Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

17.08.2019 10:30

2.kolo, Divize A, 2019-2020


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Soběslav si připsala druhé vítězství, Jindřichův Hradec opět padl


Branky


27

První kolo nabídlo rozdílné výsledky obou celků. Jindřichův Hradec venku prohrál, naopak Soběslav na domácí půdě nedala Sedlčanům šanci. Nyní si to jihočeské kluby rozdaly mezi sebou. Výsledkem byla jednoznačná výhra hostí, kteří využili špatné defenzivní činnosti svého soupeře a každou chybu potrestali.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Slušný náskok hostí

Soběslav do zápasu vlétla jako vítr, když si po pár minutách připsala několik rohových kopů a také gólových šancí, ale domácí obrana v čele s brankářem Cettlem odolávala. Cettl si připsal hned dva povedené zákroky, díky kterým trval bezbrankový stav. Jindřichův Hradec zahrozil střelou Janáka, kterou zastavila tyč.

 

Soběslav se přeci jen nakonec dočkala, když se po dlouhém autu Žaldy trefil hlavou Vaněk - 0:1. O deset minut později bylo vedení hostí navýšeno. Žaldu nahradil Mazouch, který po chvilce na hřišti hned skóroval - 0:2. Poločas ukončil v poslední minutě rohový kop, po kterém se trefil Hromada a domácím se do kabiny vůbec nechtělo - 0:3.

Domácí se nadechli rychlou brankou

Pokud chtěli domácí se zápasem něco udělat, museli přidat. Směrem vpřed to nebylo špatné, dozadu to bylo horší. Malou naději vystřelil ve 49. minutě Janák, kterého našel po brejkovém tažení zprava stříleným centrem na zadní tyči Toman - 1:3. Jindřichův Hradec tato branka nakopla, a tak byl nebezpečnější. Přišla i dobrá šance, ale ta nebyla využita. Nedáš, dostaneš. Odražený míč po standardce našel Kutnera a ten dělovkou mířil přesně - 1:4.

 

Soběslav si vedení hlídala a udeřila znovu. Varačka se po samostatné akci dostal k zakončení, míč propadl pod domácím brankářem ke Dvořákovi a ten byl posledním, kdo se zapsal na listinu střelců - 1:5. Stejně jako v případě Mazoucha mu na gól stačila malá chvíle. Zbytek zápasu se jen dohrával a nepřinesl nic zajímavého. Soběslav své vedení držela a soupeř se k další změně skóre neměl.



Ohlasy k zápasu


FK Jindřichův Hradec 1910
Marek Černoch, trenér: Se zápasem nejsem vůbec spokojený. Propadli jsme v defenzivní činnosti, což rozhodlo. Skvěle hrající Soběslav toho využila a zaslouženě zvítězila. Vzadu to od nás bylo hodně špatné, směrem vpřed to ale špatné nebylo, zejména Toman dělal soupeři problémy. Na začátku zápasu jsme přežili obrovskou šanci soupeře, poté jsme nastřelili tyč. Soběslav měla sérii snad šesti rohů, kterou ustojíme a pak hloupě propadneme a z autového vhazování dostaneme gól. Vůbec inkasujeme zbytečné góly, což nás sráží.

FK Spartak Soběslav
Michal Lemberka, vedoucí týmu: Zápas začal jasně v naší režii, kdy jsme měli již ve druhé minutě třetí roh a do desáté minuty domácí brankář chytil dvě gólové střely. Trpělivě jsme se stále tlačili dopředu a byli jsme odměněni gólem po dlouhém autu Žaldy. Ten pro bolest zad střídal za Mazoucha, kterému stačilo ke gólu na hřišti jen pár minut. První poločas skončil naším rohem a třetím gólem do sítě Hradce. Vlažné starty druhých poločasů jsou naší specialitou, a tak Hradec snížil. Domácí zlepšili mezihru a byli nebezpečnější než v prvním poločase. Mohli dokonce snížit na rozdíl jediného gólu. Hned v zápětí jsme měli standardku nedaleko rohového praporku, míč se odrazil ke Kutnerovi, a ten bombou prostřelil chumel hráčů a nechytatelně zvýšil vedení. Po samostatné akci Varačky se dostal míč k Dvořákovi, který byl na hřišti jen pár vteřin a v jednoduché situaci uzavřel skóre zápasu. Posledních dvacet minut již nemělo kvalitu divizní soutěže a spíše se jen dohrávalo.



Sestavy


FK Jindřichův Hradec 1910
T. Cettl [-] - O. Blažek [-] , M. Janák [-] , M. Toman [-] , L. Králíček [-] , D. Tuček [-] (74. P. Krejník [-] ) , V. Cajz [-] (86. . Duarte [-] ) , B. Abderrabi [-] , F. Votava [-] , J. Chyška [-] (67. J. Kubín [-] ) , T. Jindra [-]

FK Spartak Soběslav
M. Kuník [-] (67. M. Nývlt [-] ) - V. Zeman [-] , V. Bouška [-] (79. D. Suda [-] ) , J. Suchan [-] , J. Boháč [-] - V. Žalda [-] (31. T. Mazouch [-] ) , A. Kutner [-] (60. M. Dvořák [-] ) , P. Bouchal [-] , F. Vaněk [-] , M. Hromada [-] (46. L. Podráský [-] ) - M. Varačka [-]

ŽK: 50. F. Votava - 86. F. Vaněk .
Hráči zápasu: M. Toman - A. Kutner , V. Zeman .
Počet diváků: 150. Rozhodčí: Šálková Helena - KASTL Jan, MATYŠ Jakub.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: remíza

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Fanoušek, Funkcionář, Trenér, Asistent trenéra, Zdravotník, Sponzor - SK Klatovy 1898 | Plzeňský | Klatovy

Tip: remíza

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu - TJ Sparta Lužná | Středočeský | Rakovník

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů