5:0
(2:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

03.11.2019 14:00

13.kolo, Jihočeský | České Budějovice | Okresní přebor , 2019-2020


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Rezerva Jankova si připsala další 3 body za výhru nad Novými Hrady


Branky


13

Největší hvězdou nedělního střetnutí jankovsko-dubenské "Benfiky" s Novými Hrady byl za týden dvacetiletý útočník Matěj Prediger. Konto nováčka okresního přeboru, který byl před vzájemným střetnutím za domácím týmem v tabulce pouhé dva body, zatížil čtyřmi přesnými zásahy a největší měrou se podílel na vysoké výhře 5:0. Výsledek může napovídat, že šlo o jasné utkání, ale tak tomu rozhodně nebylo. Po úvodních zmatcích před vlastní šestnáctkou se Nové Hrady oklepaly a ve zbytku utkání byly v poli domácím herně vyrovnaným partnerem. Bohužel měly smůlu, že Prediger obul střelecké kopačky a že v brance Jankova B stál gólman "A"-týmu Jan Komárek.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První poločas patřil domácímu M. Predigerovi

Hned po několika vteřinách se do velké šance dostal Maurer, jenže gólman Tomášek rychlým vyběhnutím domácímu hráči ztížil zakončení, které nakonec skončilo na těle strážce hostující svatyně. V posledních zápasech střelecky produktivní Maurer to v 7. minutě zkoušel střelou zpoza vápna, leč jeho pokus Tomášek zpacifikoval. Následně se hostující fotbalisté více rozkoukali a čtyřícítka přihlížejících diváků viděla vyrovnaný souboj s minimem šancí. Jenže pak přišly dvě rychle po sobě vstřelené branky, které dostaly Jankov B do výhody. Ve 24. minutě narýsoval krásný pas za obranu J. Beníšek, Matěj Prediger si prvním dotykem míč zpracoval do běhu a druhým kolem vyběhnuvšího Tomáška zacílil přímo k tyči - 1:0. Dvě minuty poté nedal P. Šejnoha u postranní čáry pokoj Šedivému, otravoval ho tak dlouho, až mu sebral balón, který následně poslal do nebezpečného předbrankového prostoru, kde už číhal Matěj Prediger a snadno skóre navýšil - 2:0. Po půlhodině hry podpořil domácí hráče také gólman Komárek, který dokázal vyrazit tvrdou dělovku Chlebucha. Vzápětí se na druhé straně dostal do velké příležitosti Jirkovský, jenž ale Tomáškovu branku těsně minul. Ve 34. minutě přišla zase šance Hradů, kdy si na dlouhý pas Jelínka naběhl Chlebuch, mířil na zadní tyč, avšak obránce Simandl skluzem míči v cestě do branky zabránil. Poločas uzavřela střela Kořínka, která si sice našla cestu do prostoru branky, jenže s její likvidací neměl Komárek výraznějších problémů.

M. Prediger byl nezastavitelný a přidal další 2 branky

Vcelku atraktivně začal i poločas druhý. Nové Hrady sahaly po snížení skóre po pěti minutách hry. Povedenou střelu z hranice velkého pokutového území vyslal kapitán Zajac, neméně povedeným zákrokem reagoval Komárek. Ten míč směřující pod břevno dokázal vytěsnit právě na horní tyč a zabránil neštěstí. V podstatě z protiútoku došlo na střet Bicana s Homoláčem v hostující šestnáctce a sudí Šafránek neměl na výběr - odpískal jasný pokutový kop. Míč si vzal Matěj Prediger a hattrick byl na světě - 3:0. V 58. minutě došlo na druhý vzájemný souboj Zajace s Komárkem. I tentokrát se radoval domácí gólman, který střelu Zajace z přímého kopu vyrazil na rohový kop. Hostům přáno nebylo, kdežto rezerva Jankova byla mnohem produktivnější. V 69. minutě získal na půlící čáře míč J. Janeček, vysunul Matěje Predigera, jenž toto sólo zakončil ukázkově střelou k tyči - 4:0. Daleko ke gólu neměl ani střídající D. Šindelář. Ten se dostal v 73. minutě po Jirkovského přihrávce ke střele z celkem slušné pozice, bohužel zamířil přesně doprostřed na připraveného Tomáška. Hosté nehráli vůbec špatně, přesto si z Dubného odvezli "bůra". Pátou branku jim na cestu přibalil Lukáš Simandl, jenž se nejlépe zorientoval v nepřehledné situaci v klubku hráčů uprostřed hostující šestnáctky - 5:0. Jankovsko-dubenská "Benfika" podruhé v řadě dokázala soupeři nastřílet pět branek a v tabulce je na pěkném čtvrtém místě.



Ohlasy k zápasu


SK Jankov B
Petr Maxa ( neaktivní hráč ): Musím říci, že Nové Hrady na mě udělaly poměrně dobrý dojem. Nečekal jsem od nich takový výkon. Mají docela dobře poskládané mužstvo s několika zkušenějšími hráči a běhavým mládím. Celkově je dobře organizuje Vadim Rys, který je výborný fotbalista. Výsledek je pro ně až moc krutý, hra byla vyrovnanější, než jak výsledek napovídá. My se dokázali v první půli dvakrát prosadit Matějem Predigerem a v poločase jsme drželi nadějný, ale i zrádný dvougólový náskok. V úvodu druhého poločasu nás podržel dvěma skvělými zákroky Komár v bráně, my přidali další gól a bylo v podstatě rozhodnuto. Celkem nám to tam teď padá, za tři zápasy jsme vstřelili třináct branek. Snad jsme si něco schovali na poslední podzimní utkání, které odehrajeme v Římově.

TJ Nové Hrady
Jiří Tomášek ( hráč ): Do Dubného jsme nejeli s moc velkým očekáváním. Chybělo nám několik hráčů a bylo jasný, že Jankov si pomůže klukama z áčka. Chvíli jsme zvládali vzdorovat, ale aktivně hrající a vysoko pressující soupeř byl zkrátka nad naše síly. Nakonec jsme i my měli několik světlých momentů a šancí, ale domácí brankář dokázal vždy skvěle zasáhnout. Každopádně oko fotbalového diváka, především pak toho domácího, muselo být předvedeným fotbalem s velkým množstvím šancí jistě potěšeno.



Sestavy



TJ Nové Hrady
J. Tomášek [-] - M. Němec [-] , J. Tomášek [-] , K. Šedivý [-] , M. Chlebuch [-] , M. Zajac [-] , T. Kořínek [-] , L. Brousek [-] , J. Stiskala [-] , V. Rys [-] , J. Jelínek [-]

ŽK: 56. P. Šejnoha - 68. M. Chlebuch .
Hráči zápasu: J. Beníšek , P. Šejnoha , M. Prediger .
Místo: Dubné. Počet diváků: 40. Rozhodčí: Šafránek Josef - KOTNAUER Lukáš, BÜRGER Tomáš (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     30. 10. 2019 14:42

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     30. 10. 2019 11:33

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     29. 10. 2019 20:35

Tip experta: výhra domácích

Nové Hrady proti nám nehrály špatně, ale když béčko Jankova postaví solidní sestavu, doma nejspíš uspěje.

Automatický komentář z expert tipu     29. 10. 2019 11:42

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     29. 10. 2019 10:08

Tip: výhra domácích