7:1
(3:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

01.09.2019 17:00

4.kolo, Jihočeský | České Budějovice | Okresní přebor , 2019-2020


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Rudolfov "B" převálcoval nováčka z Nových Hradů


Branky


11. D. Keřka , 15. J. Justin , 28. J. Tomášek (vl.) , 54. J. Machovec (p.) , 71. D. Keřka , 87. J. Machovec , 89. A. Janura - 45. T. Kořínek
21

Mladí hráči Rudolfova si vcelku snadno poradili v prvním kole nového ročníku s Borovany, ale poté neuspěli na hřišti Srubce, jistě tedy chtěli navázat na vítězný domácí zápas. Proti tomu Nové Hrady, které zavítaly na hřiště Rudolfova v minulém kole neuspěly na domácím stadionu a v úvodním kole si odvezly bod z Úsilného.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Brzké dva góly určily postupný ráz zápasu

Zápas začal ve vysokém tempu a po několika šancích na obou stranách otevřeli skóre jednoduchou akcí domácí fotbalisté. V 11. minutě si po přihrávce ze středu hřiště parádně zpracoval míč jedním dotykem David Keřka a hned tím druhým krásnou střelou překonal hostujícího brankáře J. Tomáška - 1:0. Hned v 15. minutě šli domácí do dvoubrankového vedení, když Jan Justin využil své rychlé nohy, v rychlostním souboji předčil obránce Nových Hradů a krásnou křížnou střelou opět překonal brankáře hostů - 2:0. Poté nastala vyrovnaná fáze hry. Když z nikterak nebezpečného náběhu po pravé straně překonal A. Janura ve 28. minutě hned tři obránce a krásnou střílenou přihrávku si do vlastní sítě srazil brankář Jan Tomášek, bylo to již 3:0. Do konce poločasu byli jak na balonu tak i na šance lepší hráči z Nových Hradů. Svůj tlak korunovali gólem do šatny v 45. minutě, kdy Tomáš Kořínek po parádním uvolnění přehodil gólmana T. Teringla a snížil rozdíl ve skóre - 3:1.

Jasnou převahu domácí zúročili i góly

Po přestávce domácí hráči opět uklidnili hru, drželi míč na svých kopačkách a mírný tlak přetavili v gól, když v 54. minutě po neopatrném zákroku v pokutovém území proměnil nařízenou penaltu Jaroslav Machovec - 4:1. Pak se smolně zranil útočník hostů T. Kořínek, na kterého po hlavičkovém souboji dopadl domácí obránce P. Irmiš. V 71. minutě předvedl opět skvělé zpracování a přesnou střelu David Keřka a jeho druhým gólem v zápase zvýšil na 5:1. Hostující hráči fyzicky odpadali, přesto po několika šancích domácích se také dostali k několika standartním situacím a v 85. minutě donutili domácího brankáře T. Teringla ke krásnému zákroku. V 87. minutě se zkušený útočník M. Zach dostal do pokutového území a přihrávkou před odkrytou branku vybídl ke skórování Jaroslava Machovce, který takovými příležitostmi zřídkakdy pohrdne - 6:1. Poslední gól padl po nezvládnuté ofsajdové pasti hostujícího mužstva, kdy Adam Janura v 89. minutě překonal brankáře J. Tomáška naposledy - 7:1.



Ohlasy k zápasu


SK Rudolfov B
Miroslav Tušl ( vedoucí týmu ): Pro nás parádní zápas, který vypadá výsledkově jednoduše, ale rozhodně nic jednoduchého nepřinesl. Určitě jsme rádi, že náš tým dohrál bez zranění a chci klukům poděkovat, protože o tropickém víkendu museli půlka mužstva zvládnout 2 zápasy. Ještě přejeme Tomáši Kořenovi brzký návrat na hřiště.

TJ Nové Hrady
Jiří Tomášek ( hráč ): Jako již tradičně jsme na venkovní zápas vyráželi s dost omezenou sestavou a tak konfrontace s mladýma klukama, v mnoha případech se zkušenostmi z A týmu, zaváněla průšvihem. Herně jsme se ještě celkem drželi, ale smrtící efektivita domácích rozhodla zápas už po první půlhodině. A my jsme se od té chvíle, více než na hru, začali soustředit spíše na rozhodčího, který nám několika prazvláštními výroky k tomu dal docela dobrou záminku. Do toho museli někteří naši hráči odstoupit pro zranění a zápas se proměnil v bramboračku, kde šlo jen o to, kolik jich tu dostaneme. Zápas jsme dohrávali v sedmi lidech a přesně tolik kulí jsme si nakonec z Rudolfova i odvezli. Konfrontace s klukama z kraje byla jistě poučná, ale pokud na Rudolfově pro béčko nemají dostatek lidí, možná by chtělo přehodnotit, jestli má vůbec smysl, protože tohle nikoho moc nebavilo. Až si jarní zápas naplánujeme zároveň s jejich áčkem, tak to zas může být jen další zápas o ničem.



Sestavy


SK Rudolfov B
T. Teringl [-] - M. Wolf [-] , D. Keřka [-] , J. Machovec [-] , J. Justin [-] , J. Osmani [-] , A. Janura [-] , V. Dvořák [-] , P. Irmiš [-] , P. Kryeziu [-] , J. Tušl [-]

TJ Nové Hrady
J. Tomášek [-] - J. Jelínek [-] - V. Gregor [-] , J. Stiskala [-] , V. Rys [-] , L. Brousek [-] , T. Jelínek [-] , M. Němec [-] , T. Kořínek [-] , V. Jelínek [-] , K. Šedivý [-]

ŽK: 23. P. Hlubocký , 61. M. Zach , 72. J. Machovec .
Hráči zápasu: J. Machovec , D. Keřka .
Místo: Rudolfov. Počet diváků: 55.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Petr Kubát

Expert: Jaroslav JERHOT
Tip experta: výhra domácích

Domácí Perštát doma nezaváhá a hosté odjedou domů s prázdnou.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích