Borek si z Borovan odváží všechny body


Branky


19

Borek odjížděl do Borovan v dost okleštěné sestavě. Z různých důvodů se omluvilo hned sedm hráčů a tak měl hostující trenér S. Bryx celý týden hlavu plnou starostí s tím, jak dá vůbec sestavu dohromady. Nakonec se mu to povedlo, byť několik hráčů muselo nastoupit i přes různé zdravotní problémy. Borovanům mohou jejich areál závidět i mužstva z vyšších soutěží a tak jedinou menší kaňkou bylo dost zdupané hřiště z dopoledního zápasu.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První půli byli lepší hosté z Borku

Hosté začali velice aktivně a v 11. minutě otevřeli skóre zápasu. David Eliáš zatáhl balon po lajně, poslal přízemní centr před bránu a na zadní tyči jej ve skluzu zakončil Roman Diviš - 0:1. Za tři minuty to vypadalo pro domácí ještě hůř. Martin Leština našel dlouhým pasem u lajny Radka Horejše, který opět přihrával před bránu a Lukáš Kolouch zvyšoval na 0:2. Borek měl hru pod kontrolou a na 0:3 mohl zvýšit R. Diviš, ale jeho přízemní střelu kryl gólman Z. Huska. Ve 24. minutě se dočkali i domácí. To se velice špatná střela domácího hráče J. Strusky ukázala jako velice dobrá nahrávka a Otakar Zavřel bodlem snížil na 1:2. Další šanci měl R. Diviš z trestného kopu, ale jeho střelu do šibenice opět bravurně kryl domácí gólman. Poslední slovo si vzali zase hosté, když velice agilní Lukáš Kolouch pronikal do vápna a byl faulován. PENALTA. Tu si na značku postavil Radek Horejš, ale svou umístěnou střelu poslal jen do tyče a tak se do šaten odcházelo za těsného výsledku 1:2.

Hosté si brzy pojistili vedení a ovládli tak druhou půli

Hosté nechtěli, aby se zápas nějak zdramatizoval, a tak na domácí vlétli hned od začátku druhého poločasu, což se ukázalo jako klíčové. V 51. minutě našel přesným pasem Martin Leština Romana Diviše, ten se s míčem otočil ve vápně a křížnou ranou zvýšil na 1:3. Poslední slovo měli opět hosté, Martin Leština ideálně vysunul Radka Horejše, který přetlačil domácího gólmana Z. Husku a do prázdné branky uzavřel na konečných 1:4. Tím byl domácí odpor definitivně zlomen a hosté si zbytek zápasu zkušeně pohlídali. 



Ohlasy k zápasu


FK Calofrig Borovany
Milan Plachta ( trenér ): Bohužel jsme dnes odehráli asi nejhorší podzimní zápas, ale na druhou stranu musím sportovně uznat, že k nám přijelo dle mého nejlepší mužstvo podzimu. Kluci tentokrát bohužel neodmakali, co jsme od nich chtěli a zůstali daleko za svým standardem. Nejlepším hráčem na hřišti byl snad jen gólman Zbyněk Huska, který byl opravdu fantastický. Hosté dnes zvítězili zaslouženě, o tom nelze vůbec polemizovat.

FK Borek
Roman Diviš ( hráč ): Věděli jsme, že nás v Borovanech nebude čekat úplně jednoduchý zápas, i když papírově jsme byli favoritem. Jeli jsme tam se slepenou sestavou, ale chtěli jsme brát za každou cenu tři bod, jelikož dva předešlé zápasy se nám moc nepovedli. První půle začala dobře pro nás. Dali jsme rychlé dva góly a kontrolovali hru, akorát jsme neproměnili vyložené šance, což nás provádí celý podzim. Poté hosté snížili z ojedinělé akce a po tomto gólu jsme víceméně soupeře už k ničemu nepustili. V druhé půli jsme opět rychle skórovali a výsledek 4:1 si v klidu pohlídali. Čekají nás už jen dva zápasy, ze kterých musíme brát 6 bodů, aby jsme udrželi krok s první Zliví. Příští kolo hostíme doma TJ Slavoj Srubec. Děkujeme za podporu.



Sestavy


FK Calofrig Borovany
Z. Huska [-] - B. Kratoška [-] , R. Chrástka [-] , A. Fencl [-] , M. Pečman [-] , M. Tomášek [-] , M. Blažek [-] , F. Sedlák [-] , J. Struska [-] , P. Tůma [-] , M. Kříž [-]

FK Borek
V. Sýkora [-] - O. Vaník [-] , M. Leština [-] , O. Bíca [-] , J. Endlicher [-] - J. Viktora [-] , P. Vajgel [-] , L. Kolouch [-] , D. Eliáš [-] - R. Horejš [-] , R. Diviš [-] -

ŽK: 44. P. Tůma .
Hráči zápasu: R. Diviš , D. Eliáš , R. Horejš .
Místo: Borovany. Počet diváků: 84. Rozhodčí: Stach Josef - BRÁZDA Petr (N), KOLOUCH Radek (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
27. 10. 2019 14:02
Hodnocení zápasu
Automatický komentář z expert tipu     25. 10. 2019 12:56

Tip experta: výhra hostů

Tady to vidím, že si Borek dojede pro tři bodíky - 1:3

Automatický komentář z expert tipu     24. 10. 2019 21:08
Petr Kubát

Tip: výhra hostů

Tady to vidím, že si Borek dojede pro tři bodíky - 1:3

Automatický komentář z expert tipu     24. 10. 2019 09:04

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     23. 10. 2019 14:17

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     22. 10. 2019 06:09

Tip: výhra hostů