Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

28.09.2019 15:30

9.kolo, Moravskoslezský | 1.A třída sk. A, 2019-2020


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Jakubčovice rozhodly v první půli


Branky


20

Jakubčovice vedly po poločasu o pět branek. Vřesina ve druhé části jen snížila.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V sobotu se střetl jediný tým z novojičínská v této soutěži Jakubčovice s týmem z Vřesiny. V prvním poločase bylo na trávníku jen jedno mužstvo, a to mužstvo z Jakubčovic. Vřesina byla absolutně tragická. Hned v šesté minutě vyrobila hostující družina chybu v rozehrávce, a nezvládla následný ofsajde systém, který bezezbytku využil domácí Šaran, který nedal vřesinskému brankáři Matulovi vůbec žádnou šanci - 1:0. O pět minut později napřáhl k prudké střele Schreier a na přední tyči zaskočil gólmana Matulu, který podruhé musel vytahovat míč ze sítě - 2:0. I nadále hrály Jakubčovice s velkou chutí a Vřesina se měla, co otáčet, aby odvracela jejich útoky. V 18. minutě ale už byla vřesinská defenziva krátka na akci, po které vsítil třetí branku domácích Chovanec - 3:0. Další gólové údery se Jakubčovice schovaly až na samotný závěr prvního poločasu. Ve 36. minutě nestačil brankář Matula na střelu Konráda, který se tak zapsal do listiny střelců - 4:0. O tři minuty později navíc přidal pátou branku agilní Chovanec - 5:0.  Kdo čekal, že ve druhé půli bude pokračovat brankostroj domácích, tak se mýli. Vřesina se zlepšila ve všech směrech a vyrovnala hru. Dokonce se jí podařila korekce výsledku, když se šest minut před koncem zápasu prosadil Hloušek a stanovil konečný výsledek utkání - 5:1.



Ohlasy k zápasu


TJ Tatran Jakubčovice
David Molnár - hrající trenér: První poločas byl konečně výsledkem obrazu hry, kde není hráčům co vytknout, bylo tam vše co jsme si řekli. Druhý poločas jsme chtěli pokračovat ve stejné hře ale musím říct že Vřesina vůbec nerezignovala a hrál se vyrovnaný zápas. Celkově spokojenost s tímto zápasem.

FC Vřesina
Petr Dombrovský - trenér Vřesiny: Absolutně jsme to nezvládli. První poločas byl tragický. Brzy jsme prohrávali 2:0 a bylo po zápase. Ve druhém poločase se nám aspoň povedla korekce, ale jinak je výsledek zcela spravedlivý a zasloužený.



Sestavy


TJ Tatran Jakubčovice
Z. Buček [-] - J. Schreier [-] (81. J. Petr [-] ) , R. Šaran [-] (65. A. Pavelka [-] ) , J. Konrád [-] (70. V. Náhlík [-] ) , T. Murin [-] (10. D. Staff [-] ) , D. Chovanec [-] , D. Vavroš [-] , D. Molnár [-] , O. Malina [-] , Z. Sommer [-] , L. Chalupa [-]

FC Vřesina
T. Matula [-] - M. Majkut [-] (69. J. Strohalm [-] ) , P. Janita [-] (24. L. Uhlík [-] ) , J. Hájek [-] (46. A. Hloušek [-] ) , A. Hruzík [-] , J. Chobot [-] (33. J. Novák [-] ) , T. Hruzík [-] , A. Hruzík [-] , M. Jaroš [-] , D. Kroupa [-] , P. Hruzík [-]

ŽK: 62. O. Malina - 7. P. Janita , 20. D. Kroupa , 52. T. Hruzík .
Počet diváků: 235. Rozhodčí: DEDEK Vojtěch - KOLEČKÁŘ Antonín, SCHNEIDER Pavel.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

27. 9. 2019 11:09
Typ jednička

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tomáš Holata

Expert: Jiří Barcal
Tip experta: výhra domácích

Podle mého názoru půjde o vyrovnaný zápas, ale Jakubčovice doma body neztrácejí, takže zvítězí. Tip 1

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích