0:1
(0:0)
49. J. Sloup
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

25.05.2019 17:00

23.kolo, Plzeňský | 1.B třída sk. A, 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Planá v boji o záchranu přetlačila jediným gólem Krchleby


Branky


49. J. Sloup
11

Další z přímých záchranářských soubojů se odehrál v Krchlebech, kam přijela Planá. Domácí nedokázali navázat na bodové přísuny z posledních tří zápasů, naopak Planá se radovala ze čtvrté výhry v řadě. Utkání rozhodl v úvodu druhé půle svým gólem Sloup.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První poločas přinesl šance, góly ne

Oba týmy v posledních kolech vykročily za záchranou, ale stále nemají nic jistého. Krchleby na tom byly o tři body lépe, ale na hřišti se od začátku rozpoutala vyrovnaná bitva. A rozhodně nešlo o nějakou takticky vedenou nudu. Šance se totiž rodily na obou stranách, ale střelci buď nebyli dostatečně přesní a velmi dobře navíc chytali brankáři. I proto v prvním dějství žádný gól nepadl.

Hned v úvodu druhé půle rozhodl Sloup

Po změně stran už bezgólové skóre dlouho nevydrželo. Hned ve 49. minutě se v šestnáctce odrazil balón k Jakubovi Sloupovi a ten tvrdou ranou propálil vše, co mu stálo v cestě. Brankář Straka se mohl za míčem jen ohlédnout. Krchleby samozřejmě nechtěly prohrát a jejich hráči se tak s přibývajícím časem stále více tlačili dopředu. Soustředěnou hostující obranu v čele s brankářem Švarcbekem však ani jednou překonat nedokázali. Planá si tak připsala důležitou výhru a svého soupeře v tabulce bodově dorovnala.



Ohlasy k zápasu



FK Planá
Petr Slivoně (trenér): Přijeli jsme tam s tím, že musíme vyhrát, což se nám povedlo. Oba týmy měly šance, nás několikrát výrazně podržel gólman. Dali jsme bohužel jen jeden gól, ale naštěstí to na body tentokrát stačilo. Jsme šťastní, že si vezeme domů ty tři body. Jsou moc důležité. Ještě je musíme potvrdit doma s Postřekovem. Jmenovitě bych nikoho nevyzdvihoval, celý mančaft šlapal jako mašina. Nebyl tam hráč, který by něco vypouštěl. Věděli jsme, že musíme zabrat, abychom soutěž zachránili a podle toho ten výkon také vypadal.



Sestavy


SK Krchleby 1921
J. Straka [-] - M. Doležal [-] (70. J. Valenta [-] ) , M. Doležal [-] , V. Všechovský [-] , F. Roth [-] (62. M. Kolář [-] ) , M. Gabriel [-] , L. Sekereš [-] , P. Farkaš [-] , T. Ježek [-] (84. P. Selnar [-] ) , L. Kouřil [-] , P. Bláha [-]

FK Planá
R. Švarcbek [-] - D. Sovka [-] , D. Kloužek [-] , P. Sláma [-] , J. Sloup [-] , M. Danko [-] , P. Brožíček [-] , D. Sovka [-] (68. R. Havlíček [-] ) , J. Kopča [-] , T. Malý [-] , O. Suchý [-] (89. J. Bucsuházy [-] )

ŽK: 27. M. Gabriel , 52. T. Ježek - 82. T. Malý , 82. D. Sovka .
Hráči zápasu: J. Straka - J. Sloup , R. Švarcbek .
Počet diváků: 60. Rozhodčí: Šiška Pavel - KAŠPAR Zdeněk, ČERVENÝ Václav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Hráč, Administrátor klubu, eSport - TJ Chodský Újezd | Plzeňský | Tachov

Tip: výhra hostů

Tip experta: výhra hostů

Planá je na vítězné vlně a v Krchlebách to potvrdí.

Tip: výhra domácích