1:4
(1:4)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

10.11.2019 14:00

1.kolo, Jihočeský | Jindřichův Hradec | Okresní přebor , 2019-2020


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Stará Hlína nastřílela čtyři góly Včelnici a dostala se na třetí místo


Branky


26

Fotbalisté Staré Hlíny v 1. kole Okresního přeboru potvrdili roli favorita a porazili dvanáctou Novou Včelnici 4:1. Dvakrát se trefil Tomáš Štědrý, po gólech přidali Šauer a Kodada. Za domácí se trefil jen Lukáš Zápotoka. Stará Hlína po úspěšné dohrávce poskočila na třetí místo tabulky.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Po poločase bylo rozhodnuto

V neděli 10.11. zavítali fotbalisté FK Stará Hlína na fotbalové hřiště TJ Nová Včelnice. Na výborně připraveném trávníku chtěli hosté zakončit podzimní část výhrou a „přezimovat“ na třetí příčce okresního přeboru. Tento plán se začal hostům plnit již od 18. minuty, když se po krásné průnikové přihrávce Miroslava Šauera dostal do úniku Stanislav Valek, který byl v pokutovém území faulován. Nařízenou penaltu bezpečně proměnil Miroslav Šauer a hosté se ujali vedení 0:1. Za necelou minutu vybojoval míč Jan Hrbek, obešel dva protihráče, přihrál na volného Miroslava Šauera, který vyslal do dalšího úniku Stanislava Valka. Valek míč krásně zatáhl a vybídl ke skórování Tomáše Štědrého, který se z malého vápna nemýlil. Na ukazateli skóre tak svítil stav 0:2. Domácím se ve 29. minutě podařilo snížit na 1:2, když po vydařeném průniku skóroval Lukáš Zápotoka. Ve 37. minutě však hostujícím obráncům sebral míč Mojmír Vonka a Petr Kodada se štěstím překonal domácího brankáře po třetí. Ve 43. minutě rozjel další akci hostů Jan Hrbek, obešel několik domácích hráčů a předal míč Radku Chmátalovi. Ten přenesl míč na volného Mojmíra Vonku, který krásnou kolmicí vyslal do samostatného úniku Tomáše Štědrého. Tomáš Štědrý pak svým druhým gólem v zápase stanovil poločasový výsledek v poměru 1:4.  

 

Ve druhé půlce branka nepadla a hosté odvážejí všechny body

Druhý poločas zahájili domácí úvodním tlakem. Jejich útočené akce však končily u výborně hrající obrany hostů nebo v rukavicích brankáře Rychlého. Domácí měli i nadále optickou převahu, avšak bez větší gólové šance. Hosté naopak hrozili nebezpečnými protiútoky. V tomto duchu se odehrával prakticky celý druhý poločas, skóre se však již neměnilo. Ve velice pěkném utkání, které s naprostým přehledem odřídil rozhodčí Petr Boček, si z Nové Včelnice odvezli výhru hostující hráči ze Staré Hlíny. Stará Hlína tak po podzimní části končí na 3. místě se ztrátou pouhých 3 bodů na vedoucí Suchdol nad Lužnicí.

Autor: FK Stará Hlína



Sestavy


TJ Nová Včelnice B
O. Blecha [-] - V. Hornát [-] (67. O. Novotný [-] ) , D. Tuček [-] , L. Šlapanský [-] , L. Zápotoka [-] , M. Němeček [-] , M. Šamal [-] , M. Blažek [-] (46. F. Lukš [-] ) , D. Brus [-] , J. Matějka [-] , D. Matějka [-]

FK Stará Hlína
P. Rychlý [-] - R. Jičínský [-] , J. Meškan [-] , J. Hrbek [-] , P. Šauer [-] - S. Valek [-] , M. Vonka [-] , M. Šauer [-] , R. Chmátal [-] - P. Kodada [-] (70. P. Dolejší [-] ) , T. Štědrý [-] (67. Z. Hrabal [-] )

Hráči zápasu: M. Vonka , M. Šauer .
Počet diváků: 65. Rozhodčí: BOČEK Petr - MAŇHAL ING. Jan, ŠŤASTNÝ Jiří.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu, Vedení klubu, Zpravodaj - TJ Sokol Halámky/Hranice | Jihočeský | Jindřichův Hradec

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Jan Valenta

Expert: Tomáš Grünn
Tip experta: výhra hostů

Záleží v jaké náladě a sestavě nastoupí domácí, trošku risknu a dám výhru hostů.

Tip: remíza

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: remíza

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Administrátor klubu, Předseda klubu, Zpravodaj - SK Novosedly nad Nežárkou | Jihočeský | Jindřichův Hradec

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů