Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

31.08.2019 17:00

4.kolo, Jihočeský | České Budějovice | III. třída sk. A, 2019-2020


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Nové Hodějovice otočily duel proti Chrášťanům a berou tři body


11

První zápas 4. kola nabídl parádní fotbalovou podívanou. Hosté otevřeli skóre hned po sedmi minutách, když se trefil Boháč, domácí ale poté předvedli skvělý obrat o poločase pak vedli 4:1. Ovšem hosté si přichystali dva gólové zásahy ve druhé půli a utkání zdramatizovali. Nové Hodějovice nakonec zvítězily 4:3 a po minulé porážce poprvé naplno bodovaly.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Po prvním poločase se zdálo být rozhodnuto

Domácí vlétli do utkání čtvrtého kola aktivně, ale paradoxně šli již v 7. minutě z ničeho nic hosté do vedení, když se Miroslav Boháč dostal po odraženém míči k centru ze strany, který k překvapení všech zapadl přesně do šibenice domácího brankáře Rozyckiho - 0:1. O pět minut později bylo vyrovnáno, po chybě hostující obrany se k míči dostal až k Jaroslavu Mrkvičkovi, který tváří v tvář brankářovi Lhotkovi zachoval chladnou hlavu. Ve 28. minutě už domácí vedli, pěkná přízemní akce zakončená Petrem Janovským z první po zemi k tyči a brankář byl bez šance. Ve 34. minutě přidal svou druhou branku Jaroslav Mrkvička, který parádně převzal míč a dokonale zakončil - 3:1. Vypadalo to, že poločas už takto skončí, ale těsně před koncem přišel dlouhý nákop z vlastní poloviny, který si převzal Libor Pokorný, přesprintoval stopera Chrášťan a bylo to o tři branky. První poločas byly lepší Nové Hodějovice, Chrášťany byly na ručník a už asi ani nechtěli nastoupit do druhé půle jenže...

Hosté utkání zdramatizovali, padly dvě červené karty

Druhý poločas přinesl úplně jiný obraz hry, domácí ukolébáni vysokým náskokem přestali hrát a v 56. minutě přišel trest. Domácí zbytečně faulovali na hranici vápna a Miroslav Boháč se trefil z přímého kopu a dal Chrášťanům naději, jenže to by se nesměl nechat vyloučit Roman Drozd za zcela zbytečný faul. Od této chvíle místo toho aby Hodějovice kontrolovali hru, tak jen odkopávali míče a byly pod tlakem hostů. V 66. minutě přišla další standardní situace, tentokrát rohový kop, když se hlavou trefil Ondřej Galuška a o záplatku bylo postaráno - 4:3. Tento výsledek domácí nakonec se štěstím ubránily, ale bohužel do příštího zápasu se musí obejít bez Blažka, který se také nechal zbytečně vyloučit těsně před koncem zápasu.

Autor: Petr Hrubý



Ohlasy k zápasu


FC Nové Hodějovice
Petr Hrubý (hráč): Utkání bych rozdělil na dva poločasy. V tom prvním jsme byli jasně lepší, což jsme potvrdili i výbornou produktivitou. Druhý poločas byla z naší strany tragédie, kdy jsme se podělali po gólu na 4:2. A neuklidnilo nás ani zbytečné vyloučení asi nejlepšího hráče hostů. Nepodrželi jsme míč, odkopávali ho a byli tak pod neustálým tlakem Chrášťan. Tři body jsme uhájili pouze se štěstím. Nakonec si podle mého názoru zaslouží pochvalu rozhodčí, který se nebál a správně udělil po jedné červené kartě na obou stranách. V této soutěži jev nevídaný.




Sestavy


FC Nové Hodějovice
J. Rozycki [-] - P. Kastl [-] , P. Hrubý [-] , M. Hrdlička [-] , H. Blažek [-] , T. Carda [-] , J. Mrkvička [-] , L. Pokorný [-] , P. Janovský [-] , R. Aibl [-] , J. Trachta [-]

TJ Sokol Chrášťany
V. Lhotka [-] - M. Drozd [-] , M. Zeman [-] , M. Jedlička [-] , J. Vomáčka [-] - M. Boháč [-] , F. Vaníček [-] , J. Vomáčka [-] , P. Suchan [-] - R. Drozd [-] , P. Svatoš [-]

ŽK: 47. R. Aibl , 73. H. Blažek , 78. L. Pokorný , 85. J. Trachta - 36. M. Jedlička , 54. R. Drozd , 71. P. Svatoš , 76. M. Drozd . ČK: 85. H. Blažek - 69. R. Drozd .
Hráči zápasu: J. Mrkvička - M. Boháč .
Počet diváků: 33. Rozhodčí: GRANEC Robert - GAŽÁK Josef, BENEDA Petr (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Hráč, Administrátor klubu, Zpravodaj - TJ Slovan Černý Dub | Jihočeský | České Budějovice

Tip experta: remíza

Hodějovice u nás předvedli solidní výkon, bohužel odpadli fyziky. S Chrášťany to nebudou mít vůbec snadné a zápas skončí nerozhodně.

Fanoušek, Funkcionář, Předseda klubu - TJ Sokol Štěpánovice | Jihočeský | České Budějovice

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích