu
Automatický komentář z expert tipu     31. 10. 2019 18:12
Hráč, Funkcionář, Vedení klubu, Předseda klubu, Administrátor klubu - TJ Čistá | Středočeský | Rakovník

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     31. 10. 2019 16:28

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     31. 10. 2019 14:55
Tomáš Pešek

Expert: Miloslav Doležal
Tip experta: výhra hostů

Roztoky jsou sice favoritem, ale Kolešovice se minulý týden vytáhly v Kroučové. Přesto si myslím, že hosté vyhrají.

Automatický komentář z expert tipu     31. 10. 2019 13:18

Tip: výhra domácích

Kolešovice v minulém kole nasázely 8 branek Kroučové. myslím si že to bude vyrovnaný zápas a domácí doma vyhrají o branku.

Automatický komentář z expert tipu     30. 10. 2019 16:27

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     30. 10. 2019 10:39

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     30. 10. 2019 07:30
Hráč, Administrátor klubu, Vedení klubu, Zpravodaj - SK Mšecké Žehrovice | Středočeský | Rakovník

Tip: výhra domácích

2:1

Automatický komentář z expert tipu     29. 10. 2019 10:24

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     29. 10. 2019 10:11

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     29. 10. 2019 09:32
Hráč, Zpravodaj, eSport - Sokol Janov | Středočeský | Rakovník

Tip: výhra domácích

Kolešovice umí zahrát dobře, a tohle bude jejich zapas.

Automatický komentář z expert tipu     29. 10. 2019 09:25

Tip: výhra hostů