P. Benda 9.
J. Havel 37. (p.)
M. Kůta 39.
3:4
(3:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

18.08.2019 16:30

3.kolo, Vysočina | Pelhřimov | Okresní přebor , 2019-2020


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Zápas dvou rozdílných poločasů se odehrál v Horní Cerekvi


Branky


9. P. Benda , 37. J. Havel (p.) , 39. M. Kůta - 48. V. Prchal , 65. M. Zamrzla , 80. L. Mládek , 86. M. Zamrzla
19

Horní Cerekev hrála již druhé utkání na domácí půdě, ale na výrhu z minulého víkendu nenavázala. Naopak hosté si do tabulky připsali první body za těsnou výhru.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí vedli už od 3 branky

Na zápasech Horní Cerekve se v poslední době divák rozhodně nenudí. Nejinak tomu bylo i v utkání proti přednímu týmu loňské sezóny, lukaveckému Startu. Od začátku se hrál svižný fotbal a na gól se nečekalo dlouho. V 9. minutě přetažený centr J. Plachého vrátil M. Brada hlavou do šestnáctky, kde se individuálně prosadil P. Benda a z otočky otevřel skóre. Tentýž hráč mohl zvýšit i ve 20. minutě, ale ve výhodné pozici trefil jen boční síť. Živo bylo i na druhé straně. Po souboji J. Kotena s D. Wenemoserem se pískala penalta. Exekutor V. Prchal ale při zahrávání pokutového kopu zaváhal, v rozběhu zastavil a na branku ani nevystřelil. Místo opakování kopu (případně s udělením ŽK) ale rozhodčí penaltu zrušil a nechal rozehrát domácí hráče... Hosty tato sporná situace spíše nabudila a střely M. Zamrzly a D. Wenemosera jen těsně minuly branku L. Chadima. Penalta se vzápětí kopala i na opačné straně. J. Mařinec stáhl v šestnáctce unikajícího P. Bendu a J. Havel nejvýhodnější standardní situací nepohrdl. Ještě před pauzou dostali domácí šanci k brejku. P. Benda prolétl po pravé straně a předložil gólovou přihrávku M. Kůtovi, který do odkryté branky nasměroval svůj tým k jasnému výsledku.

 

Druhý poločas vyšel o poznání lépe Startu

Po přestávce se však znovu děly velké věci. Hned ve 48. minutě z trestného kopu vymetl šibenici hostující V. Prchal a poslal tak do domácích řad varování. Cerekvičtí se však nadále věnovali spíše ofenzivní činnosti, která mohla, ale nakonec nepřinesla gólovou pojistku. V 55. minutě J. Plachý rychle rozehrál na P. Bendu, který však v zakončení trefil pouze nohy gólmana Z. Tržila. Ani prudká střela střídajícího M. Martínka po vyšachování obrany změnu skóre nepřinesla, proti bylo břevno lukavecké branky. A tak hosté trestali. Jako již několikrát v průběhu zápasu dostali šanci k brejku, na jehož konci M. Zamrzla snížil střelou k zadní tyči na rozdíl jednoho gólu. To nemuselo domácí tým až tak mrzet, neboť po faulu na M. Kůtu zahrávali druhou penaltu. J. Havel však tentokrát poslal svůj projektil pouze do tyče! Poslední dvacetiminutovku nezvládli domácí hráči takticky. Místo vyztužení obrany a číhání na brejkové situace se stal pravý opak a do protiútoků se dlouhými nákopy dostávali hosté. Z jednoho z nich resultoval trestný kop V. Prchala, který L. Chadim vyrazil, ale z dorážky L. Mládek vyrovnal. Domácí si vypili kalich hořkosti až do dna, když pár minut před koncem další z brejků zakončil dorážkou M. Zamrzla a šokující výsledek byl na světě. Nervózní závěr zápasu přinesl už jen vyloučení L. Mládka a tlak domácích bez gólového efektu.



Sestavy


SK Horní Cerekev
L. Chadim [-] - L. Loukota [-] , Š. Filsoch [-] , L. Suchý [-] (77. L. Zrůcký [-] ) , J. Havel [-] , M. Brada [-] , M. Kůta [-] , J. Plachý [-] , A. Šimák [-] , P. Benda [-] (65. M. Martínek [-] ) , J. Koten [-] (46. P. Chadim [-] )

TJ Start Lukavec
Z. Tržil [-] - D. Tausch [-] , M. Chomát [-] (87. L. Krill [-] ) , M. Merenus [-] , L. Krill [-] , D. Wenemoser [-] , M. Zamrzla [-] (90. J. Dvořák [-] ) , V. Prchal [-] , V. Prchal [-] (77. L. Mládek [-] ) , A. Mišoň [-] , J. Mařinec [-]

ŽK: 10. L. Suchý , 18. Š. Filsoch , 21. L. Chadim , 44. J. Koten , 88. L. Loukota - 84. M. Chomát . ČK: 87. L. Mládek .
Hráči zápasu: P. Benda - D. Wenemoser , J. Mařinec .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: SVÍTIL Jaroslav - OŠANEC Jan (N), ZAMRZLA Milan (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Hráč, Administrátor klubu, Zpravodaj, Fotograf - TJ FC Ústrašín | Vysočina | Pelhřimov

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Cerekev zvládla první vítězství až v nastavení.Za to my jsme smolně prohráli s Ústrašínem.Potýkáme se s velkou marodkou na, kterou přibyli další 3 jména.Ale věřím,že se semkneme a v Cerekvi uděláme první vítězství v sezoně.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích