3:0
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

18.05.2019 17:00

22.kolo, Plzeňský | Plzeň - Město | Okresní přebor , 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Union si poradil s béčkem Chotíkova a může stále myslet na medaile


Branky


13

Fotbalisté Unionu se přiblížili na tři body ke třetímu místu tabulky. Doma dokázali přehrát 3:0 rezervu Chotíkova, díky zlepšenému výkonu po změně stran.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosty dvakrát zachránila tyč, Union zase podržel brankář

Domácí měli od začátku míč častěji na kopačkách a hrálo se tak za jejich územní převahy. Chotíkov ale sázel na rychlé brejky a z nich několikrát nebezpečně zahrozil. Union při šancích soupeře podržel brankář Horn a hosty naopak hned dvakrát zachránila tyč jejich svatyně. Gól ale v první půli nepadl.

Union potvrdil svou převahu góly

Po změně stran pokračovala převaha Unionu, hostující protiútoky už nebyli tolik nebezpečné. V 66. minutě se domácí konečně ujali vedení. Martin Hořánek předal u postranní čáry míč Petrovi Kutného, který ho zatáhl na roh pokutového území a balón prolétl do sítě nad rukama brankáře Bocka, jehož zřejmě při zákroku oslnilo sluníčko. Čtvrthodinu před koncem poslal Sýkora dlouhý míč za obranu, kde byl v souboji s brankářem o něco dříve Adam Hořánek a hlavou trefil bránu – 2:0. V 81. minutě ještě Filmak vyslal do šance Jana Jindru a ten se nemýlil. Union tak zvítězil nad rezervou Chotíkova nakonec 3:0. Jelikož třetí Hradiště prohrálo ve Zruči, přiblížili se domácí na dohled medailovým pozicím.



Ohlasy k zápasu


TJ Union Plzeň
Petr Starý (vedoucí mužstva): Od začátku bylo zřejmé, že s míčem jsme silnější, a že hosté budou hrát hlavně na brejky. Dlouho jsme se ale nemohli dostat pořádně do hry, naše šance byly jen poloviční a několikrát nechybělo moc k tomu, abychom z brejku inkasovali. Taky jsme ale měli šance, dvakrát jsme nastřelili tyč. Po přestávce jsme se trochu zvedli a postupně přišly i góly, které rozhodly o zasloužené výhře.




Sestavy


TJ Union Plzeň
M. Horn [-] - T. Rojík [-] , A. Sýkora [-] , A. Hořánek [-] , P. Šimana [-] - P. Kutný [-] , P. Šimana [-] , M. Hořánek [-] (76. P. Filmak [-] ) , J. Jindra [-] - K. Kotrč [-] (46. O. Jakoubek [-] ) , K. Knaf [-] -

FC Chotíkov 1932 B
P. Bock [-] - M. Tříkač [-] , R. Ježek [-] , J. Kastl [-] , D. Vacek [-] , J. Bříza [-] , M. Rubáš [-] , M. Hauer [-] , K. Pachl [-] , P. Malata [-] , P. Maruš [-]

ŽK: 11. A. Sýkora - 38. P. Malata , 51. J. Kastl , 59. P. Maruš .
Hráči zápasu: M. Horn .
Počet diváků: 10. Rozhodčí: Kraus Jan - MYTISKA Leoš, ADÁMEK Filip.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

15. 5. 2019 18:51
Hráč, Funkcionář, Asistent trenéra, Vedení klubu, Administrátor klubu - TJ Plzeň-Litice | Plzeňský | Plzeň - Město
Domácí maji na jaře dobrou formu, doma Chotikov přejedou..

Tip: výhra domácích

Hráč, Funkcionář, Asistent trenéra, Vedení klubu, Administrátor klubu - TJ Plzeň-Litice | Plzeňský | Plzeň - Město

Tip experta: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích