1:0
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

06.10.2019 15:00

10.kolo, Moravskoslezský | 1.A třída sk. A, 2019-2020


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Bolatice těsně porazily Jakubčovice


Branky


16

Rozhodující trefu daly Bolatice už ve dvacáté minutě. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Nedělní duel mezi Bolaticemi a Jakubčovicemi nad Odrou přinesl velice zajímavou podívanou. Úvod zápasu obstarala nebezpečná hlavička domácího dlouhána Kotíka a nepřesný pokus jeho týmového kolegy Bočka. Hosté kontrovali pohotovou ranou Chovance, který rozkymácel břevno. Nejdůležitější moment nastal ve 20. minutě. Po nedovoleném zákroku na Šamárka se Sebrala postavil ke standardce, gólman Buček sice balon vyškrábl na horní tyčku, ale na dorážku Balarina už byl krátký – 1:0. Bolatice viditelně ožily, jenže pokusy Ballarina anebo jeho skorojmenovce Balarina se nevešly do jakubčovické kasy. Po přestávce převzali otěže zápasu hosté. Domácí si pořádně oddechli především po hlavičce Chovance, který přeskočil Balarina a zacinkal míčem o tyčku. Chovanec společně s hostujícím kapitánem Schreierem nadále tropili na podmáčeném trávníku neplechu, ale velezkušený brankář Kramář doslova čaroval. Bolatice zaujaly především razantním volejem Šamárka a nepříjemnými hlavičkami Šamárka se Šulou. V 70. minutě se řítil sám na Kramáře ostřílený Schreier, jenže při zakončení opět zklamal. V hektickém závěru ještě Kramář vychytal Molnára s Vavrošem a za domácí fotbalisty nepojistil vedení Ballarin.



Ohlasy k zápasu


FK Bolatice
Jiří Šula, trenér Bolatic: „Získali jsme velice cenné body, protože po přestávce nás několikrát podržel brankář Kramář. Zatímco v prvním poločase jsme si vytvořili spoustu šancí, ve druhé půli nás Jakubčovice přimáčkly, takže jsme se štěstím udrželi těsné vedení. Jinak fanoušci museli být spokojení, protože se hrál velmi kvalitní zápas. Remíza by asi byla spravedlivější, ale na to už se historie ptát nebude.“

TJ Tatran Jakubčovice
David Molnár - hrající trenér: První poločas byl vyrovnaný, možná jsme měli o šanci více, ale domácí měli nebezpečné standardní situace a z jedné dali gól. Druhý poločas jsme měli drtivou převahu a minimálně pět vyložených šancí, které už asi dlouho mít nebudeme. Hrálo se na těžkém terénu ale po herní stránce a nasazení není co vytknout. Fotbal se ale hraje na góly, a když z takových šancí nic neproměníme tak nemůžeme myslet na bodový zisk.



Sestavy


FK Bolatice
T. Kramář [-] - P. Boček [-] , J. Šamárek [-] , J. Šula [-] , T. Balarin [-] , M. Sebrala [-] (92. R. Hartoš [-] ) , J. Gaida [-] , P. Langer [-] , M. Ballarin [-] (94. P. Řehánek [-] ) , D. Kotík [-] , J. Slivka [-] (88. D. Sikora [-] )

TJ Tatran Jakubčovice
Z. Buček [-] - J. Schreier [-] , R. Šaran [-] (80. D. Staff [-] ) , J. Konrád [-] , T. Murin [-] , D. Chovanec [-] , D. Vavroš [-] , D. Molnár [-] , O. Malina [-] , Z. Sommer [-] , L. Chalupa [-] (64. J. Petr [-] )

ŽK: 51. P. Langer - 15. T. Murin , 75. J. Petr , 86. D. Vavroš , 86. J. Schreier .
Počet diváků: 120. Rozhodčí: PODRACKÝ Pavel - DUDA Radim, POLEDNÍK Radek.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tomáš Holata

Expert: Michal Gavenda
Tip experta: výhra domácích

Jakubčovice to umí pouze na vlastním stadionu. V Bolaticích se jim jejich domácí taktika trochu vrátí, takže zkušené Bolatice vyhrají. Tip 1

Tip: remíza

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů