1:1
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

01.09.2019 15:00

4.kolo, Jihočeský | České Budějovice | Okresní přebor , 2019-2020


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Rezerva Olešníku se rozešla smírně se soupeřem ze Srubce


Branky


21

Dva góly a dva rozdílné poločasy nabídla mužstva, která ještě neztratila body, příchozím divákům. Počasí si trochu zahrávalo s možností neodehrát toto utkání, neboť ještě pět minut před úvodním hvizdem blesky utvářely hezkou podívanou. Nicméně doprovázející déšť připravil dokonalé hřiště a také počasí se umoudřilo, tudíž rozhodčí mohl zahájit zápas mezi Olešníkem "B"/Temelínem a Srubcem.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Z tlaku se dokázali domácí hráči prosadit gólově pouze jednou

Od první minuty bylo znát, že proti sobě nastoupila mužstva, která chtějí produkovat technický fotbal a bavit se předvedenou hrou. Po úvodních 3-4 minutách, kdy se domácí hráči nedotkli míče, se vše rychle změnilo. Domácí hráči z první vážnější situace v 6. minutě dokonale rozebrali soupeřovu obranu a Pavel Tomek nedal brankáři hostí žádnou šanci - 1:0. Další pohledné akce ze strany domácího týmu na sebe nenechaly dlouho čekat a bylo jen otázkou času, kdy se skóre bude opět měnit. Postupně selhali v zakončení L. Říha, M. Tressl, P. Vornay i M. Jaroš. Ve 28. minutě vzbudila pobouření jedna akce domácích, kdy M. Jaroš vyslal do čisté gólové situace L. Říhu, který uháněl od poloviny hřiště sám na gólmana hostí. Byl ovšem zastaven hvizdem rozhodčího pro odmávané postavení mimo hru. Toto rozhodnutí přijalo negativní ohlasy snad u všech diváků, ale hlavní rozhodčí dal na rozhodnutí pomezního rozhodčího v zastoupení členem hostujícího mužstva. V dalších minutách pokračoval nápor domácích hráčů a kdyby skóre bylo 3:0, nikdo se nemohl divit. Ale na kdyby se nehraje a do kabin se šlo za stavu 1:0.

Obraz hry se změnil a hosté dokázali srovnat

Ve druhém poločase se karty otočily a hráči ze Srubce byli lepším mužstvem. Domácí obrana byla pod neustálým tlakem. První vážnější situace, která mohla změnit skóre, vznikla v 63. minutě. Hosté vstřelili branku, která ovšem nebyla uznána pro postavení mimo hru hostujícího útočníka. Nicméně v 78. minutě se uvolnil na levé straně Kamil Kubíček a nádhernou střelou nedal domácímu gólmanovi šanci - 1:1. Začínalo se od začátku a šance byly ještě na obou stranách. V závěrečné minutě uháněli L. Říha s P. Vornayem na jediného obránce hostí, ale prvně jmenovaný nedokázal přihrát, a tak zápas skončil smírně 1:1.

 



Ohlasy k zápasu


FK Olešník B / Temelín
Václav Havlíček ( hráč ): Na Srubec jsme se těšili, neboť víme, že umí hrát hezký fotbal a mají na soupisce hráče, kteří nechtějí jen nakopávat balóny, ale naopak chtějí ukázat, o čem fotbal je. První minuty zápasu nám to potvrdily. Avšak rychlý gól a předváděná hra, založená na technické úrovni našich záložníků, dělala soupeři trochu problém. Měli jsme proměnit alespoň ještě jednu šanci a vše bylo jinak. Nedali jsme a zaplatili za to. Ve druhém poločase byl soupeř lepší a jejich vstřelený gól byl opravdu pohledný. Výsledek 1:1 je trochu smutný pro nás, ale jak řekl jeden z hráčů, chce to trochu pokory. Musíme se poučit a nedělat chyby. Doufám, že potkáme více takových mužstev.

TJ Slavoj Srubec
René Janoušek ( hráč ): Zápas na hřišti v Temelíně je vždy těžký a to byl pro nás celý první poločas, když jsme dopředu byli neškodní a valil se na nás jeden útok za druhým. Branku na 1:0 jsme dostali už v 6. minutě. Hodně nás podržel brankář D. Koprna,který zneškodnil nespočet šancí domácích. Do druhé půle, jako už tradičně, jsme vlétli v jiném stylu a domácí jsme začali přehrávat my. Paradoxně jsme z našeho tlaku dali 3 regulérní branky, ale byla nám uznána jen jedna, kdy se krásně zpoza vápna trefil do ucha K. Kubíček. Ale i tak bod z tohoto zápasu bereme.



Sestavy


FK Olešník B / Temelín
O. Cihla [-] - M. Tressl [-] , M. Šálený [-] , J. Fořter [-] , J. Kříž [-] , P. Tomek [-] , M. Jaroš [-] , P. Vornay [-] , L. Říha [-] , V. Havlíček [-] , P. Mach [-]

TJ Slavoj Srubec
D. Koprna [-] - T. Zimmel [-] , P. Smejkal [-] , D. Budějcký [-] , J. Leština [-] , K. Kubíček [-] , R. Leština [-] , P. Kalina [-] , R. Janoušek [-] , J. Hekrdla [-] , J. Hanousek [-]

ŽK: 61. P. Tomek , 69. M. Šálený - 34. J. Jindra , 39. J. Švec .
Počet diváků: 55. Rozhodčí: ŠAFRÁNEK Josef - SLEPIČKA Jan (N), TŮMA Jiří (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Petr Kubát

Expert: Jaroslav JERHOT
Tip experta: výhra domácích

Souboj týmů, které se budou pohybovat na předních příčkách nemá vyloženě favorita, proto dávám dvojtip ( 10 ). Dá se předpokládat pomoc pendlů, proto budou mít domácí mírně navrch.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích