2:0
(2:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

12.10.2019 15:30

8.kolo, Středočeský | 1.B třída sk. A, 2019-2020


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Přítočno si nabíhá na domácí neporazitelnost


Branky


8

Velkého Přítočna ukázali v domácím zápase s Rudnou, že středočeskou B třídu jen tak opustit nehodlají. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Rudná přijela do Velkého Přítočna pouze s jedním náhradníkem a začátek zápasu dokonce musela odehrát v deseti, poněvadž jeden z hráčů dorazil až po výkopu. Domácí tak měli na míči jasnou výhodu a nebáli se ji využít.

 

Presink Přítočna se projevil v 10. minutě, když se do šance po akci na levé straně dostal Šiler, ke kterému doputoval míč od L. Senka. Šiler si míč ve vápně zpracoval a ve své střele z penaltového puntíku se nemýlil, 1:0.

 

Ve 25. minutě se do vyrovnávací šance dostali hosté, když po střele musel míč akrobaticky vyrazit brankář Svoboda a balón skončil přímo na kopačce hostujícího hráče, který však jistou příležitost trestuhodně přestřelil.

 

Domácí byli na míči i po rozehrávce více a na hráče rudné dosti tlačili. Jejich kombinace a přihrávky se ovšem nedařily a končily na kopačkách soupeřů. Ve 32. minutě přesto došlo v podstatě k opakování akce, jež vedla k předešlé brance. Na jejím konci ale tentokrát stál Holeček, 2:0.

 

Druhá půle už žádné další branky nepřinesla. Chybějící hráč Rudné se na hřiště již dostavil a domácí tlak opadl. Do velké šance se dostal Šiler, který unikl v hostujícím vápně obráncům a před prázdnou bránou zaškobrtl, kvůli čemuž jeho střela mířila vedle.

 

Poslední šance byla vedena pod taktovkou Blažka. Do příležitosti jej ostrou podél brankové čáry přihrávkou dostal Šiler. Blažek si však míč zpracoval na špatnou nohu a ze šance nebylo nic. Do sprch se šlo za konečného stavu 2:0.

 

 

 

 



Ohlasy k zápasu


„Ve třech následných venkovních zápasech dvakrát sice přítočenští zaváhali, v důležitém zápase ve Vinařicích ale zabojovali a urvali vítězství 4:2. A právě na toto vítězství bylo potřeba navázat i v domácím prostředí proti Rudné. . Ze dvou posledních domácích zápasů mít dvě výhry je super. Kéž by se zrodila nová tradice a přítočenské hřiště se pro hosty stalo do budoucna nedobytnou pevností!“




Sestavy


SK Velké Přítočno
P. Svoboda [-] - P. Šiler [-] , P. Barthel [-] , D. Holeček [-] , P. Slánský [-] (78. M. Andr [-] ) , L. Senko [-] , J. Feda [-] , P. Senko [-] (82. L. Blažek [-] ) , P. Jícha [-] , O. Kuba [-] , T. Pavlíček [-]

FK Rudná
T. Hauptlorenz [-] - - P. Zachař [-] , D. Krajči [-] , J. Oliva [-] , J. Krejčí [-] , J. Vanta [-] , L. Jeníček [-] , O. Palivec [-] , O. Lípa [-] , V. Masopust [-] , S. Jellúš [-] (12. O. Blahout [-] )

ŽK: 25. P. Barthel , 39. P. Senko , 65. O. Kuba , 85. J. Feda - 82. P. Zachař , 88. J. Krejčí .
Hráči zápasu: P. Svoboda .
Počet diváků: 70. Rozhodčí: Divílek Peter - PALEK Michal, ABSOLÍN Vojtěch.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Automatický komentář z expert tipu     11. 10. 2019 20:10

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     11. 10. 2019 10:52

Tip: remíza

Automatický komentář z expert tipu     11. 10. 2019 09:12

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů