Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

09.11.2019 14:00

1.kolo, Jihočeský | České Budějovice | Okresní přebor , 2019-2020


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Jankovská rezerva si zastřílela na hřišti v Římově


Branky


16

Dlouhých devět kol čekají domácí hráči Římova na vítězství v soutěžním zápase a v důsledku toho se postupně propadli tabulkou až na její chvost, kde jim aktuálně patří předposlední 13. místo. Rezerva Jankova naopak ke konci podzimní části předvádí výborné výkony a díky třem posledním jednoznačným výhrám se posunula mezi top týmy a v tabulce se vyhřívá na průběžném 4. místě. Připomeňme si, že vzájemná utkání v loňské sezóně skončila vždy shodně úspěchem pro domácí celky v poměru 4:1.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hostům stačila půl hodina, aby svého soupeře deklasovali

První poločas zápasu to vypadalo, že na hřišti je pouze mužstvo hostujícího Jankova, které se také dostalo do vedení ve 13. minutě, když odražený míč od břevna dorazil do vlastní sítě domácí obránce Pavel Crkva, byť rozhodčí branku připsal hostujícímu Tomáši Bürgerovi, který s domácím obráncem svedl souboj o míč - 0:1. O tři minuty později si převzal po chybě v rozehrávce domácích míč Matěj Prediger a z vápna střelou k tyči zvýšil - 0:2. Poté se hra domácích již zcela rozpadla a hosté si na hřišti dělali, co chtěli. 22. minuta přinesla s sebou další nepovedenou rozehrávku domácích hráčů a tentokrát Matěj Maurer trestal - 0:3 pro hosty. Do konce prvního poločasu se ještě jednou prosadil ve 30. minutě Matěj Prediger - 0:4 a nedlouho po něm v rozmezí dvou minut ve 33. a 35. minutě ještě dvěma zásahy do černého Patrik Šejnoha - 0:6. V poslední deseti minutách poločasu možná i k překvapení všech další branka nepadla.

Ve druhé půli Jankovu došel střelný prach

Po přestávce možná většina diváků očekávala, že hostující mužstvo bude pokračovat ve střelbě ostrými, ale kupodivu se již další gólové radosti ani na jedné straně nedočkali. Hra se uklidnila a dalo by se říct že zápas se jen dohrával, i když hosté z Jankova kontrolovali hru a vytvořili si nějaké další šance. Jenže žádnou z nich již neproměnili a zápas tedy dospěl ke svému konci, ve kterém hostující jankovští fotbalisté svého soupeře deklasovali již v první půli a o vítězi bylo rozhodnuto po půl hodině hry.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Římov
Pavel Crkva ( hráč ): Nevím, co k tomuto zápasu říct, neuvěřitelný debakl a nejspíš jsme udělali rekord v počtu obdržených branek za 20 minut. Soupeři k výhře blahopřeji.

SK Jankov B
Tomáš Bürger ( asistent trenéra a hráč ): Paradoxně poté, co se zhoršila tréninková morálka, tak se nám na hřišti v zápasech daří skoro vše. Skvělou pohodu z minulých zápasů jsme v Římově potvrdili parádním prvním poločasem, ve kterém jsme soupeři vstřelili šest branek a celé utkání tím definitivně rozhodli. S tímto výsledkem v zádech už pak samozřejmě ve druhém poločasu přišlo polevení a takový lehkovážnější výkon, nicméně jak s dnešním představením, tak s celým podzimem můžeme být poměrně spokojeni.



Sestavy


TJ Sokol Římov
J. Kothánek [-] - R. Chyňava [-] , Š. Vazač [-] , J. Daniel [-] , J. Štrajt [-] , P. Maršán [-] , J. Martiš [-] , F. Šmíd [-] , P. Crkva [-] , F. Kukačka [-] , M. Bauer [-]

SK Jankov B
B. Šturma [-] - T. Bürger [-] , S. Kysela [-] , M. Řezníček [-] , J. Kotnauer [-] - V. Jirkovský [-] , P. Klíma [-] , O. Maxa [-] , J. Beníšek [-] - D. Šindelář [-] , D. Mareš [-]

Hráči zápasu: V. Jirkovský , M. Prediger , P. Šejnoha .
Místo: Římov. Počet diváků: 40. Rozhodčí: Škuthan Jaroslav - KORCH Jiří (N), PAVLÍK Michal (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Petr Kubát

Expert: Luboš FORMÁNEK
Tip experta: výhra hostů

Kluci z Dubnýho momentálně hrají v dobré formě, hlavně “hvězda” Mates Maurer, a proto se opět ustřelí a hosté zvítězí. Gólíka vstřelí i sváteční střelec Venca Jirkovský :-)

Tip: remíza

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích