FOTO: Lipí otočilo duel s Dívčicemi a slaví důležité tří body


Branky


31. O. Wegenkittl , 61. O. Kaše (p.) - 6. V. Strnad
17

Za slunečného nedělního odpoledne zajížděl celek Dívčic do Lipí, kde se v rámci utkání 10. kola III. třídy utkal s tamějším Sokolem. Dívčice si hlavně v prvním poločase dokázaly vypracovat dobré příležitosti, zradila je ale koncovka. To domácí Wegenkittl a Kaše pálili ostrými a zajistili tak Lipí důležité tři body.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Poločas skončil nerozhodně

O uplynulém víkendu k nám dorazil soupeř z Dívčic, který se pyšní druhou nejlepší ofenzivou v soutěži. To se potvrdilo hned v 6. minutě, kdy si při zahrávání přímého kopu naběhl na zadní tyč Václav Strnad a skóroval. Po nepříliš povedeném začátku se nám však během prvního poločasu agresivní hrou podařilo srovnat hru i skóre. Ve 31. minutě se po levé straně prosmýkl Jeněk, předložil gólovou přihrávku Ondřeji Wegenkittlovi a ten se nemýlil - 1:1. Poločas tedy skončil nerozhodně.

Domácí díky penaltě berou všechny body

Ve druhém poločase jsme soupeře příliš do akce nepouštěli. Sami jsme nastřelili dvě tyčky. V 61. minutě se z levé strany řítil do vápna Wegenkittl, brankář hostí ho fauloval a pískala se penalta. Míč si na penaltový puntík postavil obvyklý exekutor Ondřej Kaše a s přehledem proměnil - 2:1. Poté jsme si již výsledek zápasu pohlídali a prodloužili naší šňůru neprohraných zápasů na šest.

Zdroj: https://www.tjsokollipi.cz



Ohlasy k zápasu



TJ Mír Dívčice
Jan Valenta (hráč): Věřili jsme, že zlomíme naši nepříznivou sérii. Bohužel se nám to nepovedlo. Nicméně jsme sledovali kvalitní utkání. Zaskočil nás vyrovnávací gól na který už jsme nedokázali zareagovat. Druhý poločas byl v režii domácích, kteří získali tři body po trochu sporné penaltě. Zápas jsme si prohráli hlavně díky řadě šancí, které jsme neproměnili.



Počet diváků: 60. Rozhodčí: JINDRLE Karel - JINEK Zdeněk (N), AMBROŽ Martin (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
16. 10. 2019 08:41
Hodnocení zápasu
Automatický komentář z expert tipu     11. 10. 2019 11:02

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     10. 10. 2019 22:21
Jan Valenta

Expert: Jan Lexa
Tip experta: výhra hostů

2:4 - Lipíčku máme co vracet, i když budeme oslabeni o některé opory, tak věřím v body pro nás a prolomení venkovních zápasů bez bodu.

Automatický komentář z expert tipu     10. 10. 2019 16:13
Fanoušek, Funkcionář, Předseda klubu - TJ Sokol Štěpánovice | Jihočeský | České Budějovice

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     10. 10. 2019 11:19

Tip: výhra hostů

Hráč, Administrátor klubu, Zpravodaj - TJ Slovan Černý Dub | Jihočeský | České Budějovice

Tip: remíza

Tip: výhra domácích