Peč si snadno poradila s Novosedly, nastřílela jí osm branek


Branky


23

Domácí přivítali ve 14. kole OP trápící se Novosedly a roli favorita zvládli na výbornou. Už po prvním poločase vedli 5:0 a ve druhé půli navíc přidali ještě tři branky. Trápící se Novosedly tak z Peče odcestovali s porážkou 8:1. Pečský kanonýr Jiří Novák vstřelil čtyři branky svého týmu.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.


Ohlasy k zápasu



SK Novosedly n. Než
Václav Kroupa (vedoucí mužstva): Bohužel začátek sezóny nás nezastihl v nejlepší pohodě. Pokračovali jsme v nepřesvědčivých výkonech ze zimního turnaje. Bohužel nám přestala fungovat obrana, která patřila na podzim mezi nejlepší. Po zranění se vrátil stoper Kroupa, ale obnovil si zase zranění a společně s Nohavou, který musel střídat v průběhu zápasu nám budou chybět za týden v klíčovém zápasu s Plavskem Nějak se nám lepí smůla na paty. Do zápasu jsme vstoupili nebojácně, ale po dlouhém nákopu za naši obranu přišel už v 2. minutě gol. Náš ofsajd system moc nefungoval a v 10. minutě to bylo už 3:0. Pak mohl po rohu snížit Voldřich, ale jeho hlavička šla těsně nad. O několik minut později měl velkou příležitost Vohák, ale jeho pěknou střelu stačil brankář vytěsnit na roh. Bohužel do poločasu nám soupeř stačil ještě vstřelit dvě branky a bylo po zápase. Ve druhém poločase ještě náš brankář chytil tři vyložené šance. Jinak mohl být výsledek dvojciferný. V závěru zápasu se nám podařilo alespoň vstřelit Radkem Kubo jeden gol. Pochvalu v našem mužstvu zaslouží Vohák, který i za hodně nepříznivého výsledku stále povzbuzuje hráče a stále se snaží hrát fotbal. Teď nás čekají dva důležité zápasy s mužstvy pod námi. Začíná boj o záchranu. Bohužel ne všichni hráči si uvědomují, že bez tréninku se okresní přebor hrát nedá.



Sestavy


FC Peč
J. Tomeček [-] - M. Trojan [-] , L. Popjak [-] - J. Novák [-] - D. Lovětinský [-] (62. M. Novák [-] ) , R. Pátek [-] , J. Novák [-] , V. Tesař [-] (82. L. Musil [-] ) , L. Tomšů [-] , J. Zamazal [-] , V. Tesař [-] (69. P. Borza [-] )

SK Novosedly n. Než
M. Malý [-] - T. Nohava [-] (68. V. Štěrba [-] ) , D. Šmíd [-] , D. Kroupa [-] , P. Šafránek [-] - M. Hladílek [-] , L. Voldřich [-] (82. P. Fryš [-] ) , E. Vohák [-] , M. Mihárik [-] (62. P. Zeman [-] ) - J. Kypta [-] , R. Kubo [-]

ŽK: 76. J. Zamazal .
Hráči zápasu: J. Tomeček , J. Novák .
Počet diváků: 80. Rozhodčí: Devera Radek - JANÁK Pavel, JANÁK Pavel.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
27. 3. 2019 10:07
Administrátor klubu, Předseda klubu, Zpravodaj - SK Novosedly nad Nežárkou | Jihočeský | Jindřichův Hradec
Hodnocení zápasu
Administrátor klubu, Předseda klubu, Zpravodaj - SK Novosedly nad Nežárkou | Jihočeský | Jindřichův Hradec

Tip: výhra domácích

Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu, Vedení klubu, Zpravodaj - TJ Sokol Halámky/Hranice | Jihočeský | Jindřichův Hradec

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Jan Valenta

Expert: Patrik Lexa
Tip experta: výhra domácích

Nepředpokládám atraktivní utkání vzhledem k hřišti jaké je v Peči. Netuším v jakém stavu bude po zimě, ale předpokládám, že nic moc. Domácí jsou zvyklí hrát na takovém hřišti a zvítězí.

Tip: výhra domácích

Hráč, Funkcionář, Fotograf - TJ Kunžak | Jihočeský | Jindřichův Hradec

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích