Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

08.09.2019 17:00

3.kolo, Středočeský | 1.B třída sk. A, 2019-2020


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO:Hostouň připravila debakl v Lubné


Branky


5

Debakl na straně domácího týmu se odehrál v neděli odpoledne na hřišti v Lubné, kde přijeli odehrát zápas hráči rezervy Hostouně. Zhruba od poloviny prvního poločasu se jednalo o pěknou gólovou podívanou, která vyvrcholila čtyřmi vstřelenými brankami od útočníka Antonína Michalce.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Úvod utkání se vyvíjel slibně pro obě strany a byl poměrně vyrovnaný. Z Hostouně se k šanci dostali Motlík a Michalec. První šanci ale překazil gólman Herink a druhá střela mířila vedle.

 

Zlom ale přišel ve 20. minutě zápasu. Kdy se před bránu Lubné dostal Michalec, který ránu přiťuklou od Motlíka zamířil přesně do pravé šibenice a otevřel skóre zápasu, 0:1. Nečekal ani pět minut od rozehrání a využiv váhavé domácí obrany vymetl i druhý rok brány, 0:2.

 

Lubná se ani nestačila vzpamatovat a rozehrát, když už si za obranou domácích našel balon kapitán Hostouně Slanina, který obehrál stopera a ranou pod břevno navýšil ve 27. minutě vedení na 0:3. Pět minut nato se ke gólu dostal opět Michalec, který dostal míč po akci hostů od Slaniny a střílel do prázdné brány a završil hattrick, 0:4. Minutu před koncem poločasu si na své přišel i záložník Sochor, kterému se pohotovou střelou ve vápně podařilo překonat brankáře a završil skóre před přestávkou n 0:5.

 

Ve druhé půli už dravost hostů znatelně ochladla a ke svým únikům a šancím se dostali i hráči domácích, ale jákéko nebezpečí se dařilo zažehnat brankáři Ondřejičkovi i obránci Krejsovi. V 60. minutě došlo ke střídání čtyř hráčů, po níž byla na hostouňských poznat už nervozita a nepřesnost, což byla šance pro Lubnou, která neváhala a pokračovala v unicích ve snaze alespoň korigovat nelichotivý výsledek.

 

Útočné duo Slanina-Michalec pak také ještě vytvořilo několik brankových příležitostí. Žíla se dostal do dvou tutovek, jež však obě mířily vedle, Hlaváček trefil z ofsajdu. Teprve v 76. minutě unikl k bráně soupeře opět Michalec, který opět nezaváhal a přesně se trefil, čímž si přičetl čtvrtý gól zápasu. Do konce poločasu se na výsledku už nic nezměnilo a do šaten se odcházelo za konečného stavu 0:6.

 

Za obsáhlou galerii děkujeme Davidu Svobodovi, jehož další fotky si můžete prohlédnout ZDE.



Ohlasy k zápasu



Sokol Hostouň B
Miroslav Supáček, trenér: „S výsledkem a hrou v prvním poločase jsem spokojen. Ve druhém poločase jsme hráli bohorovně a v chůzi, což by se nám stávat nemělo. Snad to bylo jen tím výsledkem. Chtěl bych vyzdvihnout výkon ještě nedávného dorostence Jakuba Krejsy a samozřejmě „one-man show“ Michalce.“



Sestavy


TJ Baník Lubná
A. Herink [-] - R. Margolius [-] , P. Suchý [-] , M. Štícha [-] (79. L. Klik [-] ) , D. Vorel [-] , A. Bureš [-] - D. Varyš [-] , R. Henzély [-] (31. T. Koch [-] ) , D. Vopat [-] - A. Trejbal [-] - D. Jehlička [-] (64. P. Volf [-] )

Sokol Hostouň B
T. Ondrejička [-] - V. Prošek [-] (60. D. Jansa [-] ) , D. Viduna [-] (60. O. Žíla [-] ) , V. Krupička [-] , J. Krejsa [-] - F. Motlík [-] (60. M. Dědeček [-] ) , M. Sochor [-] (71. M. Hlaváček [-] ) , O. Křižka [-] - R. Linc [-] (60. M. Hlava [-] ) , A. Michalec [-] , M. Slanina [-] -

ŽK: 51. A. Trejbal - 85. V. Krupička .
Hráči zápasu: A. Michalec , J. Krejsa , M. Sochor .
Počet diváků: 80. Rozhodčí: Divílek Peter - PALEK Michal, BEDNÁŘ Jakub.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů