1:2
(0:1)
23. M. Slanina (p.)
77. A. Michalec
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

06.10.2019 16:00

7.kolo, Středočeský | 1.B třída sk. A, 2019-2020


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Hostouň veze další body


Branky


55. F. Novotný - 23. M. Slanina (p.) , 77. A. Michalec
6

Rezerva Hostouně stále drží šňůru sedmi neprohraných zápasů a kotví na prvním místě tabulky soutěže.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Ze začátku zápasu byli na míči více domácí. Tvůrcem hry se stal zejména Galbavý, který stál za několika slánskými útočnými akcemi. Posléze však tlak upadl a ze hry začali mít více hosté. Šance se převalovaly z jedné strany na druhou. Na brankáře se řítil například Michalec a Fábry, oba však selhali v koncovce.

 

Ve 20. minutě však přijal v domácím vápně dlouhý balón Hofman, který se dral přes domácí obránce, který snaže se zabránit vniknutí hrál rukou. Byl nařízen pokutový kop, ke kterému se postavil kapitán Slanina a úspěšně proměnil, 0:1.

 

Styl hry se po změně stavu ovem nezměnil a stále bylo možné sledovat množství šancí na obou stranách. Vyznamenali se zejména gólmani obou celků. Ke konci poločasu se rezerva Hostouně do velmi slibné šance, když po rohu vyslal kolmicí Bureš Fábryho, jenž balón posunul na Michalce, který už tváří v tvář domácmu gólmanovi neporměnil.

 

Druhý poločas byl ještě divočejší. Hostouň chtěla navýšit vedení a domácí stále cítili šanci zvrátit průběžné skóre na svou stranu. Hra byla absolutně vyrovnaná. Šance Slaného byly likvidovány obranou hostů, potažmo vše kryl gólman Ondřejička.

 

Do šance se pak dostal do šance Michalec, který byl do útoku vyslán Burešem. Svou ránu ovšem nenamířil přesně a míč neletěl na bránu. Potvrdilo se pravidlo „nedáš-dostaneš“, neboť v 55. dopustil své snad první zápasové chyby Prošek, kterému unikl domácí Novotný u brankové čáry a vyrovnal zápas, 1:1.

 

Domácí po přičtené brance začali ještě více tlačit , Hostouň si však s presinkem poradila. Do šancí se dostal domácí Galbavý, který však ani jednu ze čtyř svých příležitostí neproměnil. Vystřelil i Žahour. Jeho míč zpomalil Motlík a Ondřejíčka jej úspěšně zalehl.

 

Dlaší šance naslédovala ve scénáři hostů. K vyložené příležitosti si čichl Bureš, který si narazil s Michalcem, avšak též neproměnil. Hosté pak udělali střídání dvou hráčů, které se ukázalo jako klíčové. Nastřídaný Krejsa se dostal do pěkné akc enedlouho po svém povolání do hry. Krejsa nahrál Slaninovi, který nahrál na nabíhajícího Michalce, jemuž se podařilo v 77. minutě skórovat, 1:2.

 

Do konce zápasu pak následovalo několik dalších úniků a šancí, ke změně stavu však už nedošlo.

 

 

 



Ohlasy k zápasu



Sokol Hostouň B
Miroslav Supáček, trenér: „Dnešní zápas jsme zvládli velice dobře. Hrálo se na těžkém terénu a s velmi dobře připraveným soupeřem. Vycházeli jsme ze zabezpečené obrany, škoda jen nedoražených brejků. Zvláštní pochvalu si vysloužil celý tým a především brankář Ondrejička.“



Sestavy


SK Slaný B
R. Mareš [-] - J. Maroušek [-] , J. Hořejší [-] (58. P. Danda [-] ) , J. Galbavý [-] , F. Novotný [-] , M. Tikovský [-] (29. T. Zíma [-] ) , M. Zelenka [-] , M. Žahour [-] , Z. Řehák [-] (64. A. Beneš [-] ) , M. Holly [-] , P. Volgner [-]

Sokol Hostouň B
T. Ondrejička [-] - V. Prošek [-] (72. J. Krejsa [-] ) , D. Viduna [-] , M. Dědeček [-] - A. Hofman [-] , D. Fábry [-] (90. O. Žíla [-] ) , T. Bureš [-] (87. D. Jansa [-] ) , F. Motlík [-] - A. Michalec [-] , M. Slanina [-] , R. Linc [-] (72. M. Hlaváček [-] )

ŽK: 62. J. Galbavý , 85. J. Maroušek - 16. D. Viduna , 37. V. Prošek , 48. D. Fábry , 90. A. Michalec , 90. M. Slanina . ČK: A. Beneš , 90. T. Zíma .
Hráči zápasu: A. Hofman , M. Dědeček .
Počet diváků: 80. Rozhodčí: BENEŠ Jan - BENEŠ Adam, TÝČE Vladimír.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů