1:4
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

15.09.2019 16:30

7.kolo, Vysočina | Pelhřimov | Okresní přebor , 2019-2020


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Ani v šestém kole Speřice neokusily porážku, tři body vezou z Černovic


Branky


21

Dle předpokladů vyrovnané utkání se odehrálo o víkendu na hřišti v Černovicích, kam dorazily zatím stoprocentní Speřice. Nějakou dobu to dokonce vypadalo, že hosté budou za jakýkoliv bodový zisk z Černovic rádi. Vše však zlomil vstup do druhého poločasu, kdy Dálnice přežila velké šance domácích a naopak na druhé straně dokázala svých příležitostí využít a to tak, že 30 minut před koncem utkání bylo v podstatě vymalováno.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V první půli měli navrch domácí, gól však padl na druhé straně

Již první minuty potvrdily, že na fotbalovém hřišti v Černovicích o žádnou jednoznačnou bitvu nepůjde. Domácí svému soupeři a lídrovi tabulky značně zatápěli a nestranný pozorovatel by jen těžko tipoval, kdo že je tím papírovým favoritem. Svou první velkou šanci si na hranici vápna po čtvrt hodině hry vypracoval kapitán domácích Šimon Paclík, cestu za záda hostujícího brankaře však nenašel. Další šance Černovic byly poté ještě v zárodku zastaveny skvěle pracující obranou, především najít cestu přes bezchybného stopera Moravce bylo pro domácí nadlidský úkol. Ke gólu se schylovalo i na druhé straně, šance Patrika Huňáčka, či dalekonosné pokusy Marka Sadského prostor mezi třemi tyčemi nenašly. Na nohách svůj míč drželli převážně domácí, jenže ti se už k žádné větší šanci nedostaly. Poločas tak směřoval k remíze, když však z ničehonic udeřil Josef Boček ze Speřic, který pronikl obranou a tváří tvář brankaři Vošahlíkovi uspěl a náhle byli na koni hosté.

Klíčové momenty zvládly Speřice na výbornou a berou tak všechny tři body domů

Úvod druhého poločasu byl opět poměrně vyrovnaný, na domácích však byla znát velká chuť vyrovnat. Po chvíli se tak ve velké šanci ocitnul osamocený Šimon Paclík, jenže i nyní proti jeho střele uspěl brankař Novotný. Z následného protiútoku navíc na 0:2 zvýšil Pavel Kovář a v tu chvíli se zápas definitivně zlomil. Povedenou střelu Marka Sadského nejprve Vošahlík svým zákrokem vyrazil, jenže jeho další střela už neomylně zamířila do šibenice. Desetiminutovku zkázy završil svou druhou brankou Pavel Kovář a stav 0:4 byl už v podstatě nezvratný. Možná i proto Speřice v poslední dvacetiminutovce ze svého úsilí značně polevily, což byla voda na mlýn pro domácí. Ti však mimo branky Tomáše Kohouta ztroskotali buď na pevné obraně, či připraveném hostujícím brankaři a žádná velká senzace se již nekonala. I po tomto kole tak platí stoprocentní úspěšnost Speřic, které obrat o body začíná být skutečnou výzvou.



Ohlasy k zápasu



TJ Dálnice Speřice B
Lukáš Novotný (brankář): V první půli se nám příliš nedařilo dostat se do zápasu. Nechali sme si vnutit soupeřovu hru a to nám krajně nevyhovovalo. Černovice navíc hrály opravdu dobře, o to důležitější byl gól Pepy Bočka, který nám ve chvíli, kdy jsme nad soupeřem spíše zaostávali, přinesl vedení. Další klíčová chvíle přišla na úvod druhého poločasu, kdy domácí ve velké šanci gól nedaly a naopak hned tři rychlé góly jsme přidali my, no a v tu chvíli bylo vlastně po zápase.



Sestavy


TJ Sokol Černovice
K. Vošahlík [-] - Š. Paclík [-] (62. R. Pěnka [-] ) , L. Pěnka [-] , V. Hůlka [-] , O. Hodina [-] , D. Růžička [-] , T. Kmeťo [-] , T. Kohout [-] , J. Kos [-] , M. Buček [-] (62. J. Filípek [-] ) , P. Krejčí [-]

TJ Dálnice Speřice B
L. Novotný [-] - P. Huňáček [-] (70. F. Krejčí [-] ) , P. Kovář [-] , J. Boček [-] (65. R. Anděl [-] ) , J. Merunka [-] , P. Nápravník [-] , T. Krčil [-] (79. M. Linhart [-] ) , M. Sadský [-] , L. Svoboda [-] , P. Moravec [-] , M. Švec [-] (87. J. Svoboda [-] )

ŽK: 34. D. Růžička , 88. R. Pěnka - 31. P. Kovář .
Hráči zápasu: P. Kovář , P. Moravec .
Počet diváků: 90. Rozhodčí: KUBÁT Martin - ZÍKA Zdeněk (N), MORAVEC Roman (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Martin Drdla

Expert: Milan Zamrzla
Tip experta: remíza

Oba týmy jsou na tom fotbalově velice podobně, Speřice jsou zatím stoprocentní, ale v Černovicích to budou mít těžké. Myslím si. Že se bude hrát vyrovnané utkání a věřím, že Speřice s plným počtem bodů neodjedou.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Hráč, Administrátor klubu, Zpravodaj, Fotograf - TJ FC Ústrašín | Vysočina | Pelhřimov

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů