2:0
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

09.11.2019 14:00

1.kolo, Jihočeský | České Budějovice | Okresní přebor , 2019-2020


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Srubec potvrdil roli favorita a porazil celek z Úsilného


Branky


16

Srubec se v závěru podzimní části jak herně, tak i výsledkově trápí, čehož jsou důkazem poslední tři utkání, která srubečtí prohráli a v posledním kole je čekal soupeř nejsnadnější, kterým bylo Úsilné. Hostující hráči se trápí takřka celý podzim a z posledního místa tabulky se v podstatě neodlepili. V tomto případě v jejich neprospěch hovoří jasně i statistika z venkovních hřišť, kde nezískali v průběhu podzimu jediný bod.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První půle nabídla jen zvuk brankové konstrukce ale gól ne

Poslední kolo přijeli na Srubec hosté z Úsilného a hned od prvních minut bránili v 6-ti lidech, což domácím dělalo problémy se střelecky prosadit. Pouze po stranách se po centrech J. Mužíka a R. Candry dostali do šancí J. Hekrdla a R. Leština. Byli to ale hosté, kteří se dostali nejblíže ke vstřelení branky. Po špatné hlavičce při malé domů od F. Šálka se nedomluvili stoper J. Hanousek s brankářem D. Koprnou, k míči se dostal jako první P. Vazač a bylo z toho prakticky gólové přehození brankáře, ale k překvapení všech míč skončil po odskoku na břevně. Poté si domácí dali ještě břevno sami a tak si o poločase měli co vyříkat.

Až v závěru zápasu domácí rozhodli o své výhře

Do druhé půle ( nově na hřišti M. Hurný, R. Janoušek, R. Hálek a T. Zimmel ) domácí doslova vlétli ve snaze udolat obranu hostů a všichni čtyři hráči, kteří přišli na hřiště společne s P. Kalinou, rozpoutali na polovině Úsilného obrovský tlak, který nemohl soupeř dlouho vydržet. A tak po ose R. Janoušek, R. Hálek, P. Kalina se před brankou dostal k hlavičce důrazný Tomáš Zimmel a prakticky vstřelil v 80. minutě rozhodující gól - 1:0. Druhé branky se domácí dočkali záhy v 84. minutě po akci z pravé strany, kdy centr od M. Hurného s přehledem proměnil kapitán Jan Hekrdla - 2:0. Domácí poté ještě měli šance, ale v další branku žádnou z nich neproměnili. Přesto zaslouženě berou na závěr podzimu všechny 3 body.



Ohlasy k zápasu


TJ Slavoj Srubec
René Janoušek ( hráč ): My jsme chtěli hodně vyhrát alespoň poslední zápas v den dokopné a to se nám nakonec podařilo, i když to bylo zase s porodními bolestmi... Mohli jsme klidně po první půli téct 0:2, ale druhou půli jsme zvedli hlavu a přitloukli Voselno k vápnu. Zaslouženě jsme následně dali aspoň 2 branky a vyhráli. Náš celý podzimní výkon ale hodnotím, asi jako když závodí dvě auta.. To naše má silnější motor a krouťák, ale zároveň i podhuštěný kola..




Sestavy


TJ Slavoj Srubec
D. Koprna [-] - R. Hálek [-] , P. Kalina [-] , V. Vacek [-] , J. Mužík [-] , R. Leština [-] , K. Kubíček [-] , J. Hekrdla [-] , M. Hurný [-] , R. Janoušek [-] , J. Hanousek [-]

Úsilné
R. Hlouška [-] - V. Drmota [-] , P. Vazač [-] , L. Zlesák [-] , J. Rybecký [-] , R. Tábora [-] , J. Čada [-] , M. Stejskal [-] , M. Fajtl [-] , J. Jírovec [-] , Z. Německý [-]

ŽK: 70. J. Hanousek - 22. M. Stejskal , 68. J. Čada .
Hráči zápasu: J. Hanousek , T. Zimmel .
Místo: Srubec. Počet diváků: 50.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Petr Kubát

Expert: Luboš FORMÁNEK
Tip experta: výhra domácích

Srubec toho hostům moc nedovolí a s chutí si zastřílí. Jednoznačná výhra domácích.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích