Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

01.06.2019 17:00

24.kolo, Plzeňský | Plzeň - Město | Okresní přebor , 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Union doma dostal pět gólů od béčka Lhoty


Branky


11

Čtvrtý Union doma poměrně překvapivě podlehl 2:5 béčku Lhoty a prakticky tak ztratil naději na umístění na stupních vítězů. Šance na bronz už spadají spíše jen do oblasti teorie. Lhota tak jen potvrdila výtečnou formu ze druhé poloviny jarní části.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Lhota šla do šaten s dvougólovým náskokem

Na hřišti Unionu se potkaly dva celky, které hrají na jaře velmi dobře. Pohled na tabulku favorizoval, domácí, ale hned ve 2. minutě hosté zahrávali roh a nestřežený Martin Bečaver otevřel skóre. Výtečný začátek Lhoty pak ještě podtrhl Jakub Langer, který zvýšil na 0:2. I domácí měli své příležitosti, ale dlouho se v koncovce trápili. Až ve 35. minutě přišlo snížení, když Kutný našel po pěkné individuální akci ve vápně Karla Knafa a ten se nemýlil. Ve 43. minutě však vrátil hostům dvougólový náskok Jiří Brož - 1:3.

Hájovský rychle snížil, Lhota v závěru pečetila skóre z brejků

Hned na začátku druhého dějství hosté neproměnili velkou příležitost a hned z protiútoku hráči Unionu trestali. Pavel Šimana našel přetaženým centrem Tomáše Hájovského a exligista ve službách domácích nedal ranou z voleje brankáři Šoltysovi sebemenší šanci zasáhnout. Hra pokračovala i nadále zajímavě, když se do šancí dostávaly oba týmy. Unionu se však vyrovnat nedařilo a při akcích Lhoty se zas několikrát blýsknul brankář Horn. V samotném závěru už domácí hru úplně otevřeli a hosté jim za to z rychlých protiútoků vstřelili dva góly do prázdné brány. Nejprve se trefil střídající Martin Šindelka a na konečných 2:5 pečetil Shamil Litaev.



Ohlasy k zápasu


TJ Union Plzeň
Petr Starý (vedoucí mužstva): Hrál se celkem vyrovnaný zápas, rozdíl byl v tom, že hosté proměňovali své šance. Lepší výsledek jsme neuhráli asi i proto, že jsme, na rozdíl od soupeře, nemohli moc střídat a neměli kým oživit hru. V závěru jsme riskovali, což nevyšlo. Prohráli jsme zaslouženě.




Sestavy


TJ Union Plzeň
M. Horn [-] - T. Rojík [-] , T. Hájovský [-] , A. Sýkora [-] (71. P. Starý [-] ) , P. Šimana [-] - P. Kutný [-] , K. Knaf [-] , M. Hořánek [-] , A. Hořánek [-] - K. Kotrč [-] , O. Jakoubek [-] (11. F. Linhart [-] ) -

TJ Sokol Lhota B
M. Šoltys [-] - L. Novák [-] , J. Brož [-] (46. Z. Paul [-] ) , J. Langer [-] , S. Litaev [-] , L. Böhm [-] (46. P. Kalabza [-] ) , R. Flachs [-] , M. Bečaver [-] (61. M. Šindelka [-] ) , M. Varga [-] , J. Švík [-] , F. Rohrer [-] (63. V. Sulek [-] )

ŽK: 44. S. Litaev , 66. R. Flachs .
Hráči zápasu: M. Horn - M. Bečaver .
Počet diváků: 45. Rozhodčí: Schingler Milan - OPALECKÝ Jiří, VOTRUBA Jiří.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip experta: výhra domácích

Union má na jaře formu jako hrom a myslím, že to potvrdí i se Lhotou.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích