9:1
(4:0)
79. M. Klail (p.)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

13.04.2019 16:30

17.kolo, Plzeňský | Plzeň - Město | Okresní přebor , 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

V Dýšině se v sobotu střílelo ostrými


Branky


4. P. Korous (vl.) , 6. J. Soroka , 19. T. Glazer , 37. J. Pěč , 49. T. Glazer , 72. J. Soroka , 74. F. Imber , 81. F. Imber , 88. F. Imber - 79. M. Klail (p.)
12

Lídr tabulky z Dýšiny neměl s béčkem Zruče slitování. Soupeři nastřílel hned devět gólů a navíc ho mohlo těšit i zaváhání druhého Smíchova. Právě s tímto soupeřem sehrají Dýšinští o víkendu šlágr 18. kola a pokud by uspěli, tak už by se hodně přiblížili k postupu do 1.B třídy.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté se načali vlastním gólem

Tak to byl nářez! Dýšina podrobila naše béčko takové destrukci, která nemá v historii obdoby. Béčko prohrálo 9:1 a utrpělo největší porážku za posledních 15 let! Nikdy v posledních 15 letech nedostalo béčko devět branek a za celou tu dobu pouze jedinkrát prohrálo o osm gólů – 13.3. 2016 v přáteláku s dorostem Sportovní školy padlo 8:0, v mistrovském utkání však nikdy.

 

Naši nedostali v Dýšině ani prostor na rozkoukání se a už prohrávali dva nula. Skóre otevřel symbolicky vlastní brankou Pavel Korous už ve 4. minutě. Za dvě minuty domácí zvýšili. Do přestávky pak udeřili ještě dvakrát.

Dýšina s chutí navyšovala skóre

Ve druhém poločase naši zaznamenali jedinou čestnou trefu, když pokutový kop proměnil Michal Klail – to bylo za stavu 7:0. Domácí ani pak neztratili nic z chuti a vstřelili ještě dvě branky, čímž zaokrouhlili skóre na divácky velice atraktivních deset gólů.

 

Autor: Richard Polák (Zruč)



Ohlasy k zápasu



TJ Zruč B
Richard Polák (sekretář klubu): Určitě nebylo na místě se domnívat, že béčko jede do Dýšiny letošního favorita na postup přejet, ale potrápit ano. Výsledek tomu bohužel vůbec neodpovídá. Omluvou by snad bylo, pokud by sestava byla prošpikována nadějnými mladíky, kteří by tíhu situace nezvládli. Jenomže béčko v Dýšině nastoupilo s celkem sedmi(!!) členy áčka nebo jeho širšího kádru – Petrem Huclem, Pavlem Korousem, Vildou Pavlem, Ondrou Maškem, Tomášem Valentou, Martinem Fryčkem a Matym Langem.



Sestavy


FK Dýšina
J. Kabourek [-] - V. Totzauer [-] , V. Muzika [-] (22. J. Špánek [-] ) , J. Mužík [-] - F. Imber [-] , J. Soroka [-] , J. Soroka [-] , T. Glazer [-] - Z. Matas [-] - J. Pěč [-] (55. K. Soukup [-] ) , V. Nový [-] (68. J. Šesták [-] )

TJ Zruč B
J. Berger [-] - P. Záhořík [-] , M. Fryček [-] (57. K. Trnka [-] ) , M. Klail [-] , P. Hucl [-] , O. Mašek [-] (46. V. Mařík [-] ) , V. Pavel [-] (46. M. Lang [-] ) , P. Korous [-] , V. Mašek [-] , Z. Boháč [-] , T. Valenta [-] (46. J. Trnka [-] )

ŽK: 28. J. Soroka - 27. P. Hucl , 30. Z. Boháč .
Hráči zápasu: T. Glazer , F. Imber , J. Soroka .
Počet diváků: 25. Rozhodčí: OPALECKÝ Jiří - VODVÁŘKA Josef (N), BLOVSKÝ Jaroslav (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Hráč, Funkcionář, Asistent trenéra, Vedení klubu, Administrátor klubu - TJ Plzeň-Litice | Plzeňský | Plzeň - Město

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip experta: výhra domácích

Dýšiná potvrdí pozici lídra a vyhraje.