Borek si snadno poradil s rezervním týmem Rudolfova


Branky


21

Mužstvo z Borku od začátku sezóny ukazuje, že je nejen silným soupeřem na domácím hřišti, ale vozí body i ze hřišť soupeřů, což ho momentálně řadí na nejvyšší příčky v tabulce OP. Hosté z Rudolfova i vlivem spousty zranění stále hledají loňskou formu a výsledkově se v podzimní části nového ročníku docela trápí a to hlavně na hřištích soupeřů.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí potvrdili už v první půli svoji sílu v domácí tvrzi

Borek doma hostil béčko Rudolfova a to si nemohl nechat ujít bývalý kanonýr Perštátu Vjačeslav Baščevan, který se vrátil po dlouhodobé zdravotní pauze. Borek byl od prvních minut aktivnější a míč držel většinu času na svých kopačkách. Na první gól se čekalo do 14. minuty, kdy L. Kolouch kopal roh a jeho ostrý centr si srazil do vlastní branky Patrik Kryeziu - 1:0. V 19. minutě vletěl do vápna R. Diviš a milimetrovou přihrávkou našel před prázdnou brankou Vjačeslava Baščevana, pro kterého už nebyl problém zvýšit na 2:0. Do další šance se řítil D. Eliáš po vysunutí od R. Diviše, ale jen těsně minul levou tyč. Ve 26. minutě vykouzlil opět krásnou přihrávku R. Diviš a Lukáš Kolouch svým nájezdem zvyšoval už na 3:0. Ve 42. minutě prošel do vápna M. Leština a přihrál R. Horejšovi, ten ale trestuhodně přestřelil prázdnou branku. Poločas tak skončil 3:0 pro domácí.

I ve druhé půli stříleli jen domácí hráči

Do druhého poločasu dostal v domácí brance příležitost M. Krčín a nutno dodat, že moc práce v ní neměl. V 55. minutě se řítil na branku R. Horejš, ale tísněn obráncem nedokázal zakončit. Zato v 58. minutě našel na vápně O. Hanžl T. Tasyho, jehož sice ještě gólman J. Kotek vychytal, ale na dorážku Lukáše Koloucha už byl krátký - 4:0. Ani do třetice se neprosadil R. Horejš po vysunutí od R. Diviše, když ho opět vychytal dobře chytající hostující gólman J. Kotek. Hosté si za celý zápas nevytvořili pořádnou šanci a tak si vzali poslední slovo opět domácí. V útoku dostal příležitost gólman J. Žemlička a počínal si jak Leo Messi v době své největší slávy. V 90. minutě pronikl do vápna udělal kličku gólmanovi a jak na zlatém podnose naservíroval Vjačeslavu Baščevanovi před prázdnou branku - 5:0. Borek vyhrál zcela zaslouženě a jen díky dobře chytajícímu Janu Kotekovi neskončil zápas větším debaklem. I nadále tak borečtí drží krok s čelem tabulky a příští kolo je čeká v neděli Olešník "B".



Ohlasy k zápasu


FK Borek
Petr Schandl ( obránce domácího celku ): Velmi pěkný zápas předvedli Borečtí proti Ruďáku B, který byl navíc ještě oslaben kvůli zápasu A-týmu. Nám vycházela spousta akcí, avšak mnohdy chybělo štěstí v zakončení. Úsměvné na tomto zápase bylo zasáhnutí všech 3 brankářů Borku do hry a fakt, že jsme měli po dlouhé době nejsilnější lavičku vůbec. Děkujeme našim věrným fanouškům.

SK Rudolfov B
Miroslav Tušl ( vedoucí týmu a hráč ): Domácí na nás vlétli hned od začátku a my v hodně chudé sestavě byli všude pozdě. Pro příště nás už, doufám, opustí marodka.



Sestavy


FK Borek
V. Sýkora [-] - O. Vaník [-] , J. Endlicher [-] , P. Schandl [-] , M. Votruba [-] , L. Kolouch [-] , M. Leština [-] - O. Hanžl [-] , D. Eliáš [-] - R. Diviš [-] , R. Horejš [-] -

SK Rudolfov B
J. Kotek [-] - M. Wolf [-] , M. Kešner [-] , J. Machovec [-] , J. Justin [-] , J. Osmani [-] , D. Keřka [-] , J. Dvořák [-] , P. Irmiš [-] , P. Kryeziu [-] , M. Tušl [-]

ŽK: 30. J. Endlicher .
Hráči zápasu: L. Kolouch , V. Baščevan .
Místo: Borek. Počet diváků: 44. Rozhodčí: Granec Robert - PETERKA Josef (N), ŠEFL Matěj (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
7. 10. 2019 21:22
Hodnocení zápasu

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip experta: výhra domácích

Za mě vyhrají domácí, hostům se moc nedaří a naopak Borek předvádí celkem stabilní výkony.