T. Wilk 44.
T. Wilk 57. (p.)
T. Tůma 78.
T. Tůma 82.
4:0
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

11.08.2019 17:00

2.kolo, Moravskoslezský | 1.A třída sk. A, 2019-2020


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Ostravské derby jasně pro Vřesinu


Branky


44. T. Wilk , 57. T. Wilk (p.) , 78. T. Tůma , 82. T. Tůma
20

Vřesina se po opatrném poločase na jeho konci ujala vedení. Druhý poločas už byl jasně v její režii a dalšími třemi góly stanovila jasný výsledek a první tři body pro svůj tým v této sezóně.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V ostravském derby změřily síly dva ostravské celky této soutěže. Domácí Vřesina přivítala Starou Bělou, která ještě v minulém soutěžním ročníku hrála krajský přebor a do Vřesina zamířila s úplně novým týmem, kdy z loňské sestavy jí zůstali pouze dva hráči. V prvním dějství byla vidět na obou týmech nervozita a bylo znát, že se jedná o letošní první soutěžní zápas. Takže zajímavých akcí bylo poskrovnu. Teprve v závěru poločasu se začali dít zajímavé akce, jejimž vyústěním byla vedoucí branka domácí družiny, když střelecky agilní Wilk napřáhl a křižnou střelou rozvlnil síť hostující branky - 1:0. Ve druhé části už existovalo na hřišti pouze jedno družstvo a to družstvo z Vřesiny, které mohlo vyhrát i vyšším rozdílem, ale jejich největší slabinou bylo proměňování vyložených šancí. Hosté nebyli schopni si dvakrát třikrát přesně přihrát a jejich standardní situace byly hrozné. Druhou braku vsítila domácí družina z pokutového kopu v 57. minutě Wilkem, který nedl brankáři žádnou šanci - 2:0. V závěru ještě vyšlo domácí ekipě střídání. Na hřiště vtrhl jak uragán Tůma, který v 78 minutě nejdříve navýšil na 3:0 a o čtyři minuty později uzavřel konečný účet zápasu na 4:0. V závěrečné desetiminutovce se již nic podstatného nestálo.  



Ohlasy k zápasu


FC Vřesina
Petr Dombrovský - trenér: Myslím, že výsledek hovoří za vše. Mohlo to být i víc, ale opět jsme zahazovali své šance, což je naše neustálá bolest. Po úvodním oťukávání se nám na konci poločasu podařilo křižnou střelou otevřít skóre zápasu. Ve druhé části jsme chtěli co nejdéle udržet nulu, protože jsme počítali s náporem hostů. Naopak jsme to byli my, kdo dal branku a pak hned třetí. Pak už bylo po zápase a my jsme v v poklidu dovedli do vítězného konce. Povedlo se nám i střídání, když Tůma dal dvě branky, které nás uklidnili.

FK Stará Bělá
Petr Sviták - vedoucí týmu: Katastrofa. Před zápase nám onemocněli tři hráči, hráli jsme se čtyřmi dorostenci. Až do konce poločasu, ale to nebylo až tak špatné. Pak jsme dostali branku a druhý poločas už byla hrůza. Nedokázali jsme si kloudně přihrát, standardky nám vůbec nevycházeli. Z loňska nám zůstali pouze dva kluci. Naše ambice je zapracovat dorostence a hrát pohledný fotbal.



Sestavy


FC Vřesina
T. Matula [-] - M. Majkut [-] (64. T. Tůma [-] ) , T. Wilk [-] (78. M. Richtár [-] ) , J. Novák [-] , A. Hruzík [-] , L. Uhlík [-] (83. J. Strohalm [-] ) , J. Chobot [-] , T. Hruzík [-] , A. Hruzík [-] , M. Jaroš [-] , P. Hruzík [-]

FK Stará Bělá
M. Pitřík [-] - D. Pešek [-] , A. Akritidis [-] (46. M. Machatý [-] ) - M. Rusinko [-] , J. Sáblík [-] , P. Firášek [-] , O. Kunz [-] , A. Akritidis [-] (67. J. Hradil [-] ) , J. Vidiševský [-] (46. M. Ptáček [-] ) - D. Kožík [-] - F. Holotík [-] (36. D. Duda [-] )

ŽK: 35. J. Chobot , 38. T. Wilk , 52. T. Hruzík - 38. J. Sáblík , 52. P. Firášek , 72. M. Rusinko .
Počet diváků: 250. Rozhodčí: JURČEK Ondřej - TOMAI Martin, DVOŘÁK Martin.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tomáš Holata

Expert: Miroslav Mička
Tip experta: remíza

Tady popravdě nevím, co tipnout. Stará Bělá sice spadla z krajského přeboru, ale co si pamatuju zápas s nimi ještě za Oldřišov, tak to byl jasně nejhorší tým soutěže. Ve Vřesině se navíc vždycky hraje špatně, když proti vám hrajou všechny možné síly. Vychází mi z toho remíza. Tip 0

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

1. 8. 2019 22:18
remíza

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra domácích