5:3
(2:2)
13. J. Čada
23. R. Tábora
70. J. Čada (p.)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

24.08.2019 17:00

3.kolo, Jihočeský | České Budějovice | Okresní přebor , 2019-2020


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Římov zvítězil v přestřelce nad hosty z Úsilného


Branky


16. M. Bauer (p.) , 18. P. Maršán , 57. M. Michal , 60. M. Michal , 67. F. Kukačka - 13. J. Čada , 23. R. Tábora , 70. J. Čada (p.)
20

Hráči z Římova ztratili v prvním zápase všechny body na hřišti nováčka z Borku a chtěli tak jistě uspět v domácím prostředí proti soupeři z Úsilného, který získal v prvním kole bod za remízu s nováčkem z Nových Hradů. V loňské sezóně byli dvakrát úspěšnější hráči Úsilného, když zvítězili 5:2 a 3:0.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Nerozhodný a na branky hojný první poločas

Utkání, kde se představila dvě mužstva, která bojovala loni o záchranu, nezačalo pro domácí tým moc dobře a již v 10. minutě se museli obejít bez zraněného D. Štojdla. Aby toho nebylo málo ve 13. minutě z první šance poslal hosty do vedení J. Čada - 0:1. Domácí však stačili odpovědět o tři minuty později, když útočníka M. Michala fauloval v 16. minutě hostující hráč ve vyložené šanci a z nařízené penalty vyrovnal M. Bauer - 1:1. Branka domácí fotbalisty povzbudila a v 18. minutě to bylo už 2:1, když střela Petra Maršána zpoza vápna a s přispěním teče obránce skončila v síti. Vedení však římovskému týmu vydrželo jen 5 minut, protože přišla chyba v domácí rozehrávce a Rudolf Tábora vyrovnal - 2:2. Tak skončil i první poločas.  

Domácí rozhodli na začátku poločasu 3 góly o výhře

Do druhé půle vstoupili lépe domácí a postupně získávali převahu. Ta se zúročila v 57. minutě, kdy Martin Michal prošel přes tři obránce na hranici vápna a s přehledem poslal míč k tyči - 3:2. O další tři minuty později opět Martin Michal po centru z levé strany poslal domácí do dvoubrankového vedení - 4:2. Parádní desetiminutovku z pohledu domácích ukončil v 67. minutě Filip Kukačka, který dával na 5:2 po přihrávce M. Michala. Pak hosté vrhli všechny síly do útoku a riskantní hra přinesla snížení hned po třech minutách, kdy v 70. minutě po faulu ve vápně a z nařízené penalty Jakub Čada snížil - 5:3. Domácí znervózněli a hosté od 70. do 90. minuty měli několik šancí, jenže další branky se již nedočkali.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Římov
Pavel Crkva ( hráč ): Máme 3 body a to je hlavní. Byl to zápas, kde bylo velké množství individuálních chyb a obě mužstva to trestala, čemuž odpovídá konečných osm branek.

Úsilné
Jan Jeremiáš ( hráč ): Do zápasu jsme vstoupili vedoucím gólem, bohužel jsme pak vedení ztratili a do poločasu stihli ještě vyrovnat. Bohužel soupeř do druhé půle vstoupil lépe než my a dva slepené góly ze začátku poločasu rozhodli o vítězi zápasu.



Sestavy


TJ Sokol Římov
J. Kothánek [-] - P. Crkva [-] , R. Chyňava [-] , P. Žáček [-] , D. Štojdl [-] , F. Šmíd [-] , M. Michal [-] , J. Martiš [-] , F. Kukačka [-] , M. Bauer [-] , L. Froněk [-]

Úsilné
R. Novák [-] - P. Vazač [-] , J. Jeremiáš [-] , R. Tábora [-] , M. Stanislav [-] , P. Švec [-] , J. Jírovec [-] , T. Chromý [-] , J. Čada [-] , P. Pícha [-] , Z. Německý [-]

Hráči zápasu: M. Michal , F. Kukačka - J. Čada .
Místo: Římov. Počet diváků: 30. Rozhodčí: Feitl Jaroslav - KORCH Jiří (N), BRŮŽEK Petr (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: remíza

Petr Kubát

Expert: Milan PLACHTA
Tip experta: remíza

No a nevím, co bych tady dodal více, ale podle mě opět další z vyrovnaných zápasů, takže volím zlatý střed.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích