1:1
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

15.06.2019 17:00

26.kolo, Jihočeský | 1.B třída sk. B, 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Sousedovice se s I.B třídou rozloučily remízou


Branky


21

Cehnice nastoupily proti mistrovi soutěže odhodlaně a dovezly domů bod. Westra soutěž vyhrála o dva body.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

M. Glazunov nastřelil hlavou spojnici

Hned na začátku zápasu Sousedovice zatlačily svého soupeře do defenzivy. Dařila se jim kombinace hosté neměli především ve středu hřiště pořádek. Přicházela celá řada centrů a vypadalo to, že hosté čekají na první gól. Hosté úvodní desetiminutovku zvládli bez obdržené branky a pak přidali i trošku fotbalu směrem dopředu.

Sousedovice hrály jednoduchý fotbal přes krajní obránce a snažily se chodit hodně do centrovaných míčů. Tato taktika jim celkem fungovala, ale hostující obrana v čele s Ondrou Martínkem dokázala centry odvracet nebo zablokovat střelce při zakončení. Hosté pak mohli hned 2x za první poločas skórovat. V první velké šanci se objevil Pletka, když mu ze strany míč připravili Nedvěd s Frčkou. Jeho zakončení s přispěním domácího brankáře Šilhana pouze lízlo břevno. Následný roh domácí obrana odhlavičkovala.

Druhou velkou příležitost měl po přihrávce od Nedvěda Patrik Řehoř, dobře si míč na vápně připravil, posunul si ho směrem dopředu, ale i jeho střelu domácí brankář viděl a nenadělala mu příliš starostí.

Domácí měli v prvním poločase sice optickou převahu, drželi míč na svých kopačkách, ale nebezpeční byli pouze ze vzduchu po rohových a trestných kopech. Když už se míč dostal až k hostujícímu brankáři, dokázal svůj tým podržet. Několik těžkých střel zvládl vytěsnit na roh nebo mimo nebezpečnou zónu.

Domácí museli skóre dotahovat

Druhý poločas pokračoval tak, jak první skončil. Domácí se snažili o tvoření hry především na svojí polovině. Hosté trpělivě čekali a vyráželi do brejků, které mají dobře sehrané. V 59. minutě přišel pro hosty klíčový okamžik. Nedvěd byl sražen metr za velkým vápnem a Krejsa nařízený trestný kop proměnil. Domácí brankář se po střele hostujícího kapitána natahoval marně.

V tu chvíli hosté doufali, že si alespoň bod odvezou. Domácí přesunuli svého stopera do útoku, začali vzadu hrát na riziko a rázem měl zápas úplně jiné parametry. Sousedovice měly hodně rohů a trestných kopů. Hosté se snažili především díky rychlému Šebestovi o protiútoky, které se jim celkem dařily, ale v zakončení nebyli přesní. Domácí svůj tlak korunovali vyrovnávací brankou, kdy Milan Glazunov nadvakrát překonal jinak výborného Voseckého. Zbývalo 10 minut do konce zápasu a karty byly otevřené.

Hosté do konce měli ještě jednu velmi dobrou šanci, kdy Šebesta při protiútoku dvou na jednoho přihrál Nedvědovi, který ale svou technickou střelou obstřelil brankáře i domácí branku. Sousedovice pak měly ještě dvě šance, ale cehnická obrana buď dobře odehrála do zámezí, nebo na hranici sebeobětování hráči nedovolili soupeři zakončit.

 

Zdroj: Sokol Cehnice



Ohlasy k zápasu


FC Znakon Sousedovice
Přemysl Šroub, trenér: V posledním zápase sezóny jsme jako již jistý postupující přivítali Cehnice. Hned od začátku jsme se tlačili dopředu a ze stran lítal jeden centr za druhým. Hostující obrana ale vše uskákala. Milan Glazunov nastřelil hlavou spojnici. I Cehnice dvakrát zahrozily a nás podržel Šilhan. Druhá půle byla plně v naší režii a hosté spoléhali pouze na ojedinělé brejky. Jeden jim vyšel a po faulu na vápně se z trestného kopu trefil Krejsa. Poté jsem vysunul hru na tři útočníky a náš velký tlak přinesl vyrovnání Milanem Glazunovem. Do konce zápasu se nám rozhodnout nepodařilo, ale i přes remízu mohly vypuknout oslavy postupu. Všichni se na I.A třídu těšíme...

Sokol Cehnice
Sokol Cehnice: Poslední zápas sezóny je za námi. Hráli jsme ho u jistého postupujícího v Sousedovicích. Doma jsme s tímto týmem uhráli bezbrankovou remízu a doufali jsme v dobrý výsledek i na soupeřově hřišti. Chtěli jsme důstojně zakončit sezónu. Zápas skončil remízou 1:1. My jsme v tabulce obsadili konečné 7. místo se 34 body (o 1 bod více než vloni) s kladným skóre 36:35. Měli jsme výrazně úspěšnější jaro (22 bodů, 5. místo) než podzim (12 bodů, 12. místo). Jsme silní v domácích zápasech (25 bodů, 7. místo) než v bojích venku (9 bodů, 9. místo). Do příští sezóny tedy musíme hned od prvního zápasu vstoupit zodpovědně, protože body uhrané na podzim nám letos chyběly a museli jsme řešit úvahy nad boji o záchranu. Těmto starostem se chceme v příští sezóně co nejdříve vyhnout.



Sestavy


FC Znakon Sousedovice
J. Šilhan [-] - P. Rybák [-] , P. Kohout [-] , M. Linhart [-] , P. Vojtíšek [-] (70. O. Brynda [-] ) , F. Duba [-] (85. T. Frýda [-] ) , P. Masák [-] , V. Kacetl [-] , M. Glazunov [-] , T. Glazunov [-] (56. D. Horňák [-] ) , J. Hrach [-]

Sokol Cehnice
P. Vosecký [-] - M. Nedvěd [-] , O. Martínek [-] , M. Martínek [-] , P. Pletka [-] , R. Frčka [-] , P. Řehoř [-] , J. Prokeš [-] (60. P. Šebesta [-] ) , P. Krejsa [-] , L. Čech [-] , J. Čech [-]

ŽK: 68. P. Rybák - 71. R. Frčka .
Hráči zápasu: M. Glazunov , P. Rybák .
Počet diváků: 90. Rozhodčí: Frček Filip - PÁNEK Milan, RADA Václav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Funkcionář, Administrátor klubu, Zpravodaj, Vedení klubu - SK Čkyně | Jihočeský | Prachatice

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tomáš Štveráček

Expert: Pavel Vojta
Tip experta: výhra domácích

Sousedovice se budou chtít s touto soutěží rozloučit vítězně a Cehnice doma přehrají.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Fanoušek, Administrátor klubu - TJ Blaník Strunkovice | Jihočeský | Prachatice

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra domácích