Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

24.08.2019 17:00

3.kolo, Jihočeský | České Budějovice | Okresní přebor , 2019-2020


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Zliv zvládla lépe přestřelku s Jankovem "B"


Branky


20

Další dvě mužstva, která v úvodním kole zvítězila se potkala na hřišti ve Zlivi, kam zavítal B-tým Jankova. Domácí hráči měli svému soupeři co vracet, když v jarním kole loňském sezóny podlehli fotbalistům z Jankova v poměru 1:2.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Úvod zápasu patřil hostům, kteří se rychle dostali do dvoubrankového vedení

Začátek zápasu vyšel mnohem lépe hostujícím hráčům z Jankova, kteří byli aktivnější a nebezpečnější, než-li domácí fotbalisté. Brzy svojí převahu proměnili také ve vedoucí branku, když chybu v domácí obraně využil v 11. minutě hostující hráč Dominik Šindelář - 0:1. Zanedlouho poté jankovský útok zastavili domácí fotbalisté jen za cenu faulu v pokutovém území a hostující mužstvo dostalo příležitost navýšit rozdíl ve skóre na dvě branky. K pokutovému kopu se postavil zkušený Martin Řezníček a nemýlil se - 0:2. K prvnímu ohrožení hostující branky se domácí hráči dostali až ve 28. minutě po dlouhém výkopu brankáře J. Remty, kdy vyhrál domácí útočník Tomáš Kučera souboj jak s hostujícím stoperem tak i s brankářem P. Šindelářem a nebyl pro něj poté problém už jen dopravit míč do sítě - 1:2. Do konce poločasu se již více na hřišti neudálo a hosté šli do kabin v těsném vedení.

Domácí otočili stav zápasu ve svůj prospěch

Nástup do druhé půle se zase naopak vydařil domácím fotbalistům, kteří v 55. minutě zahrávali mladým M. Fürstem rohový kop, který si našel hlavu Tomáše Kučery a bylo srovnáno - 2:2. I přesto, že domácí byli nadále lepším týmem a měli míč více na svých kopačkách, nedokázali proměnit několik šancí. Naopak domácí defenzivní hráči udělali neskutečnou chybu při rozehrávce volného přímého kopu před vlastním pokutovým územím, kterým v podstatě namazali na kopačky hostujícího Jaromíra Tušla, který šanci využil, aby mužstvo Jankova opět poslal do vedení v 65. minutě - 2:3. Přetahovaná ale pokračovala dál, když v 73. minutě poslal M. Fürst míč do křídla na střídajícího K. Jindrleho, ten z první odcentroval na zadní tyč, kde číhal Michal Pícha a hlavou srovnal na 3:3. To ale nebylo stále z domácí strany vše a rozhodující okamžik utkání si schovali o dalších 5 minut později. V 77. minutě zahrával M. Fürst další rohový kop a na malém vápně tentokrát trefil hlavu Roberta Hanzala, jenž vstřelil vedoucí a nakonec i vítězný gól pro domácí - 4:3. Přestože měli hosté ještě několik útočných příležitostí, zadní řady suveréně jistil zkušený J. Remta a nedovolil už hostům skórovat. 



Ohlasy k zápasu


SK Zliv
Martin Tesař ( trenér ): Určitě u nás opět panuje spokojenost za vybojované 3 body. Do zápasu jsme nastoupili opět vlažně, neběhali jsme, chyběli nám přesné přihrávky, dělali jsme chyby v obraně a kdyby nám dal Jankov do 30. minuty tři nebo čtyři góly, tak jsme se nemohli ani divit. Jedním z rozhodujících momentů zápasu bylo, když jsme poslali na střed hřiště mladého Matěje Fürsta, kterému zápas vyšel na výbornou, rozdával balóny na obě strany hřiště a rozehrávka standartních situací byla také dle našich představ. I když jsme výhru vybojovali, výkon stále není ideální, protože víme, že v hráčích je mnohem více, než zatím předvádí na hřišti.

SK Jankov B
Dominik Šindelář ( hráč ): Gólově bohatý a vyrovnaný zápas. Ze začátku utkání jsme měli více šancí my. Dostávali jsme se rychle do útoku, ale nepodařilo se nám zakončit do domácí branky. První gól jsme vstřelili v jedenácté minutě a další v devatenácté. Náskok nám moc dlouho nevydržel. Bohužel soupeř snížil skóre ve dvacáté sedmé minutě po naší špatné rozehrávce. Ve druhé půlce jsme už neměli tolik šancí a sil jako na začátku. Přesto jsme se několikrát ke střele dostali, ale gól jsme si nepřipsali. Domácí využili naší ztráty v útoku a v padesáté páté minutě srovnali skóre. Moc dlouho to netrvalo a dokázali jsme balón dotlačit až do soupeřovi branky. Dostali jsme se tedy znova do vedení. Bohužel sil ubývalo ještě víc a emoce přibývaly. V sedmdesáté sedmé minutě se štěstí přiklonilo k soupeři a ten srovnal výsledek. Hned na to jsme od Zlivi dostali další a také konečný gól. Prohrát jsme si nezasloužili. Nezbývá než zvednout hlavu a pokusit se uhrát body v dalším utkání.



Sestavy


SK Zliv
J. Remta [-] - R. Hanzal [-] , J. Trnka [-] , J. Zrun [-] , T. Kučera [-] , M. Pícha [-] , O. Šťastný [-] , M. Fürst [-] , K. Vojč [-] , J. Slavík [-] , J. Kubeš [-]


ŽK: 60. J. Trnka , 80. P. Boubal - 63. P. Klíma , 66. J. Tušl , 88. L. Simandl .
Hráči zápasu: T. Kučera , M. Fürst .
Místo: Zliv. Počet diváků: 100.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Petr Kubát

Expert: Milan PLACHTA
Tip experta: remíza

Očekávám vyrovnané utkání, takže určitě řeknu remízu.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích