Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

24.08.2019 17:00

1.kolo, Středočeský | Rakovník | Okresní přebor , 2019-2020


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Na úvod soutěže bylo ve Hředlích veselo


Branky


23. D. Bechner , 25. J. Sláma , 45. T. Čuda , 54. V. Hladký , 90. J. Sláma , 90. K. Ivančík (vl.) - 65. P. Nováček , 68. R. Polášek (p.) , 88. P. Nováček
23

Začátek soutěže nabídl velmi pikantní souboj, a to mezi domácími Hředlemi a hosty z Olešné. Zeleno-bílí nastoupili oproti minulé sezóně v neměnné sestavě, na druhé straně bylo hned několik nových tváří, především z SK Rakovník přišel Nováček s Gregorem. Především prvně jmenovaný se předvedl v tom nejlepším světle, na domácí borce ale ani jeho výkon nestačil.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Olešná šla do deseti

Hned na azčátku zápasu spálil obrovskou šanci Bechner, který po centru Slámy nechal vyniknout skvělým zákrokem Fiedlera. Brankář hostí byl pozorný i o chvilku později, když vytáhl nepříjemnou tečovanou střelu Bechnera. A do třetice to byl znovu hředelský snajpr, který orazítkoval břevno zpoza vápna břevno. V další šanci domácích neuspěl Machovský. Olešná zahrozila pouze po standardce R. Poláška.

 

Vytáhnout se musel i Malinovský, který vychytal T. Vodrážku po chybné rozehře Cibulky. Ve 23. minutě našel Sláma centrem Bechnera, ten ustál souboj s bránícím hráčem a v poslední chvíli ho zradil terén. Poté si ale opět Bechner ideálně zpracoval aut Čudy a otočkou kolem bránícího hráče se dostal ke gólové střele - 1:0. O pár minut později se domácí fans mohli radovat z krásné branky. Sláma z vlastní poloviny hřiště napřáhl a přeloboval Fiedlera - 2:0.

 

Vedení mohl navýšit krátce po druhé brance Hladký, ale samostný nájezd vyřešil snad nejhůře, jak jen mohl. Na druhé straně chyboval Sláma a jeho zaváhání musel na poslední chvíli hasit Malinovský, když vychytal Elmericha konečky prstů. Na Fiedlera se řídil Machovský a v souboji s brankářem padl na zem. Sudí Týče ale souboj vyhodnotil jako v souladu s pravidly a domácí si mohli nechat o penaltě pouze zdát. Machovský se dostal i do další šance, ale z dobré pozice mířil vysoko nad.

 

A byl to znovu Machovský, kterého do úniku vyslal Somol. M. Vodrážka zatáhnul za záchrannou brzdu a šel do sprch. Už to vypadalo, že Olešná dvougólové manko do kabiny udrží, ale proti byl Čuda. Ten si sám vybojoval míč, vnikl do šestnáctky a podél Fiedlera ukončil první poločas gólem - 3:0.

Drama do poslední minuty

Vstup do druhé půle patřil stejně jako ten první domácím fotbalistům. K vidění bylo opět několik zahozených šancí, ale také čtvrtá branka. Fiedler vyběhl mimo pokutové území, zeleno-bílí rozehráli rychle autové vhazování a Machovský uklízel - 4:0. Po hodině hry byl míč znovu v hostující síti, ale po střetu Bechnera s Fiedlerem nebyl gól uznán. Na druhé straně chyboval Rendl, kterého obral Nováček, nastartoval svou motorku a zavelel ke zdramatizování zápasu - 4:1.

 

Olešná se nadechla a hrnula se vpřed. Krátce po prvním gólu hostí Nováček drze vnikl do vápna a byl sražen Cibulkou. Z nabídnuté penalty se nemýlil R. Polášek - 4:2. V 70. minutě to byl znovu Cibulka, který fauloval a po druhé žluté kartě šel ze hřiště. Počet hráčů na hřišti byl tak vyrovnán. Čas plynul a stále se bylo na co dívat. R. Polášek z přímého kopu síť rozvlnil, bohužel pro hostující celek pouze tu boční.

 

Olešná otevřela hru a v její defenzivě tak vznikala okénka. V 82. minutě padla další červená karta, a to pro střídajícího Holíka, který se na hřišti moc dlouho neohřál. Definitivní klid na domácí kopačky mohl přidat Sláma, Machovský nebo Bethel, ale ani jeden z tohoto tria své šance nezužitkoval. Dvě minuty před koncem nastal obrovský závar v domácí šestnáctce, který ukončil střelou o tyč Nováček - 4:3.

 

Byl by to dokonalý obrat, ale nekonal se. Individuální akcí zmařil vysněný obrat Olešné přes Fialu a Elmericha klíčový hráč domácích Sláma, který se prokličkoval až ke střele do tyče, od které zamířil míč do Ivančíka a do sítě - 5:3. Už se zdálo, že to bude to poslední, co utkání nabídne, ale byl to znovu Sláma, který zužitkoval přesné nahrávky Brože a stanovil konečné skóre zápasu - 6:3.

 

Galerie od Šárky Krejčové, které děkujeme!

 

Zdroj: oficiální webové stránky FK Hředle, upraveno redaktorem



Ohlasy k zápasu


FK Hředle
Miroslav Sláma, trenér: Věděli jsme, že nás čeká hodně těžké utkání s kvalitním soupeřem, jenž během léta výrazně posílil. Nakonec jsme si ale výtečně rozehranou partii sami neskutečně zkomplikovali a do posledních minut jsme se báli o výsledek. Přitom si dovolím tvrdit, že jsme byli až do 65. minuty lepším mužstvem a naprosto zaslouženě jsme vysoko vedli. Těch faktorů, které „kolaps“ FKH zapříčinily, bylo hned několik. V první řadě hrubka T. Rendla, která dala hostům šanci. Zbytečná penalta po faulu Cibulky a rychlé snížení na 4:2, to už posadilo hosty do sedla. Nucené střídání defenzivního M. Somola, jenž hrál až do zranění velmi dobře, dále úbytek sil obou útočníků, kteří ale jinak zahráli tři čtvrtiny utkání více než solidně. Zbytečné vyloučení Cibulky a pak samozřejmě opět neproměňování ani těch nejvyloženějších šancí. Je až nepochopitelné, kolik toho dokážeme zahodit. A samozřejmě i kvalita do té doby již částečně rezignujícího soupeře, jenž vycítil šanci. Jsem proto rád, že jsme vítězství uhájili. Bohužel nás stále trápí z různých důvodů absence, když ke zraněnému Vitnerovi a Vodrážkovi přibyl ještě Somol. Navíc nebude k dispozici ani Cibulka. Doufám tak, že již dorazí Ryšlavý a čas si najde i Zilcher.

FC Olešná
Miloslav Doležal, trenér: Do 23. minuty to byl vyrovnaný zápas. Jenže pak během minuty dvě hrubé chyby, nekoncentrovanost a prohráváme o dva góly. Přišla červená karta a na začátku druhé půle to bylo již o čtyři branky. Poté jsme přežili několik tutovek domácích a díky vynikajícímu výkonu Nováčka se dostali během minutky do hry a domácí viditelně znervózněli. Po vyloučení domácího Cibulky a našeho Holíka jsme dokonce v devíti snížili na rozdíl jedné branky. V nastavení při naší hře vanbank jsme dvakrát inkasovali, což ve finále trošku kazí dojem, ale vzhledem k šancím vyhráli domácí zaslouženě. Přesto klukům za to, že ani v oslabení nesložili zbraně, musím poděkovat.



Sestavy


FK Hředle
V. Malinovský [-] - D. Rais [-] , D. Bechner [-] (85. D. Brož [-] ) , T. Čuda [-] (90. T. Vitner [-] ) , V. Hladký [-] , J. Sláma [-] , F. Machovský [-] , D. Minařík [-] , M. Cibulka [-] , T. Rendl [-] , M. Somol [-] (59. B. Amauwah [-] )

FC Olešná
V. Fiedler [-] - J. Černý [-] (59. V. Holík [-] ) , T. Vodrážka [-] , P. Nováček [-] (89. S. Fiala [-] ) , J. Gregor [-] , M. Křivánek [-] (66. K. Ivančík [-] ) , M. Elmerich [-] , M. Vodrážka [-] , L. Vrbata [-] (77. P. Bučák [-] ) , R. Polášek [-] , Z. Křováček [-]

ŽK: 40. M. Cibulka , 90. J. Sláma - 73. P. Nováček , 83. J. Gregor . ČK: 70. M. Cibulka - 36. M. Vodrážka , 82. V. Holík .
Hráči zápasu: V. Malinovský , J. Sláma - P. Nováček .
Počet diváků: 120. Rozhodčí: TÝČE Jiří - LEBEDA Jakub, HASÍKOVÁ Marika.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Funkcionář, Trenér, Zpravodaj - FC Olešná | Středočeský | Rakovník

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Hráč, Funkcionář, Vedení klubu, Předseda klubu, Administrátor klubu - TJ Čistá | Středočeský | Rakovník

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip experta: výhra domácích

Domací potvrdí svoji kvalitu a budou brát 3 body.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Fanoušek, Hráč, Administrátor klubu - TJ Baník Rynholec | Středočeský | Rakovník

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích