Zliv v domácím prostředí nadělovala Římovu


Branky


15

Leader soutěže ze Zlivi v předposledním podzimním kole přivítal na svém hřišti mužstvo Římova. Domácí si mohli pojistit v tomto zápase přezimování na čele tabulky a hosté z Římova přijeli tento cíl zlivskému celku alespoň ztížit a pokusit se o překvapení kola, kdyby se podařilo odvézt nějaké body ze hřišti týmu, který na podzim v domácím prostředí ještě žádný neztratil.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Pozvolný rozjezd domácích hráčů

Od první minuty zápasu byli domácí fotbalisté lepším týmem, více na míči a hostující hráče do šancí nepouštěli. Ve 24. minutě se také zaslouženě dočkali vedoucí branky v zápasu. Počátek akce byl u brankáře J. Remty, který rychlým výhozem posunul balón na pravého záložníka K. Jindrleho, ten míč potáhl a poslal jej krásně do lajny na T. Kučeru. Ten si s míčem seběhl a připravil gól pro Jakuba Slavíka číhajícího na penaltě, který se trefil přesně pod břevno - 1:0. Za další dvě minuty se domácím vydařila podobná akce, kterou založil kapitán J. Zrun, poslal přihrávku na T. Kučeru a ten dloubáčkem přes celé vápno našel na zadní tyči opět Jakuba Slavíka, pro kterého už nebyl problém trefit míč do brány - 2:0. Asi ve 30. minutě se po krásné přihrávce od R. Hanzala dostal K. Jindrle do samostatného úniku, ale J. Kothánek v hostující brance jej bravurně vychytal. Do konce poločasu se dostal do větších šancí ještě domácí P. Boubal, ke kterému se odrazil míč na vápno, ale svojí slabší levou nohou přestřelil prázdnou bránu a za pár minut další odražený míč na vápno skončil z jeho kopačky i s pomocí teče na hostující brankové konstrukci.

Druhý poločas Zlivští svého soupeře nešetřili

Do druhé půle domácí vstoupili velice dobře a již ve 49. minutě K. Jindrle z pravé strany poslal přihrávku P. Boubalovi na vápno, jehož střelu bez přípravy vyrazil brankář J. Kothánek pouze před sebe a dobíhající Michal Pícha zvýšil na 3:0. Po několika nedůrazných střelách domácích hráčů a odkopech hostujících fotbalistů se v 58. minutě míč ve vápně odrazil k tyči, kde již s další dorážkou do brány neměl problém opět Michal Pícha - 4:0. Netrvalo dlouho a rozloženou hostující obranu domácí fotbalisté pokořili v 60. minutě popáté. Dobře načasovanou přihrávku mezi beky si převzal na levé straně J. Slavík, využil svojí rychlosti a vběhl do vápna, kde se neunáhlil střelou, ale na zadní tyči ještě našel přihrávkou volného Roberta Hanzala, pro kterého nebyl problém trefit odkrytou bránu - 5:0. Účet zápasu uzavřeli v 87. minutě domácí fotbalisté. Krásný balón od R. Hanzala našel na pravé straně T. Kučeru, který se s míčem dostal do vápna a byť mohl už zakončovat, všiml si na druhé straně naběhnutého rychlonohého Jakuba Slavíka a poslal mu přihrávku, kterou domácí sniper proměnil v hattrickový zásah - 6:0.



Ohlasy k zápasu


SK Zliv
Martin Tesař ( trenér ): Po třech zápasech, kdy jsme se trochu střelecky trápili, tak se nám opět podařilo najet na tu střeleckou vlnu. Od začátku utkání byla asi jen otázka času, kdy se nám podaří vstřelit gól. O poločase jsme si v kabině trošku vyčítali neproměňování našich šancí a ve druhé půli jsme chtěli co nejdříve vstřelit uklidňující třetí branku, což se nám povedlo. Půl hodiny před koncem se za rozhodnutého stavu dostali na hřiště i naši mladí dorostenci a opět se ani jeden neztratil a zahráli výborně, takže maximální spokojenost. V posledním kole si pojedeme snad pro další 3 body do Žabovřesk.

TJ Sokol Římov
Pavel Crkva ( hráč ): V zápase jsme byli ve všem horší než soupeř, tudíž Zliv zaslouženě vyhrála velkým rozdílem.



Místo: Zliv. Počet diváků: 140.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
7. 11. 2019 18:31
Hodnocení zápasu
3. 11. 2019 23:21
Hodnocení zápasu

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Automatický komentář z expert tipu     30. 10. 2019 14:42

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     30. 10. 2019 11:33

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     29. 10. 2019 20:35

Tip experta: výhra domácích

K našemu zápasu není moc co dodat, máme jasný cíl a nic jiného než vítězství by nám ho nepřiblížilo. Věřím, že doma opět vyhrajeme, jako všechny zápasy letošní sezony.

Automatický komentář z expert tipu     29. 10. 2019 11:42

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     29. 10. 2019 10:08

Tip: výhra domácích