Borek doma opět neztratil a stále se drží v popředí tabulky


Branky


14

FK Borek hostil mužstvo TJ Slavoj Srubec a domácí nečekalo vůbec nic lehkého. Trenéři Borku měli opět problémy se sestavou, ale jak už to někdy bývá, domácí jedenáctka se semknula a nakonec podala vynikající výkon.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První půle nabídla vyrovnaný zápas

Od začátku se hrál oboustranně technický fotbal a šance se rodily před oběma brankami. Hosté hrozili především střelami zpoza vápna a domácí se dostali hned do dvou velkých příležitostí. Nejprve se sám na branku řítil J. Frank, ale hostující gólman D. Koprna jej vychytal a v zápětí se z druhé strany řítil D. Eliáš, ale jeho střela se mezi tyče nevešla. A tak přišel trest na druhé straně. Ve 33. minutě srubečtí zahrávali standartní situaci ze strany vápna po faulu na M. Hurného. Ostrý centr J. Mužíka na přední tyči ještě přizvedl domácí J. Endlicher přesně na hlavu Jana Hekrdly a ten poprvé rozvlnil síť - 0:1. To byl pro domácí šok, a tak ještě přidali na obrátkách a výsledkem byla akce ze 44. minuty. R. Diviš poslal balon do lajny na rozběhnutého O. Vaníka, ten z jedné poslal centr do vápna a Vjačeslav Baščevan se v takovýchto situacích nemýlí a hlavou srovnal na 1:1.

Druhou půli vyhrál Borek a bere všechny body

I druhý poločas začal vyrovnaně. Až v 54. minutě utekl po lajně K. Kubíček, namířil si to do vápna, zasekl si míč a dle sudího byl faulován J. Endlicherem. K penaltě se postavil Marian Hurný a s přehledem zvýšil na 1:2 pro hosty. To ovšem domácí vybudilo k ještě většímu úsilí a výsledkem bylo srovnání v 61. minutě. R. Diviš napřáhl ke střele, tu ovšem V. Baščevan srazil k nohám Radka Horejše, který z otočky srovnal na 2:2. Hostům docházely síly a Borek se hnal za vítězstvím. V 78. minutě předvedl krásnou kombinační akci tým Borku po ose J. Frank – R. Diviš – Vjačeslav Baščevan, kdy posledně jmenovaný poslal konečně domácí do vedení - 3:2. Borečtí poté kontrolovali hru a nepouštěli hostující Srubec do žádného zakončení. Poslední slovo v zápase si vzal v 90. minutě Roman Diviš, když využil nedorozumění hostující obrany s gólmanem a do prázdné branky pečetil na zasloužených 4:2.



Ohlasy k zápasu


FK Borek
Martin Leština ( kapitán týmu ): Pro nás to bylo těžké utkání, kdy jsme museli dvakrát dotahovat jednobrankový rozdíl. Naštěstí se včas probudilo naše ofenzivní komando a my jsme si čtyřmi vstřelenými góly dokráčeli k vítězství. Jsme rádi, že jsme získali tři body a mohli se rozloučit s domácími fanoušky výhrou. V posledním kole zajíždíme do Nových Hradů a na dokopnou si budeme chtít přivézt všechny body. Děkujeme za podporu věrným fanouškům.

TJ Slavoj Srubec
René Janoušek ( hráč ): Tento zápas se nám herně celkem dařil až nečekaně do nějaké 55. minuty. Pak už to byla záležitost domácích. Museli jsme udělat o poločase změny a to nás stálo podle mého názoru lepší výsledek. Jsme poprvé po 6-ti letech na horším místě v tabulce, než v první pětce. Kdyby k nám v létě nepřišli kluci z Bavorovic, tak jsme asi k pěti zápasům ven vůbec neodjeli. Uvidíme, co bude v zimě...



Sestavy


FK Borek
V. Sýkora [-] - J. Endlicher [-] , O. Bíca [-] , M. Leština [-] , P. Schandl [-] - O. Hanžl [-] , O. Vaník [-] , D. Eliáš [-] - V. Baščevan [-] , R. Horejš [-] , R. Diviš [-] -

TJ Slavoj Srubec
D. Koprna [-] - P. Kalina [-] , P. Smejkal [-] , V. Vacek [-] , J. Mužík [-] , R. Leština [-] , K. Kubíček [-] , J. Hekrdla [-] , M. Hurný [-] , R. Hálek [-] , J. Hanousek [-]

ŽK: 59. R. Diviš , 62. V. Baščevan - 40. P. Kalina , 51. J. Mužík , 58. P. Smejkal .
Hráči zápasu: D. Eliáš , R. Diviš , V. Baščevan .
Místo: Borek. Počet diváků: 62. Rozhodčí: Granec Robert - PETERKA Josef (N), TŮMA Jiří (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
2. 11. 2019 22:01
Hodnocení zápasu

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     30. 10. 2019 11:33

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     29. 10. 2019 20:35

Tip experta: výhra domácích

Borek evidentně hodně chce hrát co nejvýš a dělá pro to mnohé. Takže si nejspíš i pohlídá zápas proti Srubci.

Automatický komentář z expert tipu     29. 10. 2019 11:42

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     29. 10. 2019 10:08

Tip: výhra domácích