2:1
(1:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

09.11.2019 10:15

1.kolo, Jihočeský | České Budějovice | Okresní přebor , 2019-2020


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Borovany si poradily s rezervou Lokomotivy ČB a bodově se na svého protivníka dotáhly


Branky


44. P. Langer , 75. A. Fencl - 32. P. Kříž
16

Bitvu ze spodní části tabulky nabídl zápas Borovan s rezervním celkem Lokomotivy ČB. Domácí mužstvo sbíralo na podzim body především před svými diváky. Poslední 4 zápasy jak doma, tak i venku vyšli borovanští fotbalisté bodově naprázdno. Hosté z Lokomotivy ČB "B" to letos mají obráceně, když na domácím hřišti patří k jednomu z nejslabších týmů, ale na hřištích soupeřů patří k těm nejlepším, kdy obírají své soupeře o body nejčastěji. Z posledních 5 utkání hráči Lokotky prohráli jediné a odpoutali se tak ode dna tabulky.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Branky padaly až po půl hodině hry

Zápas se vzhledem k deštivému počasí začal hrát na velmi těžkém terénu. První poločas nabídl oboustranně bojovný zápas. První náznaky šancí si vypracovali domácí fotbalisté, ale vše pochytal pozorný brankář R. Štěpánek v hostující brance. Hosté si zase vypracovali několik nebezpečných brejkových přečíslení, ale i domácí brankář Z. Huska byl pozorný. Po půl hodině hry dostali hosté příležitost zahrávat trestný přímý kop, k jehož rozehrávce se postavil Pavel Kříž a ve 32. minutě utkání poslal svůj tým do vedení - 0:1. Do konce poločasu se přeci jen dočkali vyrovnávací branky i domácí hráči, když ve 44. minutě prošel středem hřiště přes tři hráče kapitán Petr Langer a levou nohou z 18-ti metrů vymetl všechny pavouky v šibenici za zády R. Štěpánka - 1:1.

Jediná branka ve druhé půli rozhodla o vítězi

Do druhého poločasu vstoupili domácí hráči Borovan drtivým náporem a za prvních 30 minut v druhé části zápasu si vytvořili velké množství brankových příležitostí, které ale ve většině případů opět zlikvidoval skvěle chytající hostující gólman R. Štěpánek. Přesto v 75. minutě jedné gólové radostí v domácích řadách nezabránil, když si přihrávku prvním dotykem zpracoval Aleš Fencl, podíval se, kde stojí soupeřův brankář a druhým dotykem jej přesně obstřelil - 2:1.



Ohlasy k zápasu


FK Calofrig Borovany
Milan Plachta a Miloslav Langer ( trenéři ): Od rána u nás pršelo, tudíž oba celky čekal těžký a náročný zápas. Ve druhé půli jsme bohužel zahazovali spoustu gólových příležitostí nebo nás vychytal výborně chytající hostující brankář. Největší smůlu si v tomto utkání vybral pravděpodobně Martin Tomášek, který neproměnil snad pět svých stoprocentních šancí. Ale jinak druhý poločas všichni kluci bez výjimky zabojovali, jezdili po zadku a zasloužili si v tomhle utkání získat vítězství.




Sestavy


FK Calofrig Borovany
Z. Huska [-] - M. Pečman [-] , J. Hruška [-] , M. Tomášek [-] , D. Langer [-] , R. Chrástka [-] , F. Sedlák [-] , A. Fencl [-] , J. Lapčík [-] , P. Tůma [-] , P. Langer [-]

TJ Lokomotiva ČB B
R. Štěpánek [-] - J. Zýka [-] , J. Bobek [-] , P. Liška [-] - S. Hlavinka [-] , Š. Sahan [-] - R. Fošum [-] , P. Kříž [-] - A. Fošum [-] , D. Švarc [-] , P. Kamiš [-]

Hráči zápasu: D. Langer , P. Langer - R. Štěpánek .
Místo: Borovany. Počet diváků: 20. Rozhodčí: Škuthan Jaroslav - BRÁZDA Petr (N), BOBEK Petr (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Petr Kubát

Expert: Luboš FORMÁNEK
Tip experta: výhra domácích

Zápas dvou celků ze dna tabulky zvládnou lépe domácí a bez větších nervů získají 3 body.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích