2:0
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

25.05.2019 17:00

23.kolo, Jihočeský | 1.B třída sk. B, 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Cehnice si doma poradily i se Čkyní


Branky


20

Cehnice doma vyhrávají. Narazilo tam už spoustu týmů ani Čkyně tam nedokázala bodovat a ani skórovat.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Řehoř se trefil po půlhodině hry

Hned od začátku zápasu bylo vidět, že nasazení domácích a chuť do zápasu mají ty správné parametry. Cehnice bojovaly o každý míč a snažily se ho dostávat co nejrychleji do soupeřova vápna. Hned v 9. minutě domácí měli velkou šanci, kdy Nedvěd přistrčil za vápnem míč Krejsovi, který sice překonal chytrou střelou gólmana, ale jeho technický pokus zastavilo břevno.

Dál se domácí snažili o nátlakovou hru a soupeř s ní měl očividně potíže. Do vápna létaly centry nebo dlouhé auty, ale do přímého ohrožení soupeřovy brány se Cehničtí nedostali. Jeden centr od Marka Martínka z poloviny hřiště pak zkoušel Krejsa hlavou usměrnit do brány po špatném vyběhnutí hostujícího brankáře, ale o pár centimetrů minul tyč hostující branky. To domácí celek ale nemuselo dlouho mrzet, protože ve 36. minutě se k pěkné střele zpoza vápna odhodlal Turek, hostující brankář míč s obtížemi vyrazil a u dorážky byl nejrychleji Patrik Řehoř a dokázal míč dostat do sítě.

Tento důležitý gól dal domácím klid na kopačky, snažili se hru zjednodušit a být důslední při bránění. Do poločasu se pak domácí dostali k několika zakončením, z rohu či z centrů, ale nebyli nebezpeční.

Pletka přidal druhou branku

Do druhého poločasu domácí nastoupili podobně, jako do toho prvního. Důsledná obrana, poctivá práce ve středu hřiště a snaha o dobré zakončení každé akce. V 54. minutě pak Marek Martínek zahrál dlouhý aut na Nedvěda, který ustál těžký souboj a míč došel až k Pletkovi, který se vřítil do vápna a prostřelil mezi nohy hostujícího brankáře. Za stavu dva nula domácí věděli, že už je to jenom na nich, jestli dokážou zápas dotáhnout do vítězného konce. Hráči Čkyně byli velmi podráždění, ale přesto stále hrozili z centrů, trestných kopů a rohů. Domácí obrana pracovala spolehlivě a všechno ostatní vyřešil jistý Vosecký. Do konce zápasu se pak už nic zásadního nestalo a domácí uhráli důležité tři body, které je výrazně posunuly do bezpečnějších pásem tabulky.

Zdroj: Sokol Cehnice



Ohlasy k zápasu


Sokol Cehnice
Sokol Cehnice: Proti silné Čkyni jsme potřebovali zabrat a uhrát tři body, které nás posunou do klidnějšího pásma tabulky. Čkyně se celou sezónu pohybuje na předních příčkách a před začátkem jara ještě pomýšlela na boj o titul. Ale jarní sezóna pro ně není tak úspěšná jako podzimní a toho jsme také chtěli využít.




Sestavy


Sokol Cehnice
P. Vosecký [-] - M. Nedvěd [-] , O. Martínek [-] , M. Martínek [-] , P. Pletka [-] (80. J. Prokeš [-] ) , R. Frčka [-] (89. M. Řehoř [-] ) , P. Řehoř [-] , P. Krejsa [-] , V. Turek [-] , J. Čech [-] , L. Čech [-]

SK Čkyně
J. Formánek [-] - J. Král [-] , M. Miklas [-] (68. M. Kuta [-] ) , M. Gerold [-] (61. T. Had [-] ) , M. Klíma [-] , J. Děd [-] , J. Kasal [-] , M. Chalupa [-] (24. L. Toman [-] ) , R. Vojta [-] , V. Turek [-] , Š. Friedl [-]

ŽK: 65. M. Nedvěd , 77. R. Frčka , 83. J. Prokeš , 84. O. Martínek - 26. V. Turek , 81. M. Klíma , 87. M. Kuta .
Počet diváků: 80. Rozhodčí: Ambrožová Hana - ŘEHOŘ Petr, RABA Karel.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip experta: výhra hostů

Cehnice jsou doma velmi silné, ale věřím spíše Čkyni.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Funkcionář, Administrátor klubu, Zpravodaj, Vedení klubu - SK Čkyně | Jihočeský | Prachatice

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Fanoušek, Administrátor klubu - TJ Blaník Strunkovice | Jihočeský | Prachatice

Tip: výhra domácích