T. Obranec 25. (p.)
1:1
(1:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

15.09.2019 15:00

7.kolo, Vysočina | Pelhřimov | Okresní přebor , 2019-2020


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Remíza v Řečici


Branky


25. T. Obranec (p.) - 27. J. Tětiva
20

Do Červené Řečice zajížděla rezerva Kamenice nad Lipou. Očekával se vyrovnaný zápas, protože oba týmy měly před utkáním stejně bodů. Prognózy se nakonec vyplnily.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V prvním poločase se prosadily oba týmy

Hned ve třetí minutě se do velké šance dostal domácí Obranec, kterého vychytal Macháček. Na druhé straně se do možnosti dostal Kašparec, ale skóre se nepohnulo. V následujících minutách nastřelili domácí i hosté břevno. V pětadvacáté minutě běžel s míčem ve vápně Obranec, kterého fauloval Klusáček. Následný pokutový kop pak Obranec proměnil a dostal domácí do vedení. To ale vydrželo jen dvě minuty, protože se po rohovém kopu prosadil hlavou hostující Tetiva. Do vedení mohl poslat Kamenici Ira ale místo zakončení volil přihrávku. V poslední minutě se mohl prosadit opět Obranec ale Macháček ho vychytal.

Ve druhém dějství branka nepadla

Úvodních dvacet minut druhého poločasu patřilo hostům. První možnost poslali hosté mimo branku. Chvíli poté se do stoprocentní šance dostal Kašparec v zakončení do zcela odkryté branky ale selhal. Další zakončení hostů skončilo mimo branku. V sedmdesáté minutě se mohli naopak dostat do vedení domácí ale míč mířící do branky vykopl hostující obránce pryč. V poslední desetiminutovce mohl zvrátit skóre na vlastní stranu Obranec a Kašparec ale branka již nepadla.



Ohlasy k zápasu



TJ Slovan Kamenice nad Lipou B
Patrik Macháček (hráč): V utkání se nám příliš nedařila kombinace. V útočné fázi jsme často zkoušeli ještě vylepšit možnosti. Ale spíš to chtělo více zakončení. Je to takový náš problém v sezoně. Vyšel nám úvod druhého poločasu, tam jsme měli dát nějakou branku. Jinak to byl vcelku vyrovnaný zápas, proto je remíza zasloužená.



Sestavy


TJ Tatran Červená Řečice
J. Krejčí [-] - J. Popovič [-] , Z. Káva [-] - D. Roubal [-] , J. Duchan [-] - V. Pulda [-] , T. Obranec [-] - J. Markvart [-] , V. Nedohybchenko [-] , Z. Kubíček [-] , J. Keller [-]

TJ Slovan Kamenice nad Lipou B
D. Macháček [-] - P. Klusáček [-] , L. Novák [-] , J. Strašík [-] , P. Macháček [-] - T. Zahradník [-] , J. Tětiva [-] , V. Míka [-] , J. Ira [-] - L. Kašparec [-] (88. A. Kos [-] ) , O. Joza [-] (62. J. Vávra [-] ) -

ŽK: 89. Z. Kubíček - 72. J. Vávra , 75. J. Strašík .
Hráči zápasu: J. Duchan - P. Macháček .
Počet diváků: 60. Rozhodčí: PODOBA Tomáš - GAUPMANN Vít (N), ŠTANGL Josef (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Martin Drdla

Expert: Milan Zamrzla
Tip experta: výhra hostů

Kamenice B jede do Č. Řečice, kde to nebudou mít jednoduché, ale pokud využijí svoji fotbalovou bojovnost, odvezou si 3 body.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Hráč, Administrátor klubu, Zpravodaj, Fotograf - TJ FC Ústrašín | Vysočina | Pelhřimov

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích