Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

18.08.2019 15:00

3.kolo, Vysočina | Pelhřimov | Okresní přebor , 2019-2020


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Čtyřgólový náskok hostů Tatran už stáhnout nedokázal


Branky


19

Byť šli domácí do utkání v roli favoritů, svou úlohu v zápase naplnit nezvládli. V zajímavém a otevřeném utkání si bezpečný náskok dokázal vybudovat hostující tým ze Speřic, který v klíčových okamžicích utkání obstál, díky čemuž se vrací zpět na průběžné první místo v tabulce.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Kombinační hra Speřic nadělala domácím velké potíže

Žádné zběsilé nakopávání, ale naopak otevřená kombinační hra byla poznávacím znamením prvního poločasu, do kterého ofenzivní hrou vlétly Speřice, jenž už v 10. minutě po gólu Pavla Kováře vedly 1:0. Dopředu byl velmi aktivní i Tatran, obvyklou hru však výrazně komplikovalo těsné hlídání Tomáše Obrance, kterému se nedařilo dostat se do zápasu. Když navíc po rohovém kopu zahraném nakrátko procedil míč svou přízemní střelou přes brankaře Brávka hostující Marek Sadský, vedení hostů se ještě zdvojnásobilo. Uteklo jen pár minut a mohlo být pro domácí ještě hůř, skvělý zákrok nohou na střelu do protipohybu ale vytasil domácí gólman a ztráta tak byla stále "jen" dvoubranková. Do prvních opravdových šancí se začínali dostávat i hráči Tatranu, jenže jak pokus Tomáše Obrance o přehození, tak i střela Jana Duchana skončily na rukavicích hostujícího brankaře a s dalšími náznaky šancí si speřická obrana poradila. Branka nepadla do konce poločasu ani na druhé straně a vše tak bylo stále otevřené.

Hned čtyři branky padly v poslední čtvrthodině, přesto se domácí museli s prohrou smířit

Ve druhé půli, a s blížícím se koncem utkání eskalovalo. Tatran s stále hnal za vyrovnáním, přibývalo soubojů, na míči však byli stále více hosté, kteří hru kontrolovali. Když v 75. a v 78. minutě přidal další dva góly a zkompletoval hattrick Pavel Kovář, bylo v podstatě za stavu 0:4 hotovo. Tatran však nic nezabalil a nejprve po úniku Davida Roubala a poté díky precizní střele Zdeňka Kubíčka z otočky snížil alespoň na 2:4. Času do konce zápasu však bylo už velmi málo a další branka nepřibyla.



Ohlasy k zápasu



TJ Dálnice Speřice B
Lukáš Novotný (brankař TJ Dálnice Speřice B): I druhý zápas byl pro nás poměrně náročný. Po velkém derby Humpolecka jsme nyní narazili na obhájce titulu z Červené Řečice, dokonce na jeho vlastním hřišti, odkud se body vozí velmi těžce. V první půli jsme díky naší hře dokázali soupeře herně přehrát a jeho šance jsme ustáli. Druhý poločas byl hlavně o tom, kdo dá další gól, což se v krátkém časovém sledu podařilo nám a poté už byl Tatran za stavu 0:4 bez šance a mohl pouze korigovat.



Sestavy


TJ Tatran Červená Řečice
L. Brávek [-] - O. Sajner [-] , J. Aldorf [-] (46. O. Staněk [-] ) , Z. Káva [-] (87. A. Mácha [-] ) , J. Popovič [-] - J. Duchan [-] , J. Keller [-] (78. J. Krpejšek [-] ) , Z. Kubíček [-] - J. Markvart [-] (57. D. Roubal [-] ) , T. Obranec [-] , V. Pulda [-] -

TJ Dálnice Speřice B
L. Novotný [-] - P. Huňáček [-] (79. F. Krejčí [-] ) , P. Kovář [-] (85. J. Svoboda [-] ) , M. Sadský [-] (66. M. Záviška [-] ) , J. Merunka [-] , P. Nápravník [-] , M. Eremiáš [-] (46. M. Maděra [-] ) , T. Marek [-] , L. Svoboda [-] , J. Holenda [-] , M. Čermák [-]

ŽK: 70. J. Holenda .
Hráči zápasu: P. Kovář , T. Marek .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: ČAMRA Jiří - GAUPMANN Vít (N), MORAVEC Roman (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Hráč, Administrátor klubu, Zpravodaj, Fotograf - TJ FC Ústrašín | Vysočina | Pelhřimov

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Domácím se podařilo udržet nejlepšího střelce soutěže.Což znamená velkou kvalitu na hrotu.Proto dávám jedničku.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích