5:2
(1:0)
56. M. Furár (p.)
68. M. Furár (p.)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

09.06.2019 17:00

25.kolo, Plzeňský | Plzeň - Město | Okresní přebor , 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Béčko Lhoty si vyšláplo na třetí Hradiště


Branky


19. M. Křížek , 60. J. Langer , 78. L. Novák , 88. J. Langer , 90. M. Drapák - 56. M. Furár (p.) , 68. M. Furár (p.)
12

Výbornou jarní formu potvrdilo béčko Lhoty i proti třetímu Hradišti. V zajímavém zápase zvítězilo 5:2. Domácí utkání rozhodli třemi góly v jeho závěru.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Úvodní tlak Lhoty zužitkoval Křížek

Po dlouhé době nebylo Hradiště podle tipujících favoritem zápasu. Lhota hraje na jaře opravdu výtečně a její výsledky ji dostaly z tragické pozice po podzimu do klidného středu tabulky a je v reálném boji o šestou pozici. Lhota začala skutečně lépe a měla v začátku zápasu více ze hry. Pytlík hlavičkoval po rohu ven z vápna, Martin Beránek si dovolil na malém vápně proti soupeři i kličku. Další roh odvracel Furár. Bohužel kolmici na Křížka v 19. ninutě střed obrany nezachytil, stejně tak náběh hráče jako takového a zkušený plejer otevřel s přehledem skóre - 1:0. Další šanci měli domácí ve 23. minutě, když po rohu hlavičkoval opět Křížek těsně vedle Fryšovy brány. Zhruba po půlhodině hosté vyrovnali hru v poli a naopak trošku přitlačili. Byl z toho sice jen Beránkův přetažený centr, na který nikdo nenaběhl, ale první vlaštovka tu byla. Valeček si při jednom z odkopů natáhl něco v koleni, Patrik Kočí taky hlásil ma lavičku potíže. Proto šli okamžitě do hry Šperl a Drahoňovský. Další šanci ale měli domácí. Langer ale v dobré pozici branku netrefil. Ještě ve 40. minutě zkusil sudího Lukáš Böhm, ale ten mu pád ve vápně nespolknul a hra šla správně dál. Naopak v úplném závěru mohl srovnat nejdříve Tom Beránek, ale netrefil bránu. Stejně se vedlo i Šperlovi o chvilu později, který sám před Šoltysem podlal placírem balon těsně vedle tyče domácí brány.

Hosté dvakrát srovnávali z penalt, závěr ale patřil Lhotě

Od počátku druhého poločasu byli o kousíček lepší hosté. Krliš ještě pálil slabě, ale po Ruckého centru byl ve vápně faulován Mára Drahoňovský a sudí ve spolupráci s lajnovým nezaváhal - penalta. Balon si vzal Furár a nedal Šoltysovi žádnou šanci - 1:1. Dále měli víc ze hry hosté, ale po Němečkově jubilejním desátém žlutém faulu kopali domící trestňák. Centr sice hosté odvrátili, ale rána Langera zpoza vápna skončila přesně u tyče Fryšovy brány - 2:1. Z dalšího tlaku vytěžil po deseti minutách hry Krliš při samostatné akci další faul ve vápně a Furár prokázal pevné nervy. Druhá proměněná penalta znamenala srovnání na 2:2. Lhota pak odvrátila jak Beránkův roh, tak Němečkovu ránu k tyči, kterou Šoltys pěkně vyškrábnul na roh. Fryš na druhé straně kryl centr z trestného kopu. Na plovoucí ránu Nováka ale v 78. minutě nestačil - 3:2. Hosté se ještě pokusili o zvrat, ale ani Pytlík ani Furár ve svých možnostech neuspěli. Domácí tak trestali z protiútoků. Po odkopu se hnali do brejku a akci středem dotáhnul do konce Langer - 4:2. Již v nastavení se dostali domácí do dalšího brejku, který po tvrdém souboji s Fryšem dotáhnul do dalšího gólu střídající Drapák - 5:2. I díky možná spornému souboji, který zaváněl šlapákem útočícího hráče, nastalala poté nepřehledná situace, která vedla ke zcela zbytečné červené kartě na každé straně.



Ohlasy k zápasu



TJ Sokol Plzeň - Hradiště
Tomáš Květoň (asistent trenéra): Zápas to byl velice dobrý a z obou stran bylo vidět pěkné akce, dobré souboje a pěkné zákroky. Jen škoda toho konce. Domácí zvítězili zaslouženě a je správné jim pogratulovat. Vzhledem k průběhu zápasu sice vyhráli z našeho pohledu zbytečně vysoko, ale zejména lavičce patří dík za rozumné a férové vedení zápasu. Je vidět, že oproti podzimu je to úplně jiný mančaft v tom nejlepším smyslu slova. My za týden proti Dýšiné musíme podat určitě lepší výkon. Dokopnou si je potřeba řádně užít a užívat si po výhře je rozhodně lepší, než po prohraném zápase.



Sestavy


TJ Sokol Lhota B
M. Šoltys [-] - Z. Paul [-] (73. M. Drapák [-] ) , J. Langer [-] , L. Novák [-] , J. Brož [-] (58. V. Sulek [-] ) , L. Böhm [-] , M. Křížek [-] , M. Bečaver [-] , J. Švík [-] , F. Rohrer [-] , M. Varga [-]

TJ Sokol Plzeň - Hradiště
R. Fryš [-] - P. Kočí [-] (32. F. Šperl [-] ) , J. Němeček ml. [-] , M. Valeček [-] (32. M. Drahoňovský [-] ) , V. Krliš [-] , M. Furár [-] , J. Rucký [-] (67. K. Dendis [-] ) , O. Pytlík [-] , T. Beránek [-] , M. Beránek [-] , J. Ženíšek [-]

ŽK: 41. M. Varga , 69. L. Böhm - 59. J. Němeček ml. , 80. K. Dendis , 86. T. Beránek . ČK: 90. F. Rohrer - 90. V. Krliš .
Hráči zápasu: J. Langer - M. Furár .
Počet diváků: 20. Rozhodčí: ŠMAUS Petr - MYTISKA Leoš, ADÁMEK Filip.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Hráč, Funkcionář, Asistent trenéra, Vedení klubu, Administrátor klubu - TJ Plzeň-Litice | Plzeňský | Plzeň - Město

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip experta: výhra domácích

Trenér řekl, že chce 3 body. Takže domácí.

Tip: výhra hostů