Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

12.10.2019 15:30

10.kolo, Jihočeský | České Budějovice | Okresní přebor , 2019-2020


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Dobrá Voda si smlsla na rezervě Jankova


17

Hráči Dobré Vody dostali v minulém kole lekci na hřišti leadera soutěže ve Zlivi a v domácím zápase chtěli nechat vysoké prohře brzy zapomenout. Rezerva Jankova začíná v zápasech opět sbírat body a v posledních 4 utkáních hned 3krát zvítězila, což bylo varování pro domácí fotbalisty, že je nemusí čekat v domácím prostředí jednoduchý duel.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Zápas začaly oba týmy rychle vstřelenými brankami

První poločas tomu také nasvědčoval. Oba týmy si od začátku ukázaly, že ani jeden nebude chovat k druhému žádný respekt, čímž byly důkazem i velmi brzy vstřelené branky. Do vedení se dostali hostující hráči, když se už v 7. minutě trefil za záda domácího brankáře J. Pauera Dominik Šindelář - 0:1. Záhy ale přišla rychlá odpověď z domácích kopaček, když se hned po rozehrávce prosadil v 8. minutě Daniel Hostek - 1:1. Po těchto ofenzivních manévrech nastal na chvilku klid zbraním a další gólová radost přišla až ve 23. minutě, kdy se opět prosadil domácí tým a konkrétně Ctibor Novotný, jenž poslal poprvé v zápase své mužstvo do vedení - 2:1. Druhá část prvního poločasu již branku nepřinesla.

Druhý poločas dominovali už domácí hráči

Druhá polovina už nenabídla takové tempo zápasu jako ta první a otěže utkání pomaličku přebrali domácí fotbalisté, protože na hostujících hráčích se začala projevovat únava a oslabenost týmu o několik stálých opor. V 58. minutě se domácí hráči díky Tomáši Kratochvílovi dostali do dvoubrankového vedení - 3:1. Definitivní zlom v utkání přišel za dalších pár minut, když byla v 66. minutě proti hostující brance odpískaná penalta, ke které se postavil opět Tomáš Kratochvíl, nedal hostujícímu brankáři P. Šindelářovi šanci a během chvilky si připsal druhý gólový zápis - 4:1. Jako by nechtěl zůstat pozadu domácí střelec úvodní branky Daniel Hostek a v 81. minutě uzavřel účet zápasu také svojí druhou brankou v utkání - 5:1.



Ohlasy k zápasu



SK Jankov B
Dominik Šindelář ( hráč ): Šli jsme do zápasu s tím, že se pokusíme uhrát nějaký slušný výsledek. Ze začátku to nějak šlo, dostávali jsme se k brance soupeře, ale k nějakému většímu zakončení to nevedlo. Je škoda, že když vstřelíme gól, tak vzápětí z rozehrávky ho obdržíme. Zbytečně jsme faulovali a ztráceli míče. Byla znát únava dorostenců z dopoledního zápasu a chybějící hráči ze základu. Soupeř byl lepším týmem a k vítězství mu gratuluji. Dopadlo to tak, jak to dopadlo a nezbývá nám nic jiného, než slepit základ a vybojovat body v dalším utkání.



Sestavy


SK Dobrá Voda
J. Pauer [-] - A. Novák [-] , K. Klíma [-] , D. Hostek [-] , P. Pajerský [-] , P. Nekola [-] , J. Baštář [-] , P. Choboda [-] , C. Novotný [-] , Z. Frolík [-] , T. Kratochvíl [-]


ŽK: 88. A. Novák , 88. K. Klíma - 66. V. Jirkovský , 85. S. Kysela .
Hráči zápasu: D. Hostek , T. Kratochvíl .
Místo: Dobrá Voda. Počet diváků: 40. Rozhodčí: Škuthan Jaroslav - CAHÁK Michal (N), PAVLÍK Michal (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Automatický komentář z expert tipu     11. 10. 2019 11:43

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     10. 10. 2019 18:52
Petr Kubát

Expert: Miroslav TUŠL
Tip experta: výhra domácích

Čekám vyrovnané utkání se šťastnějším koncem pro domácí.

Automatický komentář z expert tipu     10. 10. 2019 11:16

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích