0:5
(0:2)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

02.11.2019 14:00

13.kolo, Jihočeský | Krajský přebor , 2019-2020


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Hosté potvrdili svou dominanci v KP a s chutí si zastříleli


Branky


34. L. Dudek , 39. D. Lafata , 51. J. Toth , 63. J. Toth , 66. M. Grobár
21

Zlepšené výkony domácích z posledních kol mohly dávat Rudolfovským určitou naději na solidní výsledek. Nicméně narazili na soupeře, který jim nedal čuchnout a zatížil jejich brankové konto neoblíbeným „bůrem“.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté ovládli závěr první půle a nasměrovali svůj tým k vítězství

Úvod zápasu přinesl opatrný fotbal. Domácí si byli vědomi ofenzivní síly soupeře a hosté čekali, s čím vyrukuje jejich soupeř. Poprvé se v 6. minutě zapotil hostující brankář, když svou nepovedenou rozehrávkou namazal Sládkovi. Ale ten příliš váhal a Matoušek včasným zásahem jeho šanci překazil. Postupně se začali osmělovat i hosté, kteří svým celoplošným pojetím hry narušovali akce domácích již v samém zárodku. V 8. minutě měli hosté první gólovku, když šel Pecka prakticky sám na brankáře, ale s ním obstřelil i branku. Domácí se dostávali na dostřel hostující branky díky nedůrazu obránců Olešníka, ale vyloženější šanci si nevypracovali. Hra poté upadla do průměru a dlouhé minuty se na hřišti prakticky nic nedělo, až do 25. minuty, kdy hosté spálil svou další tutovku. Toth zatáhl míč a předložil ho na penaltu nabíhajícímu Lafatovi. Ten z první sice zařízení trefil, ale jeho ránu znamenitým zákrokem vyrazil Teringl a z dorážky posléze minul Šíma. Hosty ale zahozené šance mrzet nemusely, ve 34. minutě už dokázali udeřit. Dudek táhl útok po pravé straně, domácí obránci si ho moc nevšímali, a tak zkusil své štěstí nenápadnou střelou z rohu velkého vápna a k překvapení všech skončil míč v síti - 0:1. A o pár minut bylo pro domácí ještě hůře, když ve 39. minutě Lafata napravil své předchozí zaváhání a nekompromisní dorážkou ukončil závar v domácí šestnáctce - 0:2. V závěru půle přišpendlili hosté domácí k jejich brance, ale žádnou další branku již nepřidali.

Domácí se čestného úspěchu nedočkali, hosté rozhodli brzo po přestávce

Před domácími hráči ležel takřka nadlidský úkol – pokusit se proti favoritovi soutěže alespoň smazat dvoubrankové manko. Do druhé půli vstoupili odhodlaně, ale hosté pozorně bránili a nedovolili Rudolfovským dostat se do šance. Sami pak z brejku v 51. minutě udeřili a rozhodli tím o osudu zápasu. Toth dostal přihrávku na penaltu a zkušeně přehodil vyběhnuvšího Teringela - 0:3. Domácí se pokoušeli alespoň o čestný úspěch, ale proti dobře organizované obraně hostů se těžko prosazovali. Naopak poskytovali hostujícím hráčům dostatek prostoru pro smrtící kontry. Po jednom takovém průniku se podruhé v zápase v 63. minutě trefil Toth, placírkou rozvlnil domácí síť počtvrté - 0:4. Domácí by se již nejraději viděli v šatně, ale ještě je čekala půlhodina zápasu. Jejich zmar dovršil o pár minut později Grobár, který v 66. minutě hlavou pohodlně skóroval do poloprázdné branky - 0:5. Zápas se pak již dohrával jen z povinnosti. Domácí měli možnost alespoň kosmeticky upravit skóre, ale to sám před brankářem v 77. minutě odmítnul střídající Keřka. Hosté své další šance již nevyužili, i když jednou rozezvučeli brankovou konstrukci a z Rudolfova si po zásluze odvezli všechny body.



Ohlasy k zápasu


SK Rudolfov
Jiří Nárovec, trenér: Zápas s lídrem soutěže se nám vůbec nepovedl, bohužel jsme v něm nedokázali navázat na zodpovědný, koncentrovaný a bojovný výkon z Oseku. Olešník byl jednoznačně lepší a vyhrál naprosto zaslouženě.

FK Olešník
Roman Chlumecký, trenér: Věděli jsme , že nás čeká nepříjemný soupeř na menším hřišti. Tomu jsme přizpůsobili i rozestavení . Prvních 20 minut jsme byly aktivnější a neproměnil jsme 3 velké šance . Pak se hra vyrovnala, ale my jsme do půle i tak vstřelili dvě branky Dudkem a Lafatou. Na začátku druhé půlky jsme dali branku Tothem na 3:0, a to si myslím definitivně rozhodlo. Poté jsme prostřídali a vsítili další 2 góly ... Jsem spokojený s předvedenou hrou v pohybu s pěknýma akcemi a nulou vzadu.



Sestavy


SK Rudolfov
T. Teringl [-] - Š. Prokeš [-] , J. Novotný [-] , O. Hajný [-] - - M. Sládek [-] - J. Šindelář [-] , J. Hrbáč [-] (82. V. Vejvar [-] ) , R. Pouzar [-] , F. Peiger [-] (68. D. Keřka [-] ) , M. Pexa [-] , J. Kovačič [-]

FK Olešník
F. Matoušek [-] - M. Studnička [-] (70. M. Šálený [-] ) , D. Lafata [-] , J. Kalášek [-] , D. Heller [-] , L. Dudek [-] , D. Tomášek [-] , M. Nýdl [-] (62. M. Grobár [-] ) , J. Toth [-] (87. J. Studnička [-] ) , M. Šíma [-] , T. Pecka [-] (62. S. Rožboud [-] )

ŽK: 44. M. Nýdl .
Hráči zápasu: J. Šindelář - D. Tomášek , J. Toth .
Počet diváků: 160. Rozhodčí: Lovětínský Daniel - HAVLÍK Martin, VICAN Miroslav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     31. 10. 2019 22:35

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     31. 10. 2019 09:56

Tip: remíza

Automatický komentář z expert tipu     30. 10. 2019 11:21

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     29. 10. 2019 17:06

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     29. 10. 2019 17:04

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     29. 10. 2019 16:52

Tip: remíza

Automatický komentář z expert tipu     29. 10. 2019 13:55

Tip: výhra hostů