Mokré zlomilo Dívčice už do poločasu, nakonec vyhrálo 8:1


Branky


12

Ze souboje dvou neporažených celků nového ročníku III. třídy se nakonec stal zápas, na který budou chtít hostující Dívčice hodně rychle zapomenout. Domácí Mokré nasázelo Dívčicím čtyři branky již v první půli a další čtyři trefy si nechalo také na dějství druhé. Všechny branky ve druhém poločase obstaral domácí kapitán Petr Štumbauer.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.


Ohlasy k zápasu


TJ Mokré
Petr Štumbauer (hráč): Nemyslím si, že by si Dívčice zasloužili odvézt takový příděl. Byl to ten den, kdy nám vyšlo všechno, do čeho jsme kopli.

TJ Mír Dívčice
Jan Valenta (hráč): Zápas se mi nehodnotí vůbec jednoduše, ve 32. minutě jsme prohrávali o čtyři branky a utkání bylo prakticky rozhodnuté. Mokré nás porazilo jednoduchou a rychlou hrou, kterou jsme se tady chtěli prezentovat my, ale dopadlo to přesně obráceně. Nebyli jsme pro domácí ani dobrým sparring partnerem.



Sestavy


TJ Mokré
V. Voleman [-] - F. Paclík [-] , J. Hrabánek [-] , P. Houska [-] , P. Hála [-] , R. Beneda [-] , R. Rottner [-] , Z. Šedivý [-] , L. Tancer [-] , V. Klement [-] , P. Štumbauer [-]

TJ Mír Dívčice
J. Lexa [-] - L. Waldhauser [-] , Š. Hájek [-] , V. David [-] , S. Rejdal [-] - P. Hezoučký [-] , L. Tvrzický [-] , P. Semrád [-] , J. Maňhal [-] - V. Strnad [-] , V. Valenta [-]

ŽK: 58. V. Strnad .
Hráči zápasu: R. Beneda , Z. Šedivý , P. Štumbauer .
Počet diváků: 35. Rozhodčí: FEITL Jaroslav - MATĚJKA Zdeněk (N), AMBROŽ Martin (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
1. 9. 2019 10:56
Hodnocení zápasu

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Hráč, Administrátor klubu, Zpravodaj - TJ Slovan Černý Dub | Jihočeský | České Budějovice

Tip experta: výhra hostů

Dívčicím se začátek sezóny zatím daří na jedničku i když Mokré bude vyrovnaným soupeřem tak to na Dívčice to nebude stačit. Výhra hostů.

Fanoušek, Funkcionář, Předseda klubu - TJ Sokol Štěpánovice | Jihočeský | České Budějovice

Tip: výhra hostů