R. Janoušek 19.
R. Janoušek 60. (p.)
R. Janoušek 74. (p.)
3:2
(1:2)
7. J. Justin
27. J. Hanousek (vl.)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

24.08.2019 17:00

3.kolo, Jihočeský | České Budějovice | Okresní přebor , 2019-2020


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Dvě penalty nasměrovaly Srubec k výhře nad rezervou Rudolfova


Branky


19. R. Janoušek , 60. R. Janoušek (p.) , 74. R. Janoušek (p.) - 7. J. Justin , 27. J. Hanousek (vl.)
20

Na hřišti Slavoj Srubce, kam zavítala rezerva Rudolfova, se ve 3. kole OP očekávalo zajímavé a vyrovnané utkání dvou mužstev, která se v loňské sezóně umístila na předních příčkách a na úvod letošní sezóny oba týmy svá utkání vyhrály.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Aktivnější hosté po půli zaslouženě vedli

Zápas předurčoval, že se bude hrát o každý metr hřiště - hosté z Perštátu se začali rozčvičovat hodinu a půl před začátkem utkání a to se také potvrdilo. Domácí, kteří byli opět nekompletní, tahali od úvodních minut za kratší konec a hlavně po stranách hřiště se na srubeckou branku valil jeden útok za druhým, což nemohl domácí tým dlouho vydržet. Už v 7. minutě se soupeř natlačil do vápna a Jan Justin z velkého úhlu na zadní tyč prostřelil brankáře D. Koprnu - 0:1. Rudolfov dominoval, hrál na dva dotyky a v pohybu. V 19. minutě se ovšem prosadili i domácí. Z pravé strany od rohového praporku odcentroval neúnavný P. Kalina, obránce hostí špatně odhadl dráhu letu, René Janoušek si v šestnáctce přehodil balon z pravé nohy na levou a s pomocí teče volejem srovnal na - 1:1. Hostující tým nepolevoval a ve 27. minutě centr z pravé strany tzv. do kapsy mezi malé vápno a penaltu dojížděli skluzem hostující útočníci i domácí stoper Jiří Hanousek, který si nešťastně balon srazil do vlastní branky - 1:2 a za tohoto stavu se šlo i do kabin.

Dvě penalty pro domácí mužstvo pomohly zvrátit průběh utkání

Po přestávce se obraz hry změnil. Hned v úvodu druhé půle se jiskřilo na obou stranách. Nejprve domácí bek T. Zimmel uviděl žlutou kartu a mohl za ni být rád, za zákrok na polovině hřiště. To samé se ovšem odehrálo za další dvě minuty též na půlící čáře, kdy fauloval hostující kapitán J. Tušl domácího útočníka R. Janouška. To vyvolalo emoce a na obou stranách nervozitu, která ale ublížila spíše hostům z Perštátu. Domácí totiž začali hrát s mnohem větším nasazením a začali si vytvářet trvalý tlak do šestnáctky soupeře, což vyústilo v 60. minutě po centru R. Janouška faulem hostů na M. Hurného a v 74. minutě házenkářským hmatem obránce J. Tušla. Rozhodčí zápasu Knotek posoudil situace jako nedovolené a dvakrát nařídil pokutový kop pro srubecké fotbalisty v rozmezí 15 minut. Obě penalty bezpečně proměnil domácí zkušený střelec René Janoušek pokaždé na opačnou stranu branky - 2:2 a 3:2, čímž si v zápase připsal hattrick. Hosté neměli druhý poločas zdaleka takový tlak jako v prvním dějství díky zlepšené hře domácích hráčů, avšak v 88. minutě šli vabank do velkého závaru před domácí brankou, který skončil vyrovnávacím gólem, který ale rozhodčí neuznal. Závěr zápasu i s nastavením poté už domácí koncentrovaně dotáhli do vítězného konce.



Ohlasy k zápasu


TJ Slavoj Srubec
René Janoušek ( hráč ): My jsme si byli vědomi kvality soupeře, ale opět jsme potřebovali facku v podobě dvou branek. Ovšem mladí kluci z Perštátu hráli fakt moc dobře. O poločase trenér v naší nové kabině vyzkoušel pevnost nových okenních výplní, na hřišti jsme se semkli a začali hrát tak, jak se doma hrát má. Jinak k mému hattricku... Já se jen snažil při penaltách nezkazit klukům radost za tu snahu zápas otočit, protože hráli skvěle a to se mi povedlo. Po zápase jsem chtěl jít v nějakou rozumnou hodinu domů, ale to se nepovedlo...

SK Rudolfov B
Miroslav Tušl ( vedoucí týmu ): Z mého pohledu první půlka přinesla velmi kvalitní fotbal, na který se dalo dívat a hra měla parametry, troufám si říct, I.A třídy. Šance střídala šanci, domácí mají na okresní přebor velmi zkušené mužstvo s řadou individualit a my je doplňovali rychlou hrou v podobě mládí. Fotbal ale skončil začátkem druhé půle, kdy přišel likvidační zákrok na našeho 18-ti letého záložníka, který k údivu všech ( i domácích ) se obešel bez červené karty...... Tím se na sekundu přesně přestal hrát fotbal a začalo ragby. Takže druhou půli ani nelze hodnotit, když pominu dvě penalty nepenalty v náš neprospěch a v 90. minutě neuznaný regulérní gól.



Sestavy


TJ Slavoj Srubec
D. Koprna [-] - D. Klíma [-] , F. Šálek [-] , J. Leština [-] , K. Kubíček [-] , R. Leština [-] , P. Kalina [-] , R. Janoušek [-] , M. Hurný [-] , J. Hekrdla [-] , J. Hanousek [-]

SK Rudolfov B
D. Keřka [-] - M. Wolf [-] , M. Šefl [-] , F. Peiger [-] , J. Machovec [-] , J. Justin [-] , J. Osmani [-] , V. Dvořák [-] , P. Irmiš [-] , P. Kryeziu [-] , J. Tušl [-]

ŽK: 14. J. Leština , 49. T. Zimmel - 51. J. Tušl , 81. V. Vejvar .
Hráči zápasu: R. Janoušek , P. Kalina .
Místo: Srubec. Počet diváků: 135. Rozhodčí: Knotek Václav - TŮMA Jiří (N), DVOŘÁK Josef (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Petr Kubát

Expert: Milan PLACHTA
Tip experta: remíza

I v tomhle zápase vidím oba dva manšafty jako vyrovnané týmy, takže mi nezbývá nic jiného než dát opět remízu.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích