0:1
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

01.09.2019 15:00

4.kolo, Jihočeský | České Budějovice | Okresní přebor , 2019-2020


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Římov si po těsné výhře veze všechny body z Lokomotivy ČB "B"


Branky


21

Lokomotiva ČB "B" v minulém kole zvítězila s čistým štítem na hřišti v Nových Hradech a svůj výkon se chystala potvrdit tentokrát na domácím hřišti proti hráčům z Římova. Ti minulý víkend zvítězili na svém stadionu po přestřelce nad mužstvem Úsilného.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Gól diváci v úvodním dějství neviděli

Na hřišti Lokomotivy ČB bylo od úvodních minut znát, že se střetla vyrovnaná mužstva, která chtěla potvrdit své výhry z minulého kola, ale bezhlavě se nechtěl ani jeden z týmů někam hnát. Pozorné obrany a výborně připravení brankáři na obou stranách byli neprůchodné potažmo neprůstřelní. Vyložených a nebezpečných šancí si hráči také vytvořili pomálu a z téhle rovnice se tedy zákonitě zrodil poločasový bezgólový výsledek.

Rozhodla jediná branka v úvodu druhé půle

Úvod druhého dějství zápasu vyšel mnohem lépe hostujícím hráčům z Římova, kterým se dokonalým způsobem podařilo zaskočit domácí hráče, kteří možná ještě myšlenkami byli v kabině a ve 47. minutě otevřel účet utkání vedoucí brankou hostující Jan Bárta - 0:1. Poté se pokračovalo v nastaveném trendu z prvního poločasu, kdy zápasu vládli pozorné obrany a brankáři nad bezzubými ofenzivními hráči. Zápas se také v tomto duchu pomaličku nachýlil ke svému konci a protože se ani jednomu z mužstev už nepodařilo rozvlnit soupeřovu síť, nejtěsnější vítězství a všechny tři body si odvezli fotbalisté do Římova.



Sestavy


TJ Lokomotiva ČB B
L. Kuruc [-] - O. Hladík [-] , P. Kříž [-] , D. Jelínek [-] , P. Fantyš [-] - J. Petrou [-] , V. Mareš [-] , J. Janů [-] , T. Kadlec [-] - J. Růžička [-] , R. Fošum [-]

TJ Sokol Římov
J. Kothánek [-] - P. Havlíček [-] , P. Maršík [-] , P. Maršán [-] , R. Chyňava [-] , P. Žáček [-] , F. Šmíd [-] , J. Martiš [-] , F. Kukačka [-] , M. Bauer [-] , L. Froněk [-]

ŽK: 65. L. Froněk .
Hráči zápasu: J. Kothánek , L. Froněk .
Místo: Lokomotiva ČB. Počet diváků: 42. Rozhodčí: Špelina Miroslav - KAMIŠ Petr (N), KOUPAL Vít (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Petr Kubát

Expert: Jaroslav JERHOT
Tip experta: remíza

Tady to vidím na dělbu bodů. Domácí doma umí, ale hosté si ten bodík odvezou.

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích